Ahoj .
Neviete mi poradiť.
Hodinkv sa mi aktualizuju , ale nenahrava mi do connetcu kroky, spánok srdcový tep. Ale ak mam altivitu tak tu mi hodinky zaznamenajú aj prenesú.
Neriešil to niekto ? Mam to tak adi 5 dni.
Dík
Dobré ránko. Mám taký problém pri Garmin fenix 5x. Stále mi svieti display. Zhasne len keď dám hodinky dole z ruky. Tlačidlo light, keď použijem tak len stlmím osvetlenie. Nastavenie osvetlenia sa nedá nastaviť pri nečinnosti na 0 len na 5%.
Nemáš zapnuté gesto ? Svetlo sa zapína pri otočení hodín
Zmena nastavení podsvietenia
1 Podržte tlačidlo MENU.
2 Vyberte položky Nastavenia > Systém > Podsvietenie.
3 Vyberte možnosť:
• Vyberte položku Počas aktivity.
• Vyberte položku Nie počas aktivity.
34 Prispôsobenie zariadenia
4 Vyberte možnosť:
• Ak chcete, aby sa podsvietenie zapínalo pri stlačení
tlačidiel, vyberte možnosť Tlačidlá.
• Ak chcete, aby sa podsvietenie zapínalo pri
upozorneniach, vyberte možnosť Upozornenia. • Ak chcete, aby sa podsvietenie zapínalo pri zdvihnutí
a otočení ruky, teda keď sa chcete pozrieť na zápästie,
vyberte možnosť Gesto.
• Výberom možnosti Časový limit môžete nastaviť, po
akom dlhom čase sa má podsvietenie vypnúť.
• Výberom možnosti Jas môžete nastaviť úroveň jasu
podsvietenia.
Mám vypnuté gesto aj počas aktivity aj nie počas aktivity. Prišiel som na to, že akonáhle vypnem snímač tepu tak po 8 sekundách čo nastavené vypne display a tak isto aj pri stlačení light. Aj keď položím hodinky na plocu mimo ruky tak to isté. Akonáhle ide snímač tepu display svieti stále. Čiž ako áhle ich mám na ruke. Svieti stále display.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviete mi poradiť.
Hodinkv sa mi aktualizuju , ale nenahrava mi do connetcu kroky, spánok srdcový tep. Ale ak mam altivitu tak tu mi hodinky zaznamenajú aj prenesú.
Neriešil to niekto ? Mam to tak adi 5 dni.
Dík
Zmena nastavení podsvietenia
1 Podržte tlačidlo MENU.
2 Vyberte položky Nastavenia > Systém > Podsvietenie.
3 Vyberte možnosť:
• Vyberte položku Počas aktivity.
• Vyberte položku Nie počas aktivity.
34 Prispôsobenie zariadenia
4 Vyberte možnosť:
• Ak chcete, aby sa podsvietenie zapínalo pri stlačení
tlačidiel, vyberte možnosť Tlačidlá.
• Ak chcete, aby sa podsvietenie zapínalo pri
upozorneniach, vyberte možnosť Upozornenia.
• Ak chcete, aby sa podsvietenie zapínalo pri zdvihnutí
a otočení ruky, teda keď sa chcete pozrieť na zápästie,
vyberte možnosť Gesto.
• Výberom možnosti Časový limit môžete nastaviť, po
akom dlhom čase sa má podsvietenie vypnúť.
• Výberom možnosti Jas môžete nastaviť úroveň jasu
podsvietenia.