Aký je zhruba môj plán a zámer:
- vytlačiť 100 ks tmavomodrých tričiek so starým designom (čiže nie čierne, tmavomodré, aspoň nejaká zmena
- vytlačiť 100 ks modrých tričiek s úplne novým designom
V prílohe nájdete starý a nejaké nové návrhy. Chcem počuť všetky vaše pripomienky a podnety!
Na zadnej strane budú opäť logá, buď rovnaké, alebo aj iné, možno budú iné na modrých a iné na čiernych tričkách (to sa dorieši operatívne)
Je podľa vás starý návrh dobrý, alebo treba zmeniť tých bikerov? (koncepcia sa meniť nebude, ale možno obrázky bikerov). Čo myslíte?
PS: Za nové návrhy ďakujem chalaniskovi s nickom "ovalmt"
posledný komentár: 19. 12. 2008 o 17:30
sak posledny deal este z minuleho roka bolo ze edicia 06 bude mat v designe aj nejake babulky... zenske pohlavie a tak... to je smer ktorym sa treba uberat... pekna babenka bajk...
P.S.: Ako (kde) ich budem môct zohnat? a co budu stat?
sak posledny deal este z minuleho roka bolo ze edicia 06 bude mat v designe aj nejake babulky... zenske pohlavie a tak... to je smer ktorym sa treba uberat... pekna babenka bajk...
mno, mam taky pocit, ze to bolo skor v takej hypoteticko-imaginarnej rovine
vacsie byt nemozu, lebo by sa nezmestili do A4 sita, co by uz dost neumerne predrazilo ich vyrobu
P.S.: Ako (kde) ich budem môct zohnat? a co budu stat?
Cena zostane pravdepodobne rovnaka, opat budu objednavky cez internet a ak nieco zostane (bodaj by nie), budu sa dat dostat v urcitych kamennych obchodoch, zatial neviem kde
Dobry napad sa ceni, za realizovany napad je samozrejme tricko zdarma
Hm, rozmyslal som aj nad tym, ale na ten zaujem sa treba pytat inde; nie mna
- v dvojke su podla mna naprd obrazky, nic nehovoriace a nevyrazne
- no a 3,5,7 mi pripadaju ako z 80tych rokov...su fajn, ale take nevyrazne, minimalne ten podkladny kosodlznik by som trochu zaoblil, nech to nevyzera ako vyrezane z plechu
- v 1tke to zachranuje to tienovanie, ale aj tak je to naake divnuo, nevyraznuo
Keď ťa niekto v tom tričku uvidí, bude si myslieť aký si hustý