Neviem, ci tu uz padol taky navrh, ale prisli mi na um dve zlepsenia.
- vlajocka vpravo hore by sa rozsvietila nielen pri notifikaciach o novom prispevku, ale aj pri zmene stavu objednavky v eshope. Teraz sa treba preklikavat cez nickname->tvoje objednavky, alebo pozerat do emailovej schranky, kam chodia momentalne notifikacie len o 2 stavoch - objednavka prijata/odoslana. Privital by som moznost volby, ktorym sposobom by mal byt uzivatel notifikovany (email/vlajocka). Vychodzie nastavenie by boli oboje moznosti. Taktiez by mohli byt notifikacie o kazdej zmene (objednavka sa pripravuje, a pod.)
- doplnit moznost komunikacie so zamestnancami (e)shopu cez spravy na fore. Ak doteraz komunikovali prostrednictvom emailov, z ich strany by sa nemuselo nic zmenit ak by ste mali system, kde staci poslat email na urcitu emailovu adresu a ten by nasledne podla prijimatela emailovej spravy a jej predmetu zaradil spravu do spravneho vlakna.
"Ved si kontroluj emaily" nie je riesenim. Urcite nie som sam, kto je stale prihlaseny na fore a ako emailovu adresu s ktorou sa registroval na forum ma taku, ktora sluzi aj na rozne ine registracie, ergo chodi tam kopa balastu a info o objednavkach sa proste medzi nimi lahko strati.