Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Aj pre mňa je to teraz OK.
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 22:10:04
00
uz spokojnost? :)

Co sa zmenilo? Nejak neviem zistit. :)
preco je velkost pisma v sekciach taka mala? vid. obrazok
EDIT: uz je to lepsie-nie je ono to pismo je take male ked som odhlaseny inac je vpohode len na kraji je taky modry pas

Ako to, ze to mas modre? To je nejaka zrada. :)
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 23:09:57
00
Taká drobnosť, ktorá bola už v predchádzajúcom fóre a nejako som ju vždy zabudol napísať do témy o PHP:

Na hlavnej stránke si kliknem na sekciu, napr. "O MTBiker.sk". Po zobrazení zistím, že sekcia má 3 stránky. Otvára sa najnovšia, ktorá má číslo 1. Tá najstaršia má číslo 3.
Vyberiem si tému, napr. "Nový design MTBiker.sk" a na druhom riadku vidím, že má 10 stránok. Ak kliknem na názov témy, alebo na jednotku, tak som na prvej - najstaršej stránke. Ak sa chcem vidieť najnovší (posledný) príspevok, tak musím kliknúť na 10.
Zobraziť komentár 24.01.2009 - 23:43:07
00
Co sa zmenilo? Nejak neviem zistit. :)

Kvoli tebe jedinemu som to hodinu prerabal. Neprecitane temy maju inu farbu odkazu ako precitane. Takisto pozadie tej ikonky nalavo je ine pri precitanych a neprecitanych temach (a forach). Nie je to vidno?
Zobraziť komentár 25.01.2009 - 02:26:34
00
Taká drobnosť, ktorá bola už v predchádzajúcom fóre a nejako som ju vždy zabudol napísať do témy o PHP:

Na hlavnej stránke si kliknem na sekciu, napr. "O MTBiker.sk". Po zobrazení zistím, že sekcia má 3 stránky. Otvára sa najnovšia, ktorá má číslo 1. Tá najstaršia má číslo 3.
Vyberiem si tému, napr. "Nový design MTBiker.sk" a na druhom riadku vidím, že má 10 stránok. Ak kliknem na názov témy, alebo na jednotku, tak som na prvej - najstaršej stránke. Ak sa chcem vidieť najnovší (posledný) príspevok, tak musím kliknúť na 10.

Ano - a je to logicke, hoci to tak mozno neznie. Temy vo fore su usporiadane chronologicky zostupne (od najnovsej po najstarsiu a prispevky v teme su usporiadane chronologicky vzostupne (od najstarsieho po najnovsi). Dufam, ze kazdemu to pride logicke - a to nasledne vysvetluje aj to strankovanie.
Zobraziť komentár 25.01.2009 - 02:28:24
00
Ako to, ze to mas modre? To je nejaka zrada. :)

:D Aj ja chcem také pekné nie tú otrasnú oranžovú :cry:
Zobraziť komentár 25.01.2009 - 08:18:16
00
vsetko je ok-len ta farba pisma aj mne vadi..-desne to taha oci...ta modra byvala v pohode! :wink:
inak zmenil sa asi aj fond pisma?!..-teda ked pisem prispevok mam pocit (tak to vidim),ze pisem na starom pisacom stroji ako na strednej na strojopise..trochu mi to vadi...ale mozno je to otazka zvyku..(aj ked radsej by som to mal ako to bolo..) :idea:
Zobraziť komentár 25.01.2009 - 21:31:10
00
vsetko je ok-len ta farba pisma aj mne vadi..-desne to taha oci...ta modra byvala v pohode! :wink:
inak zmenil sa asi aj fond pisma?!..-teda ked pisem prispevok mam pocit (tak to vidim),ze pisem na starom pisacom stroji ako na strednej na strojopise..trochu mi to vadi...ale mozno je to otazka zvyku..(aj ked radsej by som to mal ako to bolo..) :idea:

font by mal byt opraveny. Na linky sa pozriem teraz.
Zobraziť komentár 26.01.2009 - 01:40:40
00
Kvoli tebe jedinemu som to hodinu prerabal. Neprecitane temy maju inu farbu odkazu ako precitane. Takisto pozadie tej ikonky nalavo je ine pri precitanych a neprecitanych temach (a forach). Nie je to vidno?

Teraz som v praci a je to super citatelne a aj rozdiel medzi neprecitanymi a precitanymi temami vidim na prvy "kuk". Najviac tomu asi pomohla zmena farby neprecitanych tem z tej bordovej na ciernu a zrusenie boldu na bordovom fonte, lebo teraz je ta oranzovo-zlta ikonka neprecitanej temy super viditelna. Dakujem za ochotu.

P.S. Este taka otazka resp. prosba, ale len ak je to naozaj jednoduche a nezaberie Ti to vela casu - neprecitane temy by mohli mat do ich precitania nazov boldom resp. nejak inak odliseny pre este lepsiu orientaciu a az po precitani by sa "odboldovali" na standardny font aby splynuli "s davom". Ale aj bez toho je to uz vyrazne zlepsenie. Super.
Zobraziť komentár 26.01.2009 - 10:08:11
00
Hehe, prave som zistil, ze uz aj BM nasadil novy look so sirkou 1024 pix platnou ako pre main page, tak aj pre forum (podla infa na stranke uz v piatok, ale pozriem tam len obcas). Mozem zodpovedne vyhlasit, ze momentalne je forum na BM fakt strasne, porozhadzovane (prekryva sa text a mriezky) a vobec neviem zistit, ktore temy su precitane a ktore nie (niet podla coho). Vivat MTBiker. :)
Zobraziť komentár 26.01.2009 - 10:37:25
00
pri citani temy nie je aktualna strana dostatocne farebne odlisena od ostatnych a potom neviem na ktorej strane som. mam zacat setrit na okuliare, alebo s tym ma este niekto problem?
Zobraziť komentár 26.01.2009 - 10:46:21
00
jedno je hnede druhe cierne .. problem neni v okuliaroch ale v monitore
Zobraziť komentár 26.01.2009 - 11:19:34
00
pri citani temy nie je aktualna strana dostatocne farebne odlisena od ostatnych a potom neviem na ktorej strane som. mam zacat setrit na okuliare, alebo s tym ma este niekto problem?

naozaj je to tak
Zobraziť komentár 26.01.2009 - 11:52:53
00
u mňa to tak nie je...

Prílohy:

forum.JPG
forum.JPG 59.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 26.01.2009 - 11:55:39
00
U mna to tiez nezobrazuje na ktorej som strane - nacitana strana 7 nie je nijak zvyraznena (IE6).

Prílohy:

obr.jpg
obr.jpg 7.81 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 26.01.2009 - 14:28:58
00
keyboard_arrow_up