chcel by som sa spytat niekoho kto ma hodinky garmin fenix 3 so snimacom srdcoveho tepu na zapasti, ze ktory pokojovy tep je spravny ci na garminconnect na pocitaci, alebo garminconnect aplikacii v mobile alebo na hodinkach ? pretoze vsade mi ukazuje iny pokojovy tep... Popripadi by som sa chcel spytat ako si merate pokojovy tep aj ti ktory mate len hodinky s hrudnym pasom. Dakujem za odpovede
Pokojovy tep je tep, ktory mas hned rano po prebudeni. Rano sa zobudis a ked este lezis v posteli hrudnym pasom zmeras tep. Pocas dna aj ked si v klude by bola hodnota vzdy vyssia (cca o 10 uderov).
vagimir (po styroch mesiacoch..) Ano budu. Vykon, rychlost, aj tu nahodnu kadenciu. Lepsie je pouzivat ten modul len ako merac vykonu a na klukach sa hodi mat snimac kadencie. Nebudes mat sice rychlost, ale o tu na treningu nejde.
mafianista zavisi od planovaneho pouzitia Ale so skrabancami mas pravdu. Ja som moje skrabol po par dnoch na ruke, kedze som nebol zvyknuty nic naj nosit pocas dna
To je normálka - ja keď mám niečo nové, tak to vždy oškrabem alebo obijem doslova prvý deň - a potom kľudne dva roky nič. Preto keď sa dá, rád nakupujem v bazároch, veci sú už dopredu oškreté a ešte aj ušetrím.
Ahojte nahodou neviete v com je problem? Neuploaduje sa mi aktivita do garmin connect a tym ani do stravy ale co je divne do relive ano. Nemal niekto tento problem a nepodarilo sa mu ho vyriesit? Dakujemm. Zvlast to uploadnutie na relive je mi divne...dakujem
Ahojte ,nebudete vediet poradit?mam nove fenix 5X a nechcu sa mi sparovat s mobilom cez apku garmon conect.Aj ked zaplnem bluetooth ,hodinky mi najde a ked ich dam tak sparovat tak tiež nejde,vypiše neuspešne ako aj v apke.diky za tip.
Mal som podobný problém so suunto traverse a mobilom K5 Note, so suunto mi napísali, že môj mobil nieje kompatibilný..další krok bol prechod na iPhone ...
tiež ma to napadlo ,či je mobil kompatibil.Mam samsung j3 2016 ,skusim to možno cez druhy mobil ,nejake mam v zalohe v šufliku len nechcem zas menit mobil kvoli hodinkam
Ahojte ,nebudete vediet poradit?mam nove fenix 5X a nechcu sa mi sparovat s mobilom cez apku garmon conect.Aj ked zaplnem bluetooth ,hodinky mi najde a ked ich dam tak sparovat tak tiež nejde,vypiše neuspešne ako aj v apke.diky za tip.
Hodinky si musis najprv pridat v zariadeniach na svojom ucte cez Garmin Expres, az ked ich mas pridane potom ich mozes parovat s app v telefone.
No neviem,ja ju mam po aktualizaci a nejak to robi blbosti.s garminu mi poslali zoznam mobilov co podporuju a moj tam ani nieje ,rsp je tam iba moja rada "j" ale je ich viac a to tam uz nieje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatial som ich testol 2x pri behu
Hodinky si musis najprv pridat v zariadeniach na svojom ucte cez Garmin Expres, az ked ich mas pridane potom ich mozes parovat s app v telefone.