Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Deje sa to u vsekych znaciek, ktore som mal. Castelli, Sportful, NW. Bezne opotrebenie, bohuzial.
Zobraziť komentár 30.10.2024 - 20:10:57
10
Nie nutne. Castelli a Sportful je jedna firma v podstate. Mám rôzne značky 5-6 rokov a bez problému. Jasné, časom k tomu dôjde u každej. Miesta ktoré sú v kontakte a šúchanie väčšia námaha materiálu = predraté,žmolky v prípade búnd , dresov. Pri elastane, vekom popraskaný elastan, normálna vec, tiež to nevydrží večne. Mnohí si to zamieňajú za žmolky bavíme sa o elastických materiáloch.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 10:27:33
10
drzal niekto v ruke dresy od castelli Puro3 a Entrata thermal? aky je v nich rozdiel?
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 11:18:11
00
Gusto0 Musí byť Castelli? Alé si nikdy neskúšal? Za mňa materiálovo a kvalita sú inde.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 11:32:45
00
castelli viem ake velkosti mam kupovat. s materialmi som spokojny, nemienim zacinat s inou znackou a zase sa 100x opalit kym budem vediet co v tom vyrobkovom, strihovom chaose kupit a comu sa vyhnut.
okrem toho pre mna je vacsina kuskov oblecenia tak na 2-3 roky. castelli ma pre mna slusny pomer cena/kvalita/material/strih
inak mam doma este aj sportful s ktorym som skoncil a isadore s ktorym som este neskoncil
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 11:38:05
00
Jasne, tak dnes je možnosť veci skúsiť je veľa obchodov. Mne práve Castelli príde strihovo slabé. No pokiaľ vyhovuje tak v pohode. Tiež som taký ak mi niečo sadne držím si to a jedine že kdesi akcia na niečo vyskúšam. Napríklad letné nohavice kupujem už iba Gobik s vložkou K-10, vždy si nájdem nejaký kúsok po sezóne - výpredaj a mám pokoj.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 11:43:31
00
Ešte dodám, kamarát čo roky kupoval Castelli, poradil som mu Gobik a sám povedal, že sú lepší o dosť a stále kupoval len Castelli 🤭Niekedy nie je na škodu skúsiť. Veľkosť pozrieš do tabuľky a vyberieš.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 11:46:01
00
Keď som ešte jazdila v elasťákoch a oveľa viac ako v súčasnosti tak Gore oblečenie bolo nesmrteľné, bolo naň aj málo reklamácii, tuším za 5 rokov sme mali iba dve, teda na rozdiel od Castelli, čím nechcem povedať, že je funkčne zlé, len je teda jemnejšie spracované.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 11:57:55
00
ved ja castelli ani nevychvalujem. mne ta kvalita pride slabsia oproti inym znackam. ale je to spotrebak. kym to vynosim mi to vydrzi. co chvalim je popis k vyrobkom. to je asi unikat. napr. od Gore som chcel nieco skusit a skoncil som pri popise ktory je takmer nulovy. nevies co kupujes kym ti to nepride domov.
gobik k-10? to zase studovat vlozky dalsej znacky a skusat ci mi bude vyhovovat? materialovo/strihovo .... na to uz nemam nervy ani peniaze. tych znaciek je dnes milion. kazda ma svoje a vsetko sa musis naucit, poskusat. to jeden smrtelnik za zivot nestihne :-D
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 12:43:18
00
mate skusenosti s tymito pripadne inymi Sportfull gatami?
Sportful fiandre zimne novavice s trakmi
https://www.davorin.sk/sportful-fiandre-nohavice-trakmi-black-1124502.002/
kupil som Lko podla tabulky. lytka, stehna, zadok, brucho - uplne super, idealne, nic neodstava ani netlaci.
Co citim ako problem su traky, bud su strasne kratke alebo ak to tak ma byt tak asi nie vhodne pre mna. Mam ich velmi nasponovane a tak ma bud tlacia na ramenach alebo sa mi v rozkroku zarezavaju nohavice a tlacia na kulach.
Rozmyslal som nad XL ale bojim sa ze uz budu sirsie a budu odstavat na tele.

hladam nejake zimne gate tak od 10 stupnov nizsie idealne tak do -5 s nejakou aspon trochu odolnostou voci vode a vetru.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 12:45:18
00
arrow_leftGusto0 napísal:
drzal niekto v ruke dresy od castelli Puro3 a Entrata thermal? aky je v nich rozdiel?

Drzal som v ruke oboje. Pri entrata sice pisu ze je do nizsich teplot, ale mne sa pocitovo v ruke zdalo ze Puro je taky hustejsi material, cize by mohol menej prefuknut, ale to moze byt len pocit, inac sa mi javili dost podobne.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 12:56:12
10
arrow_leftjachmel napísal:
Deje sa to u vsekych znaciek, ktore som mal. Castelli, Sportful, NW. Bezne opotrebenie, bohuzial.

Čo Ti ja viem. Väčšinu gatí mám sportful, ale nespravili mi to žiadne. A to jedny už deriem 6-ty rok. Ale je pravda že v sezóne striedam tak 10 ks nohavíc.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 13:45:36
00
arrow_leftscarinko napísal:
mate skusenosti s tymito pripadne inymi Sportfull gatami?
Sportful fiandre zimne novavice s trakmi
https://www.davorin.sk/sportful-fiandre-nohavice-trakmi-black-1124502.002/
kupil som Lko podla tabulky....

Mám viacero nohavíc sportful. Väčšinu L, ale mám aj jedny XL. Pri mojej výške 178 veľký rozdiel v tých trakoch nieje. V stoji sú obe dosť na tesno. Ale v polohe na biku ich necítim.

Naposledy upravil MarosHe dňa 31.10.2024 - 16:36:17, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 31.10.2024 - 13:52:06
00
Neviem ci udaj, ktory mas pod avatarom je spravny (Odjazdené '24: 2 015 km), ale tolko som ja najazdil tento mesiac. Vo vseobecnosti je teda informacia "jedny už deriem 6-ty rok" nic nehovoriaca.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 14:25:55
01
scarinko "Cyklo nohavice majú pretekársky strih" - tahaju ta aj ked sedis na biku?
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 14:36:35
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up