cervo
Založený: 28. 1. 2006
Bicykle: Pinarello Dogma F | Orbea Oiz
Odjazdené '25:
2 584 km
Pomenil som kolko sa dalo, dufam, ze sa uz opat viete orientovat a vidite vsetky ikonky v povodnych farbach a velkostiach. Nema vyznam mat pol stranky oranzovej a pol stranky modrej - a nakolko mame oranzove logo, tak budu farby ladene jemne do oranzova vsade. Farba odkazov sa moze troska stmavit, ak by bolo potrebne (spolu so vsetkymi odkazmi na celej stranke). Myslim, ze v momentalnom stave to netaha/*****/nenici oci a kontrastu je dostatok. Dajte vediet, ak si myslite opak.
ad vyber viacerych stylov: bolo by to fajn, ale pripravit jeden styl trva hodiny, robit ich viac, podla priania je troska narocne na cas a to naozaj nie je v mojich silach
jezus: ja si stale myslim, ze odlisenie precitanych a neprecitanych tem je absolutne dostatocne - stale je tam oranzova ikona, ak je v teme prispevok a biela, ak nie je. To, ze sa znizil kontrast beriem, ale zeby to robilo problemy s navigaciou sa mi zda prehnane.
ad cierna farba fontu (predpokladam pri odkazoch): ako by ste potom odlisili text a odkaz?
ad tlacitka: ano, neladia. Ak niekto najde temu, v ktorej su slovenske tlacitka, ktore by sem ladili, dajte vediet. Alebo ak by sa niekto odhodlal tie tlacitka spravit, bude mat nielen u mna velmi velke plus. Na phpbb.com sa da najst photoshopacky subor s originak tlacitkami
ad zjemnenie okrajov: tak sa troska zvyraznili, snad to staci. Viac podla mna netreba
Tomas14: screenshot sa da?
JoKo: horna lista aj lista fora mali ten isty odtien, to bol opticky klam. Kazdopadne mi tam moc nesedela ta oranzova tak ci tak, tak je tam to, co tam je.
ad siroke obrazky: ano, niektore stare obrazky sa nezmestia (boli robene na 800 -1024 px). Nove prispevky budu mat obrazky zmensene na 640 px, cize sa zmestia.
risototh: forum je uz xhtml validne. Toto je opat polemika, ale podla mna odstavce textu sirsie ako 600 px su tazko citatelne (vyzaduje to velky pohy ocami, pri velkom monitore aj hlavou a lahko stratis prehlad, na ktorom riadku si)
stax: snad je toto lepsie.
Posledna poznamka: ak vam takyto design, ako povedal tadeas, ***** oci, odporucam skalibrovat monitor / zmenit nasvietenie priestoru okolo PC alebo pouvazovat o slusnom LCD monitore (oci to ocenia). Kontrastu je tu habadej, ziadne bijuce sa farby na sebe a podobne veci, takze dobry monitor pri dobrom svetle bude produkovat obraz, ktory nebude vadit ociam.