Kategórie
Bike-techPreferované vlastnosti: Skladnosť (menší byt, hlučnosť / malé deti, cena do 300€).
posledný komentár: 4. 8. 2023 o 12:57
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
savings Continental Hometrainer II 700x32C plášť pre trenažér, kevlar
29,99 €
savings
MOC 46,99 €
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
-16% Elite set adaptérov pre RIVO JUSTO AVANTI SUITO a DIRETO
13,29 €
-16%
MOC 19,29 €
V tom pripade to je uplne jednoduche, s Rouvy to nebude sediet nikdy nijako. Ono to funguje jednoducho, Rouvy vezme watty co ides a prepocita to podla profilu co mas v aplikacii a urci ti ako rychlo a kolko prejdes tam.
V podstate ty keby mas v Rouvy profil, kde ides cisto rovinu, tak prejdes tych 75km aj v Rouvy, ale kedze si mal profil do prudkeho kopca, prepocita to na ovela mensiu rychlost a tym padom samozrejme ovela mensiu vzdialenost. A ono to cca sedi, ze v takom kopci prejdes tu tretinu vzdialenosti oproti rovine.
Ale toto ked nemas interaktivny trenazer nemas sancu ako spravit, aby ti snimac Garmin meral rovnako, lebo on nevie, co ti pocita Rouvy.
orech hg mam doma, v baleni prisiel spolu s podlozkou. ako pozeram, tak pozeram, neviem ci podlozku pod mtb kazetu davat mam, alebo nie.
Mam Wahoo Kickr V5 a Tarmac SL7 s Rival AXS. Na ceste mi ide vsetko hladko, ale na trenazeri mi ide pohon dost hlucno, vibruje a na niektorych prevodoch dost vyrazne strkoce.
Mam 2 kazety (Rival 10-36 a Force 10-30), na Force to ide cosi lepsie ale stale dost zle.
Skusal som aj googlit, ale na riesenie problemu sa mi este nepodarilo narazit.
Nie moje video ale mne to ide dost podobne, mozno trochu lepsie:
https://www.youtube.com/watch?v=QNISmvPT5_M
Neviete niekto poradit?
Skusal som:
- novu retaz, staru retaz
- 2 rozne kazety (jedna uplne nova)
- micro nastavenie
- nastavit kazetu v AXS appke
pomôže vybrat podložku na strane strmena? popr som niekde čítal ze doslova povolili o 2 závity redukciu na strane kazety. trenažér celkovo funguje, no neznášam ak má byť niečo plug and play a nefunguje to ako má+ na rovinách sa to najmenšie koliesko hodí.
myslite ze to realne moze nastat?
odpoved jedneho z clenov :
Michal Vojček That's not the motion he's referring to. It's the rotation around the rear axle. The NEO 2T has none. If you don't believe it, take your bike off the trainer and try to turn the adapters on the trainer. If properly tightened, they do not rotate. Hence the rotation is between your frame and the adapter which is just grinding at your frame.
co ak by som adaptery mal povedzme jemne povolene, napr tak aby to dovolovalo pol centimetrovy pohyb ?
sorry ak sa sprosto pytam,
ani ja ani manželka neslapeme ziadne waty, ide cisto o vozenie sa, zena okolo 100w, ja max 300 a to uz koleno boli ( vzdy vsede ziadne v stoji )
https://www.brunko.sk/pc-stol-s-kolieskami-cierna-westa
drahsie ale sluzi dobre
Neviem, či sa ráta ako lowcost, ale je super
Díky za radu, skontrolované nastavenie, vyskúšané ale nefunkčné. ručne pridávaná obtiažnosť bez odozvy, aj v ROUVY a aj v My E-training.
Ja mam podobny problem na cca mesacnom Tacx Flux 2 , najprv bol problem ze pri prepojeni z appletv prve jazdy ok potom zacalo vkuse odpajat trenazer , ok prepojil som s Macom a vsetko ok sa zdalo a az dnes opäť problem - 25 km v pohode a potom zrazu kazdy kopec prestal trenazer reagovat .. nechapem cim to je ci Rouvy alebo Trenazerom. ( kontrola cez pripojene snimace vzdy vsetko pripojene )