Cate poradte niekto ake kratke nohavice na traky z vychvkou si mam kupiť. Nejake poriadne kvalitne a hlavne z poriadnou vypchavkou. Taktiez nejaky dres z kratkym rukavom. Nejake poriadne letne mtb rukavice aby netrpli ruky. A nejaku lahku cyklo nepremokavu bundu z odzipsovatelnymi rukavmi dakujem
Kratasy mne asi najlepsie sadli od Giordany, dresy si vyberam skor podla dizajnu, ale celkom prijemny a lahky sa mi zda DeMarchi contour.
Ak ta bolievaju ruky nemusi to byt len vinou rukavic, teda ak ta vyslovene neominaju. Mozes mat aj zle nastaveny posed- nizko volant, spicka sedla natocena dodola. Ak to je urcite rukavicami, tak proste skoc do obchodu a kup nieco s gelovymi vystelkami, co ti bude na ruke prijemne. A co sa tyka bundy, tak to je zlozitejsie. Uz sa tu aj nejake dost obsirne riesili a k nicomu sa viacmenej nedoslo. Zatial asi ziadna membrana neni taka, aby dostatocne zadrzala vodu a sucasne prepustila vacsie mnozstvo par od tela.
Mne sadli gate Castelli, kvalitna a dost velka vypchavka. Tiez gate vyborne drzia, nesmykaju sa. Dres ma tie Castelli, mozem odporucit, lahky prijemny na telo. Aj po viac ako 50 praniach drzi povodnu farbu
Co sa tyka rukavic, kvalitne gelove, hlavne nech su dos makke pod malickom. Dalsi krok by mohol byt(ak nepomoze) zmenit gripy...
nemusi byť nejaka specialna membrana ale poradte nejaku snazcu ktora vobec nieco take robi lebo ja som nasiel len od axon vetrovky z odnimatelnými rukavmi dakujem
http://www.rogelli.sk/ - ja mam od nich zimnu bundu a zimne gate a je to v pohode. Je to holandska firma. Pozri na ich stranke predajcov - mozno bude aj v tvojom meste.
to porto: myslim, ze rogelli ma viac ako len celkom dobre veci a taha sa aj na drahsie znacky...
Gate mam tiez casteli, ale maju zvlastne cislovanie - tie gate su XL a to som tenkeli. Dres mas v podstate jedno aky kupis, kup si aky sa ti bude pacit a zislo by sa ti aj nejake funkcne tricko, navleky + dlhe gate, aby si bol vybaveny aj do chladnejsieho pocasia...
Inac aj tak by si mal pobehat nejake cyklo obchody a poskusat....
A ktore su podla vas lepsie Castelli Super Ergo Bibshort alebo Castelli Wicked Bibshort
a co sa tyka vetroviek vela firiem odopinatelne nerobi a castelli som nenasiel apon tuto sezonu
treba si uvedomiť jednu vec...každý človek je iný a to čo sedí jednému, nemusí sedieť druhému...ak si nemal možnosť vyskúšať viacero značiek a modelov, nemôžeš porovnávať...väčšina ľudí si aj tak kúpi to na čo narazí v tom svojom obchodíku...kvalitných kraťasov sú tucty, ak ale nemáš skúsenosti, radšej si nechaj poradiť v obchode...vybrať pekný a kvalitný dres je najmenej, ohľadom rukavíc to bude podľa mňa skôr o tom posede tak ako napísal žigo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak ta bolievaju ruky nemusi to byt len vinou rukavic, teda ak ta vyslovene neominaju. Mozes mat aj zle nastaveny posed- nizko volant, spicka sedla natocena dodola. Ak to je urcite rukavicami, tak proste skoc do obchodu a kup nieco s gelovymi vystelkami, co ti bude na ruke prijemne. A co sa tyka bundy, tak to je zlozitejsie. Uz sa tu aj nejake dost obsirne riesili a k nicomu sa viacmenej nedoslo. Zatial asi ziadna membrana neni taka, aby dostatocne zadrzala vodu a sucasne prepustila vacsie mnozstvo par od tela.
Co sa tyka rukavic, kvalitne gelove, hlavne nech su dos makke pod malickom. Dalsi krok by mohol byt(ak nepomoze) zmenit gripy...
Craft, Castelli, Endura, Gore - drahe a dobre
to porto: myslim, ze rogelli ma viac ako len celkom dobre veci a taha sa aj na drahsie znacky...
Gate mam tiez casteli, ale maju zvlastne cislovanie - tie gate su XL a to som tenkeli. Dres mas v podstate jedno aky kupis, kup si aky sa ti bude pacit a zislo by sa ti aj nejake funkcne tricko, navleky + dlhe gate, aby si bol vybaveny aj do chladnejsieho pocasia...
Inac aj tak by si mal pobehat nejake cyklo obchody a poskusat....
a co sa tyka vetroviek vela firiem odopinatelne nerobi a castelli som nenasiel apon tuto sezonu