Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Otvor si GC potom v menu klikni na zariadenia Garmin, edge 830, možnosti aktivity, zvukové signály a tam si vypni čo nepotrebuješ
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 20:04:22
00
Díky, našiel som
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 20:57:28
00
arrow_leftlafiziq napísal:
Najviac mi prekáža práca s dráhami. Ak si chcem v komoote alebo v mapy.cz vyklikať trasu tak si pridám waypointy a viem meniť ich poradie a pohodlne ich pridávať a odstraňovať. V connecte tam mám iba také tie malé guličky, ktoré viem premiestňovať, ale zmeniť ich poradie je vcelku nemožné. Takisto pokiaľ viem, tak ich nemôžem ani pridať, lebo keď niekam kliknem, tak to je automaticky "koniec trasy" a funguje len to presúvanie. Super sú tie vlastné body, na ktoré ma upozorňuje počítač počas dráhy (kontrolný bod, jedlo, atd...) a tie je prakticky nemožné umiestniť len v jednom konkrétnom smere ak napríklad idem tým miesto tam a neskôr späť.

Ďalej mi vadí, že plánované dráhy nemôžem organizovať v priečinkoch, pridávať im tagy a podobne.

A potom sú také ďalšie úplne nelogické veci: prečo v základnom menu "aktivity", "štatistiky" ... je zrazu Golf a nemôžem si ten golf dať preč. V aplikácii connect, keď si chcem pozrieť graf prevýšenia tak si ho môžem pozrieť iba tak, že na x-ovej osi je čas a nie vzdialenosť. Ak si chcem zmeniť hodnoty tepu, ktoré sú hranicou pre jednotlivé zóny, tak v prehliadači sa k tomu neviem nikde doklikať a v mobile to je úplne zahrabané a keď mi hrudný pás zblbne a zrazu mi nameria 220 tepov, tak sa mi sami prepíšu a ja to zasa musím hľadať.

Inak teraz sa to webové rozhranie zmenilo (posledných pár dní musel byť ten update) ale tieto problémy zostali, akurát teraz v google chrome na PC si ani neviem vyklikať trasu a musím to robiť v firefoxe.

Veľká vďaka, dobré pripomienky. 👌 Áno, vytváranie a editácia trasy je slabšia, to súhlas. Ale ako celkovo platforma, najmä v porovnaní s inými health platformami, je úžasná podľa mňa. 😉
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 22:03:16
00
arrow_leftmarp napísal:
som fakt zvedavý ako free-style climbpro bude v reáli fungovať,

Ahojte,
konecne som mal moznost vyskusat ClimbPro2 na vlastnej kozi. Pri volnom jazdeni to celkom pekne fici. Napisal som o tom kratky clanocek, ak to niekoho zaujima, tak je tu
https://www.sportreport.sk/ako-sportovat/pouziva-hw-sw/1005-garmin-climbpro-2-darcek-pre-vrcharov
Zobraziť komentár 13.04.2023 - 14:24:26
67
tak to dufam ze upgradli ten procesor lebo to bude stale nieco len prepocitavat :)
Zobraziť komentár 13.04.2023 - 14:52:36
00
Je to rychle, prakticky okamzite reaguje, dolezite je ako rychlo identifikuje odbocenie obrat a v nahorsom pripade do 10 sekund pri necakanom obrate. Samozrejme vyber stupani nad mapou trval dlhsie ale realna jazda je okamzita odozva
Zobraziť komentár 13.04.2023 - 14:59:38
03
Tak to sú dobré správy 🙂👌až sa čudujem (klop klop)
Zobraziť komentár 13.04.2023 - 15:07:56
00
Podľa mňa s tým šikovne vybabrali pridaním mapy "stúpaní" - tak to môže byť rýchle a nezávisle na navigovaní. V podstate tak ako keby pre každé stúpanie vytvorili "dráhu" alebo "segment"
Zobraziť komentár 13.04.2023 - 15:14:59
03
Dolezita info, ze to funguje aj s Freemapou, plus moznost prezerat si profily stupani v Connecte :y:
Zobraziť komentár 13.04.2023 - 15:18:02
04
No ale toto su stale len SW upravy. Nic koli comu by trebalo kupovat novy HW. Jedine ze by tam fakt dali silnejsie CPU lebo to v X30 by to nezvladali.
Zobraziť komentár 13.04.2023 - 15:26:13
01
rasto_t Displej hodnotis ako? Je lepsi ako na 830tke? Na videach vidno, ze je trochu iny font, nie je to take kostrbate.
Zobraziť komentár 14.04.2023 - 08:16:46
00
830 som nemal. Pouzita grafika a fonty su lepsie citatelne aj cele UI je priamociarejsie, z mobilu si vies nastavovat vacsinu veci vratane profilov a obrazoviek. mam 1040 Solar a tam sa trochu viac leskne displej. Mam to vsak natocene v polohe, ze na to vidim v tom spravnom uhle. Nie solar verzia, co sa tyka odleskov je obdobna ako predchodcovia. 840 co sa tyka funkcii je mensia 1040, navyse ma aj fyzicke tlacidla na ovladanie. Drviva vacsina novych metrik a funkcii ocakava pouzivanie wattmetra, prisiel cas na ich obstaranie, Buducnost je spojena s pouzivanim merania vykonu.
Zobraziť komentár 14.04.2023 - 08:29:52
03
Na jednej strane ma ako majiteľa 530 teší, že tam nie je nič revolučne čo by ma lákalo na druhej strane je menej pravdepodobné, že sa updatom niečo dostane do 530/830 pretože to by ešte zmenšilo rozdiel medzi generáciami.
Zobraziť komentár 14.04.2023 - 08:59:02
01
To je v podstate isté, nie menej pravdepodobné...
Zobraziť komentár 14.04.2023 - 14:16:16
00
arrow_leftSesulak napísal:
Dolezita info, ze to funguje aj s Freemapou, plus moznost prezerat si profily stupani v Connecte :y:

Mozem potvrdit, dnes vyskusane ClimbPro na Edge 1040 s Freemap, a vsetko fungovalo tak ako by malo. Nezaznamenal som ani vypadky ANT snimacov s pripojenym mobilim cez Bluetooth, na co sa stazuje par uzivatelov na Garmin fore.
Zobraziť komentár 16.04.2023 - 19:32:15
02
keyboard_arrow_up