Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Červo, skús len jednu oranžovú farbu... Horná lišta (s hlavným menu) je jeden odtieň, lišta fóra (na tejto strane s textom Autor - Správa) je iný odtieň a text je ďalší - najtmavší.
Osobne sa prihováram za farbu aplikovanú v texte a najviac ťahá oči ten druhý odtieň.
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:07:36
00
Na fore sa orientujem tak, ze si pozeram, ktore temy maju nove prispevky (ikona pri teme je namiesto transparentnej oranzova).

Ked sa prihlasis, vpravo hore je link "Zobrazit nove prispevky", to ti vypise vsetky temy s novymi prispevkami..funguje to vyborne, nemusis lustit co ma aku farbu.
Ja viem ze ked uz si zvyknuty na svoj oblubeny postup citania fora ze sa ti to nechce menit, preto to ber len ako tip.

Hadam sa to postupne este farebne zladi, nieco ostalo este modre..siroke obrazky budu burat design ale to snad nevadi.
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:20:56
00
Dik za radu, ale mne naozaj vyhovuje moj styl orientacie na zaklade ikoniek a chcem rozlisovat jednoducho a rychlo podla farby. Btw. ta funkcia o ktorej pises zobrazuje prispevky uplne nesystemovo pokope, takze to je pre mna uplne nepouzitelne.
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:32:42
00
ta funkcia zobrazuje vysledky chronologicky od najnovsich
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:45:26
00
Vsak hovorim - nesystemovo. Zobrazuje aj to co mam precitane a aj to co mam neprecitane a vobec to necleni podla sekcii atd. atd. Proste pre mna jeden velky bordel. :)
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 21:52:31
00
rozhodne sa mi pacilo to, co bolo pred tym. nemam rad nevyuzite miesto okolo, ale to uz som sa tu raz o tom vyjadroval. mimochodom, neviem ako bola tato stranka na tom pred tym, le rozhodne nezodpoveda standardu xhtml 1.0 nakolko ked som pozeral do kodu, tak som si tam vsimol, ze je to v podstate vlozena jedna stranka do druhej, a to rozhodne nie korektnym sposobom - aj s linkami a meta tagmi... rozmyslam o tom, ze pospekulujem asi s greasemonkey na tom, ako si to upravit do stareho dizajnu... alebo to aspon roztiahnem na cely browser.
btw. napadlo niekoho pri tomto blokovom rieseni, ako ***** budu vypadat prispevky s trosku vacsimi fotkami?
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=10&t=13057&st=0&sk=t&sd=a&start=3060
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 22:44:53
00
hehe presne toto som chcel napisat, akurat s narazkou na fotku sedla XC gel flow, ale ta rozobrala stranku len o par mm.. toto je fakt delo :D
ale zas z druhej strany davat priamo take velke fotky priamo do fora :oops: to uz skor cez nahlady.. ked sa clovek pripoji napr z mobilu alebo na free wifi nekde tak to nechutne brzdi..
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 22:49:06
00
no, tych co sa pripajaju na net z mobilu je mi luto - isto sa tato psychicka porucha da liecit. ty co ide cez wifi - nemoze to byt az take zle ked mne to teraz ide celkom dobre aj cez orange mobile net na notebooku. a obmedzovat sa v dnesnej dobe na male fotoze....
Zobraziť komentár 23.01.2009 - 22:55:39
00
neblbnite, dajte modru :roll: okrem toho ze modra je dobra toto sialene taha oci pri tlmenom svetle...
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 01:58:33
00
Pomenil som kolko sa dalo, dufam, ze sa uz opat viete orientovat a vidite vsetky ikonky v povodnych farbach a velkostiach. Nema vyznam mat pol stranky oranzovej a pol stranky modrej - a nakolko mame oranzove logo, tak budu farby ladene jemne do oranzova vsade. Farba odkazov sa moze troska stmavit, ak by bolo potrebne (spolu so vsetkymi odkazmi na celej stranke). Myslim, ze v momentalnom stave to netaha/*****/nenici oci a kontrastu je dostatok. Dajte vediet, ak si myslite opak.

ad vyber viacerych stylov: bolo by to fajn, ale pripravit jeden styl trva hodiny, robit ich viac, podla priania je troska narocne na cas a to naozaj nie je v mojich silach

jezus: ja si stale myslim, ze odlisenie precitanych a neprecitanych tem je absolutne dostatocne - stale je tam oranzova ikona, ak je v teme prispevok a biela, ak nie je. To, ze sa znizil kontrast beriem, ale zeby to robilo problemy s navigaciou sa mi zda prehnane.

ad cierna farba fontu (predpokladam pri odkazoch): ako by ste potom odlisili text a odkaz?

ad tlacitka: ano, neladia. Ak niekto najde temu, v ktorej su slovenske tlacitka, ktore by sem ladili, dajte vediet. Alebo ak by sa niekto odhodlal tie tlacitka spravit, bude mat nielen u mna velmi velke plus. Na phpbb.com sa da najst photoshopacky subor s originak tlacitkami

ad zjemnenie okrajov: tak sa troska zvyraznili, snad to staci. Viac podla mna netreba

Tomas14: screenshot sa da?

JoKo: horna lista aj lista fora mali ten isty odtien, to bol opticky klam. Kazdopadne mi tam moc nesedela ta oranzova tak ci tak, tak je tam to, co tam je.

ad siroke obrazky: ano, niektore stare obrazky sa nezmestia (boli robene na 800 -1024 px). Nove prispevky budu mat obrazky zmensene na 640 px, cize sa zmestia.

risototh: forum je uz xhtml validne. Toto je opat polemika, ale podla mna odstavce textu sirsie ako 600 px su tazko citatelne (vyzaduje to velky pohy ocami, pri velkom monitore aj hlavou a lahko stratis prehlad, na ktorom riadku si)

stax: snad je toto lepsie.

Posledna poznamka: ak vam takyto design, ako povedal tadeas, ***** oci, odporucam skalibrovat monitor / zmenit nasvietenie priestoru okolo PC alebo pouvazovat o slusnom LCD monitore (oci to ocenia). Kontrastu je tu habadej, ziadne bijuce sa farby na sebe a podobne veci, takze dobry monitor pri dobrom svetle bude produkovat obraz, ktory nebude vadit ociam.
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 03:50:04
00
u mňa už v pohode, na vrchnej strane ešte presahuje číslo aktuálnej strany. Dolu je to pritom OK, ale pre mňa toto nerobí žiadny problém. Jedine že by sme chceli mať dokonalejší web, :-). Čo sa týka čitateľnosti, farieb, ostrosti, nemám žiadny problém.

Prílohy:

web.JPG
web.JPG 109.46 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.01.2009 - 08:26:08
00
No tie zmeny čo nastali by som väčšinou prekusol, ale,že mám na širokouhlom monitore z každej strany 10cm hluchého miesta,to mi teda vadí dosť.Navštevujem rôzne fóra,ale nikde s tým nieje problém :roll:
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 08:37:13
00
no, asi by trebalo zväčšiť tú šírku

Prílohy:

hehe.JPG
hehe.JPG 177.11 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.01.2009 - 08:46:00
00
no, tych co sa pripajaju na net z mobilu je mi luto - isto sa tato psychicka porucha da liecit.

netreba liecit, ale tak co budem robit vo vlaku tie dve hodky pri cestovani?
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 11:10:38
00
preco do riti je pozadie pod prispevkom fade do bielej? to je ta najhorsia vec co som v zivote videl hned po rastovych bikoch
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 11:20:24
00
keyboard_arrow_up