Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Ahojte, viete mi poradit nosic na tazne pre 3biky s boost oskou aby sa nedotykali? Teraz mam menabo antares a skladanie je hodinovy tetris. Dakujem.
Práve to riešim - zatiaľ to vyzerá na Atera E-bike s extra nadstavcom na tretí. Tam je vzdialenosť koľajničiek 24cm. Majú ešte ďalšie modely ktoré sú tiež širšie, ale tomu nadstavcu sa nevyhneš
Problém nieje iba boost, ale u mňa aj 35mm vidlica ktorá to ešte rozširuje.
Zajtra idem skúšať atera strada sport M2+1 - našiel som slušnú ponuku, tak ho beriem a max bez straty predám ďalej.
Práve to riešim - zatiaľ to vyzerá na Atera E-bike s extra nadstavcom na tretí. Tam je vzdialenosť koľajničiek 24cm. Majú ešte ďalšie modely ktoré sú tiež širšie, ale tomu nadstavcu sa nevyhneš
Zajtra idem skúšať atera strada sport M2+1 - našiel som slušnú ponuku, tak ho beriem a max bez straty predám ďalej.
Ten Atera E-bike vyzerá celkom dobre. Ako je to s kvalitou nevieš? Menabo čo mám je dosť bieda. Použil som ho asi 4krát a pásky + zaistenie na kolesá som zlomil už 2x. Svetlá sú od tepla žiaroviek celé pokrútené.
To som tiež rozmýšľal kúpiť na 2 + nadstavec keďže najčastejšie budem voziť 2biky.
Pozeral som Thule a majú rozostup 19cm, ale nie som si istý či to je bez dotyku.
Môžeš potom hodiť foto/info ako sa ti to podarilo naskladať?
Máme 4 atera v mojom okolí, kvalita podobná ako thule, celková spokojnosť - to veľké vyklápanie s uvoľnením nohou a doťahovanie pätiek aj keď je už bike na nosiči sú návykové
Vlastne keď o tom hovoríš, tak kamoš s ktorým jazdím na thule na 2 biky - on má mondraker Chrono, čiže tiež boost a nemáme s dotýkaním problém. Len netuším aký thule nosič má.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plus musíš mať v nosiči miesto kam na vŕtaš dieru na senzory a tá tiež potrebuje miesto
Teoreticky by toto mohlo fungovat, ale bolo by treba dobre vymysliet, ze kam umiestnit tu jednotku - najlepsie by mala byt priamo na nosici.
https://nl.aliexpress.com/item/1005001289549116.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4c4011bfqRNyob&algo_pvid=0108a31c-fbf2-4337-b0d7-35841ec934dc&algo_exp_id=0108a31c-fbf2-4337-b0d7-35841ec934dc-1&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000022983251629%22%7D&pdp_npi=2%40dis%21EUR%21%2120.31%21%21%212.48%21%21%402100bdec16528806686687910e3f74%2112000022983251629%21sea
A najlepsie aj 13-polovu zasuvku, lebo inac by tam bolo treba natiahnut zilu ktora sa ozivi ked sa zaradi spiatocka,
https://www.cool-mania.eu/auto/cuvacie-kamery/bezdrotova-cuvacia-kamera-na-spz-pre-mobil-ios-android
nieje...PRE MNA je najlepsi nosic na strechu...
Ten Atera E-bike vyzerá celkom dobre. Ako je to s kvalitou nevieš? Menabo čo mám je dosť bieda. Použil som ho asi 4krát a pásky + zaistenie na kolesá som zlomil už 2x. Svetlá sú od tepla žiaroviek celé pokrútené.
To som tiež rozmýšľal kúpiť na 2 + nadstavec keďže najčastejšie budem voziť 2biky.
Pozeral som Thule a majú rozostup 19cm, ale nie som si istý či to je bez dotyku.
Môžeš potom hodiť foto/info ako sa ti to podarilo naskladať?
Vlastne keď o tom hovoríš, tak kamoš s ktorým jazdím na thule na 2 biky - on má mondraker Chrono, čiže tiež boost a nemáme s dotýkaním problém. Len netuším aký thule nosič má.
aby som nebol celkom mimo témy : mám carface vision 2 , na dva bajky,ľahký,skladatelný,zatiaľ mám naň len slová chvály.