Skusal som v Connect android apo vytvorit drahu, aby mi ju vytvorilo samo, ze len zadam zaciatocny bod, km a smer.
Nastavil som si Cestnu cyklistiku, ale aj tak mi to vytvorilo trasu cez teren. Urobil som nieco zle, ci to to je chyba v Connecte?
Dam aj ja jednu do plena. Ked si na Edge zapnem nahravanie cyklistiky, niekam pridem, aktivitu neukoncim, iba pauznem, na hodinkach zapnem inu aktivitu, po ukonceni ulozim, potom sadnem na bajk, dam pokracovanie cyklistiky a po navrate domov ulozim, ako to Garmin spracuje? A nasledne Strava? Pobije sa to nejak, alebo to budu dve nezavisle aktivity, aj ked sa v podstate casovo prekryvaju?
Dve aktivity naraz v Connecte moze byt v rozpore s casopriestorovym kontinuom, co moze sposobit fazovy prechod vakua a vesmir ako taky skonci. Nerob to.
nie je jednoduchsie a rýchlejšie to skúsiť ako sa pytat?
ak teda mas obe zariadenia
Nemam taketo situacie bezne, len mi to napadlo a tak som sa spytal, ci to niekto neskusal. Na to snad je forum. Az raz pride k situacii, vyskusam. Aj ked teraz vlastne neviem, kvoli tym fyzikalnym nezrovnalostiam nacrtnutym v dalsich prispevkoch. Dakujem za odpovede!
Zdar chlapi potrebujem prosím poradiť.
Dnes som nabíjal garmin 830.
Keď nabilo ba 100% tak som dal preč z nabíjania. Išiel som večer zapnúť garmin a nejde mi vôbec spustiť bočným tlačidlom teda zapnúť do režimu viete nejakú radu prosím?
V dnesnej dobe eleltroniky sa vzdy dava hardwarove tlacidlo skrz nejaky ten pripadny reset...proste sem tam sa to stane ze zamrzne sem tam to treba restenut
Viete mi povedať, či pri Live Track a zapnutej aktivite na Garmine počas jazdy musím mať pustené aj dáta na mobile (kvôli Garmin Connect), alebo polohu toho koho som si nastavil na zdieľanie mu bude ukazovať aj bez zapnutých dát a postačí mať len dobrý GPS signál. Díky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nastavil som si Cestnu cyklistiku, ale aj tak mi to vytvorilo trasu cez teren. Urobil som nieco zle, ci to to je chyba v Connecte?
Nemam taketo situacie bezne, len mi to napadlo a tak som sa spytal, ci to niekto neskusal. Na to snad je forum. Az raz pride k situacii, vyskusam. Aj ked teraz vlastne neviem, kvoli tym fyzikalnym nezrovnalostiam nacrtnutym v dalsich prispevkoch. Dakujem za odpovede!
Dnes som nabíjal garmin 830.
Keď nabilo ba 100% tak som dal preč z nabíjania. Išiel som večer zapnúť garmin a nejde mi vôbec spustiť bočným tlačidlom teda zapnúť do režimu viete nejakú radu prosím?
Tie GPS satelity nevlastni garmin ?
gps prijímače v navigacii iba prijimaju
cize bez dát nie je moznost sa medzi 2 zariadeniami (gps prijimacmi) dozvediet o ich vzajomnej polohe