Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Avizovany datum som ti zmenil pri objednavke spat na 14. 11., aby to bolo v prioritach na zabalenie tak ako ma byt
SMS,že objednávka je pripravená na odber,pípla už dnes o 14.00
-ked si pridavam do wishlistu tovar pri ktorom si vyberam velkost, pyta si odomna opat zadat velkost aj ked ju uz mam vybranu priamo pri produkte. trosku otravne ale budis.
no nasledne vo wishliste nikde nevidim aku velkost som si vybral. dozviem sa ju len ak kliknem na ikonu vlozit do kosika. ak si rozkliknem tovar, tak ma posle na stranku bez vybranej velkosti.
-ak mnou vybrana velkost nieje skladom, alebo je nedostupna a niektora z velkosti ktoru som si nevybral skladom je, vidim iba, ze tovar je skladom co je dost neprehladne a mylne. -to iste cena - pri roznych velkostiach mate rozne ceny, ale ja vidim inu ako by som mal.
-stym suvisi aj zlucovanie viacerych vybranych velkosti toho isteho tovaru do jednej. nepride mi to moc prakticke vzhladom na roznu dostupnost a cenu.
a dlhodobo mi chyba jedna vec - moznost zmenit poradie - nahadzem tam niekolko veci a chcel by som si ich usporiadat podla priority no neda sa.
Napr. planujem kupit nove plaste, tak som si nejake pridal do wishlistu, potom som si tam pridal ine veci, a potom dalsie plaste. Ale rad by som mal vsetky plaste vedla seba - cize by som ich chcel posunut k tym prvym
Napr. planujem kupit nove plaste, tak som si nejake pridal do wishlistu, potom som si tam pridal ine veci, a potom dalsie plaste. Ale rad by som mal vsetky plaste vedla seba - cize by som ich chcel posunut k tym prvym
sprav si dva zoznamy - jeden pre plášte, a druhý pre to ostatné.
Cena je správna?
Voľakedy bolo pri produkte nahlásiť chybu, teraz som to nenašiel.
-21% Maxima PLUSH Dynamic Heavy mazivo do spodných nôh vidlice, 120 ml
11,90 € -21%
MOC 30,99 €Mohli by ste skusit redizajnovat shop podobne ako je teraz forum.
Mali by ste celkom dobru spatnu vazbu od zakaznikov ci sa im to paci. ...
Ja myslim, ze by sa vratil stary dizajn celkom rychlo.
hmm hodnotenia, otazky k produktu v e-shope, diskusia pod clankami v magazine, vsade kde sa diskutuje je teraz rovnake ako forum - ono sa len forum prisposobilo celemu mtbikeru
Ahoj, @will 🖖,
porovnavas neporovnatelne. Data k shopu dlhodobo ukazuju, ze funguje dobre, kdezto data fora ukazuju, ze dlhodobo funguje zle. Takze nie je ziadny dovod v shope robit radikalne zmeny fungovania. Takisto na shope robime zmeny uplne neustale, inkrementalne zmeny a neustale sledujeme ich dopad.
Takze je to vlastne naopak.
Keby sme sa v minulosti k foru spravali tak ako k shopu, a nenechali ho 15 rokov kvasit bezo zmeny, dnes by sme nemuseli celit tymto problemom.
V shope sa deju zmeny uplne neustale, aj v ostatnych castiach MTBIKERa, len forum sa dlhodobo ignoruje, a uplne zamerne, skrz citlive reakcie pouzivatelov aj na drobnosti. Posledna konceptualna zmena, co si pamatam, boli upravy pacikovania (jar 2019, myslim), a to sme si teda precitali... ...vela citlivo napisaneho obsahu podobne ako dnes.
Takze stav bol dlhodobo taky, ze sme robili zmeny tak, aby sa fora co najmenej dotykali, aj sme dorabali userom nastavenia, aby mohli nadalej fungovat bez nutnosti sa prisposobit zvysku MTBIKERa, a prakticky sme len odsuvali problemy na neskor, co nas aj teraz istym sposobom kuslo, lebo velke a radikalne zmeny sa robia omnoho tazsie, tazsie sa implementuju, testuju, zavadzaju.
Mozes dnes navrhovat mentalne cvicenie typu "co keby sme dnes redizajnovali shop tak ako forum", ale ja by som navrhol zamysliet sa nad scenarom "co keby sme v minulosti viedli produktovo shop tak ako forum", a myslim si, ze MTBIKER by dnes nebol tam kde je.
Ten moj prispevok bol cisty sarkazmus.
Neviem preco forum fungovalo zle. Pre mna ako uzivatela bolo prave jednym z najprehladnejsich zdrojov informacii. Na rozdiel od socialnych sieti, kde som sa stracal.
Malo svoje limitacie, ale ta prehladnost ich bohato vyvazovala.
Zial, to, co ste z neho spravili ho velmi priblizilo k urovni socialnych sieti, ktore su dizajnovane aby sa tam clovek stratil.
Ci to bol zamer alebo len side-effect neviem. Nejdem to hodnotit.
Budem davat technicke pripomienky do spravnej temy.
Ale musim povedat, ze ste ma velmi sklamali a neviem povedat, ci to dlhodobo rozdycham.
Poznámka pre budúci rok - škoda, že ste nedali možnosť vrátenia tovaru nie do 100, ale stačilo by do 60 dní, a to v mesiaci november. To pre tých, čo kupujú darčeky na Vianoce a nevedia, či sa darček bude alebo nebude hodiť, či trafili veľkosť či farbu. Pre mňa je predĺžená možnosť vrátenia tovaru dnes k ničomu.