a co sa tyka vetroviek vela firiem odopinatelne nerobi a castelli som nenasiel apon tuto sezonu
to porto: myslim, ze rogelli ma viac ako len celkom dobre veci a taha sa aj na drahsie znacky...
Gate mam tiez casteli, ale maju zvlastne cislovanie - tie gate su XL a to som tenkeli. Dres mas v podstate jedno aky kupis, kup si aky sa ti bude pacit a zislo by sa ti aj nejake funkcne tricko, navleky + dlhe gate, aby si bol vybaveny aj do chladnejsieho pocasia...
Inac aj tak by si mal pobehat nejake cyklo obchody a poskusat....
Craft, Castelli, Endura, Gore - drahe a dobre
Co sa tyka rukavic, kvalitne gelove, hlavne nech su dos makke pod malickom. Dalsi krok by mohol byt(ak nepomoze) zmenit gripy...
Ak ta bolievaju ruky nemusi to byt len vinou rukavic, teda ak ta vyslovene neominaju. Mozes mat aj zle nastaveny posed- nizko volant, spicka sedla natocena dodola. Ak to je urcite rukavicami, tak proste skoc do obchodu a kup nieco s gelovymi vystelkami, co ti bude na ruke prijemne. A co sa tyka bundy, tak to je zlozitejsie. Uz sa tu aj nejake dost obsirne riesili a k nicomu sa viacmenej nedoslo. Zatial asi ziadna membrana neni taka, aby dostatocne zadrzala vodu a sucasne prepustila vacsie mnozstvo par od tela.
posledný komentár: 10. 6. 2012 o 21:20