i ked registrovany som tu uz nejaky rok, no aktivnejsi som len par dni.
takze neviem posudit ktory z moderatorov si ako plni svoje moderatorske povinnosti
Dnes u mňa vyhráva Giro.
Často vyhráva aj Mačka.
Katko je potmehút ale nemožno povedať, že by nikdy nevyhral tiež.
Root je tichý zabijak a bola by škoda aby nedostal hlas aj on.
Mléko urobil si úplne na .iču anketu. Dávam Ti ešte jednu možnosť na opravu. hehe
kuuurna ... dnes som po dlhom case otvoril topvar (na ktorom som vyrastol), ale ta plzen mi chuti asi viac ...
ale k teme ... a naco take riesit ... mam rad Roota - jak sa do mna obuval ...(to bol prvy moderator kereho som spoznal osobne), potom mam rad aj Katka ... ... za to ze ma odviezol na zimny maraton, dnes som si bol zobrat DVD ... nooo a macaaaka mam rad tieeez , aj ked som za neho nehlasoval ...
Veď to, aby som ešte niekoho urazil
A čo tak otočiť hlasovanie na : Váš najneobľúbenejší moderátor
Výsledky a porovnanie oboch ankiet by boli určite zaujímavé
Tak dik, ze si si spomenul aj na mna s tym DVD. To vzdy potesi...
A k teme - okrem uz vytvorenej ankety a Drocikom spomenutej alternativy staci zalozit uz len cca dalsich asi 20 ankiet s najcastejsimi pridavnymi menami:
- najslusnejsi moderator
- najobjektivnejsi moderator
- najkrajsi moderator
- najmudrejsi moderator
- najtazsi moderator
- najvyssi moderator
- atd.
A samozrejme okrem vyssie uvedenych treba vytvorit aj ich negacie, cize napr. najvulgarnejsi moderator, najsprostejsi moderator, krpec moderator... Fakt len joke, na nikoho neutocim. Aj ked o najvulgarnejsom moderatorovi by som aj vedel...
P.S. A teraz si predstavte, ze ake skreslenie vysledkov by nastalo pri ucasti "az" styroch moderatorov v cca dvadsiatke ankiet. Minimalne sa da povedat s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou, ze kazdy moderator by aspon v jednej anekete urcite vyhral a tak by ziadny nebol ochudobneny o ten slastny pocit vitazstva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bud lubis mna, alebo nikoho!
takze neviem posudit ktory z moderatorov si ako plni svoje moderatorske povinnosti
Hlasujte pokiaľ možno bez kecov
Hehe som vedel že to takto dopadne
Jáááj. Ja teraz počúvam len mp3, tak mi to nejak ušlo. škoda.
Často vyhráva aj Mačka.
Katko je potmehút ale nemožno povedať, že by nikdy nevyhral tiež.
Root je tichý zabijak a bola by škoda aby nedostal hlas aj on.
Mléko urobil si úplne na .iču anketu. Dávam Ti ešte jednu možnosť na opravu. hehe
aj teba?
ale k teme ... a naco take riesit ... mam rad Roota - jak sa do mna obuval ...(to bol prvy moderator kereho som spoznal osobne), potom mam rad aj Katka ...
nuz a preto nehlasujem ... sorraaaac mliecko ...
A čo tak otočiť hlasovanie na : Váš najneobľúbenejší moderátor
Výsledky a porovnanie oboch ankiet by boli určite zaujímavé
Tak dik, ze si si spomenul aj na mna s tym DVD. To vzdy potesi...
A k teme - okrem uz vytvorenej ankety a Drocikom spomenutej alternativy staci zalozit uz len cca dalsich asi 20 ankiet s najcastejsimi pridavnymi menami:
- najslusnejsi moderator
- najobjektivnejsi moderator
- najkrajsi moderator
- najmudrejsi moderator
- najtazsi moderator
- najvyssi moderator
- atd.
A samozrejme okrem vyssie uvedenych treba vytvorit aj ich negacie, cize napr. najvulgarnejsi moderator, najsprostejsi moderator, krpec moderator... Fakt len joke, na nikoho neutocim. Aj ked o najvulgarnejsom moderatorovi by som aj vedel...
P.S. A teraz si predstavte, ze ake skreslenie vysledkov by nastalo pri ucasti "az" styroch moderatorov v cca dvadsiatke ankiet. Minimalne sa da povedat s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou, ze kazdy moderator by aspon v jednej anekete urcite vyhral a tak by ziadny nebol ochudobneny o ten slastny pocit vitazstva.