Ahoj.
Prosím Vás, má niekto skúsenosti z Bryton Rider 50? Neviem sa dopátrať čí a ako sa dajú vkladať mapy aj keď mán DVD na ich obnovu. Cez ich terajší web a komunikačný software to neje možné.
Ďakujem.
A co s tym robis na mapy.cz? Tam si to archivujes alebo iba prezeras? Ak iba prezeras, tak staci do Chromu nainstalovat plugin pre Stravu co tu chalani radili a rovno v Strave si potom mozes pozerat trasu na mapovom podklade mapy.cz, mtbmap.eu atd.
prezeram, pripadne robim printscreen, chrome nepouzivam. kazdopadne GPX je tusim najrozsirenejsi format - tak aj do buducna je vacsia sanca ze ho v niecom otvorim skor ako fit.
Tak na prezeranie som Ti dal riesenie. Je na Tebe, ci ho vyuzijes. A btw. ked zariadenie uklada zaznam vo fit formate, tak si logicky archivujem fit subory a nie skonvertovane gpx. Konvertovat mozem hocikedy z originalu.
Caute Brytonaci, mam Rider 330T a problem so senzorom kadencie, stava sa mi skoro stale ze vypadava teda ukazuje "---", HR senzor ide v poriadku. Baterku som menil, ale nezlepsilo sa to.
Chcem sa opytat pouzivatelov tejto navigacie, ako je to s pamätou u jednotlivých modeloch? Je moznost pripojenia SD karty? Alebo uplne postacuje interna pamat? Tiez ma zaujimaju mapy, co som sa docital tak 450 by mala mat OSM uz nahrate. Ostatne modely su ako na tom?
cirinko Mozem sa vyjadrit len k modelu, ktory pouzivam a to je Rider 530. Slot na SD kartu nema, ma len internu pamat, ktora je celkom mala. Na ukladanie GPS zaznamov to staci, po dosiahnuti plnej kapacity premaze najstarsi zaznam a ulozi novy.
Na navigaciu nevyuziva mapy, ale len tzv Omrvinkovu navigaciu(Breadcrumb), kedy sa ti na obrazovke posuva hadik a ty sa po nom hybes, ked hadik odboci dolava, treba odbocit dolava Idealne je to skombinovat s appkou, ktoru pre nas pouzivatelov vytvoril RadoKob, info o nej a link najdes na strane 13 tejto temy. Pomocou appky si vies k jednotlivym bodom na trase pridat vlastne poznamky, aby si vedel, co ta caka. Na cestne vyjazdy je to pre mna na 99% dostatocny sposob navigacie a mobil s mapami musim vytahovat len zriedka. Cele to ale stoji na tom, ze si tu trasu musis najprv pripravit a nahrat do Brytonu.
Mapy urcite maju svoje vyhody a ak ich novy rad 4xx obsahuje, urcite to stoji za zamyslenie. Hlavne ak GPS pristroj nemas a kupujes prvy. Ja by som kvoli tomu o upgrade neuvazoval.
ako ste na tom s baterkami pocas dlhsej necinnosti? 27.12.2018 som moju 310 pouzil naposledy - ukazovatel baterie bol bez jedneho dielika. dnes sa mi ho nepodarilo zapnut - ani neblikol. dal som ho nabijat a som zvedavy co bude dalej - aka bude vydrz po tomto "incidente". spravil mi to uz na jesen ked po nejakej dlhsej dobe nepouzivania mi po zapnuti zapipal ze je slaba baterka a vydrzal do vypnutia necelych 20 minut, pritom nabity bol po poslednej jazde min. na 3/4. v lete/na jesen mal vydrz na jedno nabitie kludne tych 28 hodin ako ked bol novy.
sa tomu tak rychlo samo-vybija bateria?
Moja bola s 310 naposledy v decembri a ked som ho predaval tento tyzden , tak pred nabitim tam svietili 3 ciarky , ako ked ho vypinala po poslednej jazde .
Takže je to jasné, predchozí majitel ho ma cez mail stále registrovaný, oslov ho nech sa naloguje na bryton stránku alebo do apky a odregistruje si zariadenie. Ono je to dané kodom - id zariadenie čo máš hore v apke, na základe toho kodu si apka zistí že ho ma niekto stále reg. na mene. nedovolí ti ho znova registrovať, takže riešenie ako som spomýnal, alebo skus googliť ako tu reg. zmazať....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez sa mi to stava, a vtedy odstranujem z gpx-ka informacie, ktore mtbiker nezobrazuje (teplota, tep, kadencia ...)
potom uz ma gpx normalnu velkost
Na navigaciu nevyuziva mapy, ale len tzv Omrvinkovu navigaciu(Breadcrumb), kedy sa ti na obrazovke posuva hadik a ty sa po nom hybes, ked hadik odboci dolava, treba odbocit dolava
Mapy urcite maju svoje vyhody a ak ich novy rad 4xx obsahuje, urcite to stoji za zamyslenie. Hlavne ak GPS pristroj nemas a kupujes prvy. Ja by som kvoli tomu o upgrade neuvazoval.
sa tomu tak rychlo samo-vybija bateria?
https://www.youtube.com/watch?v=dyFD5G4OMYk
mas ohlasene , prepac zabudol som