Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Nenene;) dvere neodnesie;), ked tak maximalne nosic+bicykle (ak odreze popruhy) alebo bicykle (ak nezamknes o nosic), ale vsetko ako jeden spojený kus. Takeho Ramba som este nevidel. A hlavne by bol napadny...
/Viem si predstavit ten velky kus nalozit na pickup ci hodit do dodavky, samozrejme vsetko je prekonatelne/
Bicykle na nosici na gulu zamykam retazou na motorku o seba a o oko na aute. Plus aj samotny nosic je o gulu zaisteny visiacim zamkom. Bez retaze sa "bezpecnost" rovna opretiu o strom.
Veľmi závisí od okolností. Aj mám na streche jeden bicykel a idem len po okreskách, tak rozdiel nepozorujem. Ak mám na streche tri bicykle a idem 120 km/h po diaľnici, tak okolo 1,5 litra viac.
A všetko medzitým.
Ale už dávno to nesledujem, z pomerného hľadiska to predstavuje zanedbateľný finančný nárast. Keď som chodil do Holandska, na streche dva bicykle, spotreba cca 1,5 l vyššia, tak to je nejakých 40 litrov navyše, čo je pri výške nákladov na cestu zanedbateľný rozdiel a pri nákladoch na dovolenku úplne bezvýznamný náklad.
A čím kratšia je tá vzdialenosť, ten menej je nadspotreba významná .
Ešte by ma zaujímala bezpečnosť - nakoľko je ľahké takto bajky ukradnúť? Predpokladám, že väčšina má nejaký spôsob uzamknutia...
Pri bežnom jazdení používam iba zámok na nosičoch, pri dlhšom parkovaní, najmä ak na auto nevidím, ešte rámy bicyklov primknem reťazovým zámkom (také stredne kvalitné Abusy) k priečnikom. Bicykle vozím dosť často na aute už 26 rokov a ešte som nezaznamenal pokus o ukradnutie.
Ahojte, prosim o radu. Mam stresny nosic THULE OutRide 561. Teraz na nom vozim bike bez pevnej osy. Keby som na nom chcel vozit bike s vidlou FOX 34 Stepcast Performance, Dimensions: 110 x 15 mm, tak by som musel dokupit adapter Thule OutRide 15x110mm Thru Axle Adapter?
Páni ako riešite pískanie priečnikov? Včera som ich nahodil a na diaľnici to slušne pískalo/hučalo (bez ďalšieho príslušenstva). Mám Nordrive Silent in rail, tvarom sú niečo podobné ako Thule Wingbar. Aj som tam dal tie gumičky odspodu aby som zakryl drážky. Môže niečo pomôcť?
Neriesitelne, pri istom tvare a rychlosti sa tomu nevyhnes.
(Co sa mi podarilo, na magnetickom nosici na lyze, poistný popruh/gurtna natočený svojou užšou stranou do smeru jazdy piskal pri istej rychlosti. Pomohlo obalit handrou, zmenit tvar. Na priecnik je to ale neaplikovatelne)
To moc aerodynamicke potom asi nebudu. Ja vozim permanentne thule wingbar +proride a nic nepiska. Taky ten typicky aero hluk ano, samozrejme zvysujuci sa na zavyslosti od rychlosti, ale ani na dialnici ziadno obtazujuci, ale piskanie ziadne. Jedine kedy piskaju je ked mrzne, vtedy staci ist aj 50kmh a normalne som cumel co to je Podla mna ti to bude sposobovat nejaky detail a nie tvar priecnika ako taky, mozno nejaka otvorena drazka alebo take nieco, spominany rozstup, thule samizda v navode aj spomina nejake cisla ale nepamatam si...
Ak máš hagusy, skús zmeniť polohu a experimentovať s páskou, ak máš pevné uchytenie, tak potom ostáva len to hľadanie s páskou ...?
Píska ti to, aj keď máš nasadené nosiče? Tie menia aerodynamiku ...
Ahojte, nenasiel niekto aj nejaku lacnejsiu a spolahlivu variantu stresneho nosica za predne koleso ako napriklad Frontloader? Treba mi ich viac a zda sa mi ze to uchytenie za koleso je najlepsia moznost pre karbonove bajky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
/Viem si predstavit ten velky kus nalozit na pickup ci hodit do dodavky, samozrejme vsetko je prekonatelne/
Veľmi závisí od okolností. Aj mám na streche jeden bicykel a idem len po okreskách, tak rozdiel nepozorujem. Ak mám na streche tri bicykle a idem 120 km/h po diaľnici, tak okolo 1,5 litra viac.
A všetko medzitým.
Ale už dávno to nesledujem, z pomerného hľadiska to predstavuje zanedbateľný finančný nárast. Keď som chodil do Holandska, na streche dva bicykle, spotreba cca 1,5 l vyššia, tak to je nejakých 40 litrov navyše, čo je pri výške nákladov na cestu zanedbateľný rozdiel a pri nákladoch na dovolenku úplne bezvýznamný náklad.
A čím kratšia je tá vzdialenosť, ten menej je nadspotreba významná .
Pri bežnom jazdení používam iba zámok na nosičoch, pri dlhšom parkovaní, najmä ak na auto nevidím, ešte rámy bicyklov primknem reťazovým zámkom (také stredne kvalitné Abusy) k priečnikom. Bicykle vozím dosť často na aute už 26 rokov a ešte som nezaznamenal pokus o ukradnutie.
https://www.alza.sk/auto/dolphin-4-tuv-4-bicykle-d5793466.htm?o=1
Dikes za postrehy....
(Co sa mi podarilo, na magnetickom nosici na lyze, poistný popruh/gurtna natočený svojou užšou stranou do smeru jazdy piskal pri istej rychlosti. Pomohlo obalit handrou, zmenit tvar. Na priecnik je to ale neaplikovatelne)
Tam sa dosť blbo vozia lyže
Píska ti to, aj keď máš nasadené nosiče? Tie menia aerodynamiku ...
Ak to nie sú 2m garniže, tak sa dá aj takto
To je odklápateľné?