tento som mal - fúka až príliš ako spomínaš. Začal na konci zimy silno hučať / rezonovať, asi v ložiskách tak som ho poslal do smetiaka. Už chcem len niečo s ovládaním na riadítkach - ten vacmaster vyššie vyzerá celkom dobre, vrátane ceny
Používate niekto workouty z MyWhoosh? Minulú zimu som trénoval podľa cykloplanu z Garmin Connect, teraz by som chcel skúsiť zase niečo iné.
Tie z GC sa dokázali adaptovať podľa aktuálnych tréningov, tepu a výkonu. Je taká možnosť aj tu? T.j. aby na základe predchádzajúcich tréningov upravovali výkon, čas atď. Diky.
volodaj Som na tom rovnako. 20eur/mesiac jednoducho nedam. Minulu zimu som jazdil Indievelo, teraz som presiel na mywhoosh. Posledna limitacia padla ked mywhoosh spristupnil online workout editor, kde sa da vyklikat trening alebo rovno uploadnut zwo subor. Jazdim iba workouty na ERG mode. To ma bavi viac, ako sa potit na virtualnom kopci (navyse moj trenazer ma iba cestnu kazetu kde je 34 zubov max, takze mam najlahjsi prevod 38-34 a s tym sa nedaju jazdit kopce).
Mywhoosh tak ako ine apky ti dovoli upravit FTP pred workoutom (pripadne pocas neho menit obtiaznost), ale neviem o moznosti nejakej dynamickej zmeny podla predchadzajucich treningov.
No ja platim cca 124€ ročne. Nie 20€ mesačne. Je tam obrovska rozmanitosť už aj s hotovými treningami proste všeho chuť na čo si zmyslíš. Musiš len prisť mu na chuť. Nie robiť to na silu. No a kopce sa daju robiť ak si dokupiš ZWIFT Cog & Clic. Nebojte aj MyWhoosh pojde cenovo hore. To je len preto aby vas nachytali.
ako nachytali ? ved tam nie je ziadna viazanost ani povinnost neskor platit ... v kazdom okamihu si vyberam ponuku s najlepsim pomerom cena/vykon ... dnes je to mywhoosh ... ked to o mesiac spoplatnia, tak si v tom case opat vyhodnotim ponuky na trhu a vyberiem ...
Ahojte, zdedil som klasický starší elite trenažér a takto dopadol po 20min. Či už mojou chybou alebo nie.... Viem že takýto trenažér nieje drahý a nebol by problém proste kúpiť iný resp. lepší. Otázka ale je či sa ešte dá zachrániť a teda či sa vôbec dá zohnať ten valec. Ďakujem za rady
Dostal som sa do fazy kedy si chcem vybrat novy/svoj prvy trenazer a ide mi z toho akurat hlava vybuchnut
1. Chcem Zwift Cog and Click ? Vyzera to super, paci sa mi moznost ze sa pohon neopotrebuvava + usetrim jednu kazetu, minus je obmedzenie na Zwift. Ale zas ked kupim trenazer rovno s Cogom, tak ho viem po case odmontovat a nahradit kazetou.
2. Elite alebo Wahoo? Asi ani jednym nespravim chybu vsak ? Pride mi, ze obe znacky uz maju vychytane vsetky muchy.
Zatial to vidim na suboj medzi Elite AVANTI (rovno s Cogom) vs. Wahoo Fitness KICKR CORE v2 (ZWIFT Cog & Click)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie z GC sa dokázali adaptovať podľa aktuálnych tréningov, tepu a výkonu. Je taká možnosť aj tu? T.j. aby na základe predchádzajúcich tréningov upravovali výkon, čas atď. Diky.
Mywhoosh tak ako ine apky ti dovoli upravit FTP pred workoutom (pripadne pocas neho menit obtiaznost), ale neviem o moznosti nejakej dynamickej zmeny podla predchadzajucich treningov.
https://www.youtube.com/watch?v=CrscnLXAyAY
https://us.zwift.com/collections/equipment/products/zwift-cog-and-click-upgrade-kit?variant=46945107607808&brand=Garmin+Tacx
https://www.dcrainmaker.com/2025/06/garmin-zwift-announce-tacx-neo-2t-3m-virtual-shifting.html
zelam viac šťastia
1. Chcem Zwift Cog and Click ? Vyzera to super, paci sa mi moznost ze sa pohon neopotrebuvava + usetrim jednu kazetu, minus je obmedzenie na Zwift. Ale zas ked kupim trenazer rovno s Cogom, tak ho viem po case odmontovat a nahradit kazetou.
2. Elite alebo Wahoo? Asi ani jednym nespravim chybu vsak ? Pride mi, ze obe znacky uz maju vychytane vsetky muchy.
Zatial to vidim na suboj medzi Elite AVANTI (rovno s Cogom) vs. Wahoo Fitness KICKR CORE v2 (ZWIFT Cog & Click)
Nejake rady, popr. naco si dat pozor? Dik