Máte s tým skúsenosti? Oplatí sa to teda kúpiť? Otestoval som si Edge 130, ale na moje gusto je príliš malý. Hľadám niečo väčšie - nie nevyhnutne s navigáciou - s dostatkom "štatistických" informácií (čas, rýchlosti, tepové frekvencie, stúpania a pod).
Odobrat wifi, vypnut Edge, zapnut, pridat wifi.
Nie je tam nejaky konflikt s nazvom trasy? Ci nemas nahodou rovnake nazvy.
Nie je tam nejaky konflikt s nazvom trasy? Ci nemas nahodou rovnake nazvy.
Dakujem, ale uz snad vyriesene. Nazov bol jedinecny a stalo sa mi to pri dvoch roznych trasach.
Ďakujem za tip.
Mne sa občas (raz za 2 roky, alebo tak) môj garmin zasekol a toto pomohlo. Všetky nastavenia a ostatné ostalo zachované
10s drzat tlacitko zapnutia
https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/GUID-17DE938E-466A-4746-BDBF-7A6FC1B3A32C/EN-US/GUID-46A06A7C-1F46-4DBA-B010-DAD7BA6BE59E.html
Bud odisiel barometer alebo to robil ten vietor.
Po 3km v petrzalke som uz mal naslapane 175vm. Cely den mi daval nezmyselne cisla sklonov ci uz minus alebo plus. Idem po rovine a ukazuje -12%. Idem dole kopcom a udajne +23%
Vykazd na BK a nejake male traily mi napocital 1111 vm. Skusal som to niekolko krat resetnut, nastavit aj vysku na pevno ale aj tak si siel svoje.
V zaruke uz pol roka nie je takze jedine ze mi zas daju tu ich 30 percent zlavu na 540 ktora stoji 350 co teda nie je vyhra.