Aký je zhruba môj plán a zámer:
- vytlačiť 100 ks tmavomodrých tričiek so starým designom (čiže nie čierne, tmavomodré, aspoň nejaká zmena
- vytlačiť 100 ks modrých tričiek s úplne novým designom
V prílohe nájdete starý a nejaké nové návrhy. Chcem počuť všetky vaše pripomienky a podnety!
Na zadnej strane budú opäť logá, buď rovnaké, alebo aj iné, možno budú iné na modrých a iné na čiernych tričkách (to sa dorieši operatívne)
Je podľa vás starý návrh dobrý, alebo treba zmeniť tých bikerov? (koncepcia sa meniť nebude, ale možno obrázky bikerov). Čo myslíte?
PS: Za nové návrhy ďakujem chalaniskovi s nickom "ovalmt"
posledný komentár: 19. 12. 2008 o 17:30
moje slova
To je na starom tričku. Ja som hovoril o nových návrhoch, tam sú iba downhill mašiny a jazdci.
ak je ten les sukromnym majetkom, tak to legalne asi nie je. neviem...
myslim, ze vsetko sa vcas dozvies na www.mtbiker.sk ak budu tricka tak to tam urcite bude "svietit"
Mohlo by to zacat od ziletky(nalavo) cez xc az po dh. a xc by mohol byt najvacsi.
Mohlo by to zacat od ziletky(nalavo) cez xc az po dh. a xc by mohol byt najvacsi.
to ako evolucia? od opice, cez cloveka az po nadprirodzene bytosti?
P.S.: tym som nechcel urazit ziletkarov, a ani DH som nechcel nejako vyzdvihovat.... bolo to len prirovnanie....
mne sa to zda ako v poho napad, osobne sa mi naj paci ten stary, a z tych novych je ta jednotka naj jednoznacne...
uz sa neviem dockat