V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Jezus počkaj ešte pár rokov a bude to bežné.
Prvé, čo ma napadlo, keď som to uvidel a urobil pár klikov: "Zastretliť Tomáša!!!"
V subfóre Servis, opravy by momentálne malo byť 22 tém, no po otvorení je prázdne.
Ak kliknem na posledný príspevok tak mi napíše, že nemám oprávnenie to čítať.
Momentálny stav alebo bug ?
Mimochodom, modom nezávidím
Edit: Už to funguje.
Este by sa mohla spravit taka vychytavka, ze kazdy kto sem pastne fotku cestneho biku dostane ban
Tak skusme po poriadku co sa zmenilo:
- Forum Bicykle sa rozclenilo na XC/AM/EN, DH/4X a Cestu. Preco? Forum je aktivne, rozclenili sme ho podla hlavnych disciplin.
- Forum Komponenty sa rozclenilo na MTB a Cestu. Preco? Tak ako vyssie, su to separatne discipliny a aktivita tohto fora znamena, ze rozclenenie pomoze prehladnosti for.
- Oblecenie, doplnky, prislusenstvo - doteraz to bolo nahadzane kade-tade a tych tem je dost
- Servis, opravy - z hladiska citatelov dlhodobo najhodnotnejsie temy, zasluzia si vlastne forum.
- GPS, navigacia, mapy sa presunula sem
- Porovnanie islo prec. Aj tak sa porovnavalo vo vsetkych forach, len to zvysovalo chaos.
- Co si mam kupit ide prec. Kupuju sa bicykle, komponenty, nema zmysel mat ortogonalne forum, tak ide prec.
- Oficialne akcie rozclenene podla disciplin
- Sukromne akcie rozclenene podla disciplin, pridane forum pre treningove rady (opat velmi hodnotne pre citatelov) a priradene cyklotrasy, expedicie
- Obchody sa len presunuli
- Legislativa, kluby, cyklodoprava ma uz teraz dost hodnotnych tem a zasluzi si separatne forum.
- Zanikla Cestna cyklistika, lebo sa rozclenila na tematicke fora. Toto bolo najcitanejsie forum (!), takze si zasluzilo rozclenit.
Podciarknute, je tu 20 for, namiesto 15, ktore boli predtym. Su logicky blizsie k typom tem, ktore sa zakladaju a ktore ludia citaju. Dajte tomu este 24 hodin a bude to davat zmysel.
Temy aktivne presuvame, teda najma mathosh, aby som bol presny.
nemesishard: to je priklad, na ktory ti mozem dat 25 protiprikladov, kedy stara struktura nefungovala. Existujuce temy su prisposobene nazvom starym foram, takze niektore nebudu sediet do novej struktury.
ALE určite nevymazávať Čo si mám kúpiť. Je to najlogickejšia téma pre začiatočníkov a keĎ sa toto vymaže,tak sa bude zakladať milion dalšich tém v iných sekciách a ak si to predstavím z pohladu nováčika,tak prídem prvýkrát na fórum a z tohoto všetkého budem mať guláš tak to bude samé OT,nikto nenájde staré témy "bike do 1000e" a podobne a bude z toho skôr chaos ako poriadok....
Takisto by som porozmýšlal o rozčlenení prvého bloku na dva- 1) prvé tri teda XC/AM/EN , DH/4X a Cesta/cyklokross PLUS Čo si mám kúpiť a 2) MTB komp,Cestne komp,Oblečenie atd,Servis,GPS .....kvôli prehladnosti
Pieskovisko a O hocicom - som celkom za, pieskovisko neplni povodny ucel.
Lubik: vracat to nebudeme. Co ti konkretne na novej strukture vadi?