Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Výpredaj v Rapha...
https://rapha.cc/eu/en/shop/sale
Zobraziť komentár 24.12.2024 - 15:56:43
00
arrow_leftLMS napísal:
Dodám svoju ,,skúsenosť" za mňa treba brať o číslo väčšiu veľkosť. Objednal som si na predajňu svoje bežné L (mám aj dekáč termo a pláštenku v L) a bola mi tesná, hlavne pod pazuchami a to som mal iba tenké tričko.
Inak vyzerá dobre, aj keď je zameraním skialp, beriem ju na beh a bežky, XL dúfam sadne. Podšívka vyzerá trochu vypĺznutá ale asi to tak má byť :D

https://www.decathlon.sk/p/341130-306875-panska-skialpinisticka-vesta-pacer-cerveno-tmavomodra.html

Má ju niekto okrem mňa vyskúšanú v teréne?
Ja pár krát na bežkách a mám zmiešané pocity.
Tepelný komfort ok pri teplotách medzi -2° a -8° ale keď vytiahnem mobil z vrecka tak je často mokrý.
Teda materiál asi moc nedýcha, to ma prekvapilo na to že je to prakticky vesta.
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 19:50:43
00
Ja keď vytiahnem mobil z Castelli GO (gore tex infinium), ktorá funguje super, tak mobil je tiež celý mokrý. Treba si uvedomiť, že ten mobil v tom oblečení v podstate funguje ako prekážka a všetka nadbytočná vlhkosť sa na ňom zachytí....
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 20:57:56
010
A práve preto používam na mobil, kľúče, peniaze a doklady túto taštičku https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/-drziaky-a-puzdra-na-telefon/puzdra-na-telefon/muc-off-rainproof-essentials-case-puzdro-na-telefon-cierna-p155204.html
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 21:01:43
01
arrow_leftmarekr napísal:
Ja keď vytiahnem mobil z Castelli GO (gore tex infinium), ktorá funguje super, tak mobil je tiež celý mokrý. Treba si uvedomiť, že ten mobil v tom oblečení v podstate funguje ako prekážka a všetka nadbytočná vlhkosť sa na ňom zachytí....

Čo píšeš dáva zmysel ale pri iných bundách som to nepozoroval...možno sú inak riešené vrecká.
Mobil občasne vytiahnem kvôli foto tak si to hneď všimnem.

Inak pocitovo sa na bežkách cítim lepšie a ,,suchšie" v Perfetto RoS a Endura Windchill s dlhými rukávmi, ale isto dám veste ešte šancu s inými spodnými vrstvami.
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 21:14:12
00
podobne to mam na mojej zimnej bunde od etxeondo, ktora ma vyborny odvod vlhkosti. po vyjazde su vrecka a teda aj veci v nich pomerne mokre. pritom z vnutornej strany je aj v mieste vackov ta bunda takmer sucha, cize odvod vlhkosti funguje naozaj dobre, len tie veci su prekazkou, na ktorej sa vlhkost zadrzi. druha vec, ktora toto este podporuje je, ze material samotnych vackov je rovnaky (rovnako hruby fleece) ako cela chrbtova cast bundy, co je podla mna zbytocne.
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 21:34:53
00
arrow_leftRoman98 napísal:

A ked chces nieco odfotit tak zastavis, vytiahnes kapsicku potom mobil potom zas naspat? By ma asi slahlo 😁 ja ani nezastavujem. Vytiahnem rukou mobil, spustim fotak doubleclick volume a fotim.
Ale tiez mavam obcas mokry mobil.
Vestu som skusal par krat ale davam ju hore na kopci a to uz vacsinou idem len smerom dole.
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 22:05:12
00
bunda GO - mam to iste. telefon davam do ponozky a do krajneho vrecka, tam je v pohode. tie vrecka mali spravit z ineho materialu, boli by aj elastickejsie - kludne nanoflex. ale asi chceli aby boli tiez "nepremokave", no nefunguje to dobre. ale da sa stym zit.
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 22:08:00
00
arrow_leftscarinko napísal:
A ked chces nieco odfotit tak zastavis, vytiahnes kapsicku potom mobil potom zas naspat? By ma asi slahlo 😁 ja ani nezastavujem. Vytiahnem rukou mobil, spustim fotak doubleclick volume a fotim.
Ale tiez mavam obcas mokry mobil.
Vestu som skusal par krat ale davam ju hore na kopci a to uz vacsinou idem len smerom dole.

Áno, telefon mam v kapsičke, aj keď ma telefon IP68 tak radšej ho mam v suchu, a ked niečo chcem odfotit, ano, zastavim, vytiahnem telefon, cvaknem, vložim spať a ide sa.
Jasne že fotenie jednou rukou za šliapania je lepšie ako zastavovať no ja sa rád kocham a nenahanam každe sekundy :)
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 22:12:05
00
Kúpte si priedušný mobil, čo k tomu viac dodať. Deje sa mi to aj cez leto s kratasami, keď v nich mám telefón.
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 22:18:39
04
arrow_leftLMS napísal:
Má ju niekto okrem mňa vyskúšanú v teréne?
Ja pár krát na bežkách a mám zmiešané pocity.
Tepelný komfort ok pri teplotách medzi -2° a -8° ale keď vytiahnem mobil z vrecka tak je často mokrý.
Teda materiál asi moc nedýcha, to ma prekvapilo na to že je to prakticky vesta.

A v ktorom vrecku ten telefón nosíš?
Zobraziť komentár 26.12.2024 - 09:36:13
00
Väčšinou v náprsnom.
Zobraziť komentár 26.12.2024 - 15:54:03
00
Tie naprsne vrecká sú robené na uskladnenie pásov, keď ich zhodíš z lyží, takže tam sa nerátalo s nejakou priedušnosťou tých vreciek... Možno to klasické bočné bude lepšie, ale nemyslím si, nie je tam iný matroš

Inak dnešná skúsenosť, keď som šiel Lúčky - Chopok trasu v Jasnej... Len termo a táto vesta v totálnom komforte až hore, keď sa zdvihol vietor, tak som natiahol kapucňu a bolo mi úplne super... Teplota dole -5, hore asi menej, jasno, tepy niekde medzi 145-175... Hore som mal spodné termo úplne mokré, ale to je u mňa vždy... Nečakal som, že mi bude ale tak komfortne v tom
Otestované aj Pacer gate dnes a veľmi pohodlné, vetracie otvory dostatočné, žiadny pocit obmedzenia alebo, že by mi bolo chladno alebo príliš teplo... Na také rezortové/turistické tapkanie, bez potreby vysokej nepremokavosti v dobrom počasí sú taktiež skvelé
Zobraziť komentár 26.12.2024 - 16:04:13
00
Viete mi poradiť s veľkosťou Castelli letného dresu? (Entrata). Bundu (Go) a zateplený dres (Puro) mám XL, myslel som si, že táto veľkosť bude pre mňa vhodná pre všetky ich zvršky, ale nedávno kupovaný merino trailový dres mi sedí M-ko. Teraz neviem, od čoho sa odpichnúť...Na ich veľkostnú tabuľku sa už ani nepozerám, nejak mi nefunguje.
Zobraziť komentár 26.12.2024 - 20:42:58
00
Do predného vrecka vesty Decathlon Wedze sa v pohode zmestí šampus 😁 Celkovo ju hodnotím pozitívne, je fakt super a teda prajem vám aby ste boli budúci rok na výjazdoch vždy oblečení optimálne a pohodlne 🍾🥂 nazdravie.

Prílohy:

Screenshot_20241231-181307.png
Screenshot_20241231-181307.png 152.14 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 31.12.2024 - 18:13:46
026

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up