Pokúšam sa dať 530ku na časovkárske široké aero riadítka ale štandardné gumičky na uchytenie základne sú krátke, máte skúsenosti s nejakou náhradou?
Keď kúpim v železiarstve väčšie o-krúžky bude to držať?
Diky za tipy ale nakoniec som to vyriešil ako som pôvodne zamýšľal.
Či to bude držať vyskúšam zajtra, vyzerá to že by mohlo
Ahojte, trápim sa vizuálom máp v Garmine Explore 2, originál mapy sú pekné a prehľadné, ale neúplné, chýba tam dosť lesných ciest, tak som stiahol mapy freemap.sk a tam mám zas nahrubo obtiahnuté hlavné cesty. V jednom momente pri navigácii kde sa stretávalo viac hlavných ciest a TZ trás tieto hrubo značené cesty prekrývali odbočky a nevedel som správne odbočiť. Mám len niečo zle nastavené? Sú nejaké iné mapy SK kde nie sú tak nahrubo obkreslené cesty?
Ako v garmine moze byt menej lesnych ciest ako vo freemap, ked obe cerpaju udaje z OSM? Skusr sa pohrat so zoomom, nastav si, aby ti ukazovalo viac detailov.
Pokiaľ viem, tie hrubé hlavné cesty urobila jedna aktualizácia od Garminu. Veľa užívateľov sa sťažovalo, a ďalšia aktualizácia to odstránila, ale to píšem o Edge 1040, na Tvoje zariadenie si možno budeš musieť počkať, alebo skúsiť Beta verziu.
Ako v garmine moze byt menej lesnych ciest ako vo freemap, ked obe cerpaju udaje z OSM? Skusr sa pohrat so zoomom, nastav si, aby ti ukazovalo viac detailov.
Skúšal som rôzne možnosti, zoom, detailnosť, ale v Garmine niektoré trasy nemám...
Včera som prvýkrát použil Garmin radar a stalo sa mi, že keď mi ukazoval auto prichádzajúce za mnou a práve vtedy sa začínalo stúpanie, tak mi nespustilo na Edge 540 funkciu climb Pro, Ani potom dodatočne, keď auto prešlo. Takto to bežne robí?
Dost neprakticke mat computer na TT koze medzi laktami. Urcite je lepsie ho mat v zornom uhle pohladu, cize niekde v urovni zapesti. Netvrdim ze sa tak jazdit neda.
lakko včera som to vyskúšal, nie je to 100% ideálne riešenie ale pri sklonenej hlave dolu je displej v pohode čitateľný.
Ešte dám možno šancu tomu čínskemu držiaku na nadstavce, tam ale nebude tacháč presne v strede
Tak ono to nie je take jednoduche, ako to na prvy pohlad vyzera s tymi vsetkymi moznostami. Mne tiez trvalo vela pokusov/omylov, kym som na 830tke dosiahol taketo zobrazenie. Zacal by som temou mapy (Classic, MTB, high contrast), neviem ci take nastavenie explore ma.
Tiež som s tým na 530/830 chvíľu bojoval, kým to vyzeralo ako som chcel. Najväčší problém u mňa bol zapnutá High contrast téma ako píše aj Sesulak. Tá mi to zobrazenie úplne rozdrbala.
Tak ono to nie je take jednoduche, ako to na prvy pohlad vyzera s tymi vsetkymi moznostami. Mne tiez trvalo vela pokusov/omylov, kym som na 830tke dosiahol taketo zobrazenie. Zacal by som temou mapy (Classic, MTB, high contrast), neviem ci take nastavenie explore ma.
Explore (minimalne 2) to ma tiez, mapa sa tym da upravit. Vysoky kontrast ma vyznam, ale niekedy su tie hrubo vyznacene cesty dost neprijemne na pozeranie/orientaciu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď kúpim v železiarstve väčšie o-krúžky bude to držať?
Skúšal som rôzne možnosti, zoom, detailnosť, ale v Garmine niektoré trasy nemám...
ja to tam mam
samozrejme, ked to oddialis, tak to zmizne, treba nastavit vacsi detail, aby to nemizlo pri vacsom zoome
Dost neprakticke mat computer na TT koze medzi laktami. Urcite je lepsie ho mat v zornom uhle pohladu, cize niekde v urovni zapesti. Netvrdim ze sa tak jazdit neda.
Ešte dám možno šancu tomu čínskemu držiaku na nadstavce, tam ale nebude tacháč presne v strede
samozrejme, ked to oddialis, tak to zmizne, treba nastavit vacsi detail, aby to nemizlo pri vacsom zoome
Tak som mongol a neviem to nastaviť. Doma to znova skúsim.
Ďakujem.
Ja som objednal za 4usd z čínska toto, mal by tam byť pár mm rozdiel mimo stred tak uvidím či mi to bude vadiť