Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ak som neprihlaseny a kliknem na "odpovedat v teme", po prihlasovacej stranke mi hodi hlasku: Zvolené fórum neexistuje. Ma to tak byt?
Zobraziť komentár 30.10.2019 - 19:08:31
00
zaujjímavé zlepšenie toto :lol:

Prílohy:

ponuka.jpg
ponuka.jpg 350.63 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.10.2019 - 07:02:50
00
mal som v sprave to iste ale z ineho uctu :)
Zobraziť komentár 31.10.2019 - 07:46:15
00
Vsetky konta boli zmazane, aj spravy z nich odoslane. Ide jednoznacne o ludske registracie (kedze prejdu overenim v slovencine) a nasledne hromadne rozposielanie spamu. Uz to skusali pocas 2 noci, dnes spravime urcite opatrenia, ktore by im to mali stazit / zamedzit.
Zobraziť komentár 31.10.2019 - 08:55:35
06
alebo spustíte vlastnú zoznamku ? :lol:
Zobraziť komentár 31.10.2019 - 12:04:57
07
cervo: za chvilu ten test stacit asi nebude :D https://emefka.sk/mama-prichytila-svojho-syna-ktory-si-ulahcil-robenie-domacich-uloh/ .. ale aj podla smajlika je vidno, ze to pisal clovek s prekladacom.
Zobraziť komentár 31.10.2019 - 12:17:48
00
arrow_leftSrsen napísal:
alebo spustíte vlastnú zoznamku ? :lol:

Tú už predsa máme ;)
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/ona-hlada-jeho-on-hlada-ju-ona-hlada-ju-on-hlada-jeho-d-t37378.html
Zobraziť komentár 31.10.2019 - 12:33:31
01
arrow_leftlto napísal:
cervo: za chvilu ten test stacit asi nebude :D https://emefka.sk/mama-prichytila-svojho-syna-ktory-si-ulahcil-robenie-domacich-uloh/ .. ale aj podla smajlika je vidno, ze to pisal clovek s prekladacom.

No jo, ale ked tie registracie robi clovek, tak mu v tom velmi nemame ako zabranit - CAPTCHA prejde bez problemov, nas matematicky test s translatorom tiez. Obmedzime ale jeho moznosti rozposielania sprav a budeme ich okamzite mazat a blokovat IPcky.
Zobraziť komentár 31.10.2019 - 13:21:29
00
Jasne, ja som si robil len srandu s tym obmedzovanim. Ale mozes tam prihodit naviac test napr. otazka ake ma Ivan ftp, to neprejdu :lol:
Zobraziť komentár 31.10.2019 - 14:06:55
02
Neuvazovali ste este do svojho tymu prijat nejakeho "jazykara"? Uz viac krat som si vsimol ze vo vasich clankoch alebo videach sa redaktory vyjadruju nespisovne, alebo zamienaju vyrazy. Netvrdim ze sa clovek nemoze pomylit, ale predsa len sa tym prezentujete a niekto by to mal na vystupe skontrolovat. Najnovsie si bimjeam vo svojom videu o ovalnych prevodnikoch zamiena geometricke tvary
Zobraziť komentár 05.11.2019 - 13:15:41
01
arrow_leftcervo napísal:
No jo, ale ked tie registracie robi clovek, tak mu v tom velmi nemame ako zabranit - CAPTCHA prejde bez problemov, nas matematicky test s translatorom tiez. Obmedzime ale jeho moznosti rozposielania sprav a budeme ich okamzite mazat a blokovat IPcky.

Taki ludia casto pouzivaju VPNky, v tomto pripade asi SK servery. Co ked zablokujete IPcky, ktore mozno pouzivaju aj "normalni" clenovia fora?
Zobraziť komentár 05.11.2019 - 13:26:47
00
Polo vystupnu a jazykovu kontrolu mame, ale tiez nie je neomylna. Drzat sa ale 100% spisovnych vyrazov by bolo troska na skodu - to by sme museli hovorit "kormidlo" namiesto riaditok / rajdov :). Obcasny nespisovny vyraz nam snad prepacite - vsak koniec-koncov to pisu a hovoria bikeri pre bikerov. Vsak pozri na svoje prve dve vety, kolko hrubiek tam najdes (no offence :) ).

xgasko islo o ruske IPcky. Ak by to boli slovenske IPcky, nebudeme ich blokovat.
Zobraziť komentár 05.11.2019 - 13:34:45
05
arrow_leftPolo napísal:
Neuvazovali ste este do svojho tymu prijat nejakeho "jazykara"? Uz viac krat som si vsimol ze vo vasich clankoch alebo videach sa redaktory vyjadruju nespisovne, alebo zamienaju vyrazy. Netvrdim ze sa clovek nemoze pomylit, ale predsa len sa tym prezentujete a niekto by to mal na vystupe skontrolovat. Najnovsie si bimjeam vo svojom videu o ovalnych prevodnikoch zamiena geometricke tvary

Ojoj, jazykar by sa zišiel aj na príspevky ;) :lol:
Zobraziť komentár 05.11.2019 - 13:54:32
06
Polo , uznávam, že aj ja robím chyby, gramatické, v syntaxe, intonačné... vyhnúť sa tomu nedá, pokiaľ to nerobíš na profesionálnej úrovni a pravidelnej báze. Stále som však toho názoru, že ide primárne o obsah, aby to video malo nejakú výpovednú hodnotu a bolo prínosom pre komunitu bikerov. V tomto konkrétnom videu len tak pre ilustráciu pribehli dvaja malí chalani na pumptrack a postavili sa krok za kameramana. Sú situácie, kedy aj napriek sebelepšej príprave to jednoducho pred kamerou v reáli prebieha inak ako je tvoj vopred zamýšľaný plán. To už či je niečo guľaté alebo okrúhle podľa môjho osobného názoru nemá až tak zásadný vplyv na to, aby tomu ľudia nepochopili. Ale možno sa mýlim a je omnoho dôležitejšie, či som niečo brebtol, alebo mal nerovnomerne zaviazané šnúrky. :)
Zobraziť komentár 05.11.2019 - 13:58:13
00
Ano ja to chapem, nemyslim to v zlom, viem že sam chybujem. Ale napriklad zamienat si hmotnost za vahu alebo kruh za gulu je na profesionala uz trosku vacsi preslap. Pouzivat bajkerske zauzivane vyrazy je o inom.
Zobraziť komentár 05.11.2019 - 14:00:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up