V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
- emailove notifikacie maju jednotny (snad krajsi) template
- mozete nastavovat e-mailove notifikacie a notifikacie do hlavicky pri kazdej teme, fore a aj fotke, clanku, inzerate, trase a biku (pre komentare). E-mailova notifikacia pride len raz (kym si temu / prispevok neprecitate), notifikacia do hlavicky pride vzdy, ale zobrazi sa a bude sa pocitat len ta najnovsia (aby to bolo chronologicke).
- nejake mensie zmeny na hlavnej strane a bazare atp.
Dajte mi vediet, ak by vam nieco nefungovalo. Testoval som ako som mohol, tak hadam to funguje, ale keby nie, popiste detailne aky je problem a v akom prehliadaci / mailovom kliente (ak je to nieco s emailami).
lebo to, ze su tam nove prispevky vidim uz v zozname tem "Zobrazit aktivne temy"
Dajte mi vediet, ak by vam nieco nefungovalo. Testoval som ako som mohol, tak hadam to funguje, ale keby nie, popiste detailne aky je problem.
Bola odstranena moznost zvolit si, ci na konci prispevku pod ciarou zobrazit/nezobrazit "Podpis" (ten text dole pod ciarou) ako to bolo v minulosti? Teraz sa zobrazuje vzdy...
Edit: skus teraz.