Caute, je tu niekto dlhy (cca plus minus 199cm) a chudy? Zhanam MTB
nohavice (Endura, atd.). Problem je v tom, ze ked idem do XXL tak mi padaju. A ked idem do velkosti L, tak su mi zasa kratke. Zohnal niekto podobny nieco, co mu dobre sadlo?
Sice trochu neskoro ale skusim ti odpovedat. Neviem na ake nohavice sa pytas, dlhe ci kratke.
Co sa tyka dlhych tak ja nosim nohavice od Endury (MT500 ci Singletrack) vo velkosti XL kde mam velkro utahovanie tak na 3/4 mozno 4/5, je pravda ze na dlzku mi ale nie su az uplne po clenky ale tak 2cm nad (ked sideim na sedle), co je na jar a jesen uplne v pohode. Ked je velka zima tak nosim zateplene lykrove nohavice s takou tou gumickou co sa prevlieka cez chodidla tzv. čapáky a na to si davam este nejake vodeodpudive kratasy. Uz asi dva roky mam vyhliadnute
7mesh Thunder ktore su podla tabuliek fakt dlhe a na konci nohavic maju este lem ktory si odstrihnes presne podla dlzky aku potrebujes. Jedina nevyhoda je sialena cena

(asi napisem jeziskovi)
S kratkymi nohavicami je to u mna trosku jednoduchsie aj ked nie uplne idealne. V podstate tiez pozeram po gatiach co maju najdlhsi rozkrok (inseam). Najviac nosim Specialized Demo (nie Demo Pro), mam dva kusy v dvoch farbach, ktore aj ked sedim na bajku tak siahaju az po jablzko kolena, ale uz sa nevyrabaju

a potom som nasiel este
Norrona fjørå flex1 ktore ale tiez nie su uplne lacne (ked ich najdes za 80 - 100€ tak si mozes gratulovat)