Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hmm a podla coho to bude davat ked nevie kam ides? Bude predpokladat smer jazdy?
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 18:27:21
00
Áno. Ževraj to má ešte nejaké muchy, ktoré asi budú dolaďovať.
"Is it perfect? No, it doesn’t read your mind, yet. It generally gets it right, but every once in a while it just doesn’t guess right. "
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 19:08:28
00
Mozno bude brat do uvahy este nejake heat mapy
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 19:12:09
01
som fakt zvedavý ako free-style climbpro bude v reáli fungovať,
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 19:22:03
00
O 100% lepšie ako doteraz :D
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 19:24:16
01
Tu to podrobne testuje Shane Miller a je to sakra dobre v predikcii, na ktory segment sa asi vyberies.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 19:58:15
01
Skratena verzia?
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 20:01:29
00
arrow_leftscarinko napísal:
Hmm a podla coho to bude davat ked nevie kam ides? Bude predpokladat smer jazdy?

tak uz teraz garmin niekedy predpoklada kam idem, lebo aj bez nahratej trasy ma upozornuje "Ostra zakruta doprava" aj na miestach kde odbocit doprava nie je jedina moznost, ale da sa napr. pokracovat rovno
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 21:58:29
02
Ci ten climbpro v2 bude aj pre fenix6x a edge 830?
Zobraziť komentár 11.04.2023 - 23:55:00
00
Nie v starsich Edge. Nebola by na to kapacita pamate. Vsetko je to prednahrate v mape.
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 07:16:41
00
arrow_leftlafiziq napísal:
tak uz teraz garmin niekedy predpoklada kam idem, lebo aj bez nahratej trasy ma upozornuje "Ostra zakruta doprava" aj na miestach kde odbocit doprava nie je jedina moznost, ale da sa napr. pokracovat rovno

To je prva vec, ktoru v Edge vypinam :)
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 07:18:55
00
Trochu prepracovali webovú verziu Garmin Connect v "dráhach" tak možno to má súvis s Edge x40 a climbpro.
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 10:10:06
00
arrow_leftlafiziq napísal:
Ja som jeden z tých, čo kupoval 530, lebo som nechcel byť nútený používať displej - lebo dlhoprsté rukavice od novembra po apríl, lebo počas bicyklovania ľahko dám misclick atď. Po 2 rokoch používania som nezmenil názor - akurát to prezeranie mapy je úplná hrôza, tak mám trasu vždy aj v mapy.cz a pozerám si to v mobile.

Keby som kupoval teraz, tak jednoznačne idem do 840

Ale udivuje ma stále appka/stránka connect - však to je hrôza na používanie ? to fakt s tým neplánujú niečo spraviť? Nemáte o nej nejaké info?

A ešte ma štve, keď si chcem počas výjazdu vyklikať novú dráhu a poslať do cyklopočítača - to je nemožné bez ukončenia nahravania, či? Vždy musím ukončiť výjazd, nahrať dráhu, spustiť výjazd, a potom doma mergnúť manuálne 2 výjazdy a manuálne nahrať - príde mi to ako dosť blbý workaround.

Vidis, ja som z Garmin Connectu, ci appky, alebo webu, uplne nadseny. ?‍♂️ Co sa ti na tom prostredi nepaci?
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 10:20:16
00
arrow_leftMatkough napísal:
Vidis, ja som z Garmin Connectu, ci appky, alebo webu, uplne nadseny. 🤷‍♂️ Co sa ti na tom prostredi nepaci?

Najviac mi prekáža práca s dráhami. Ak si chcem v komoote alebo v mapy.cz vyklikať trasu tak si pridám waypointy a viem meniť ich poradie a pohodlne ich pridávať a odstraňovať. V connecte tam mám iba také tie malé guličky, ktoré viem premiestňovať, ale zmeniť ich poradie je vcelku nemožné. Takisto pokiaľ viem, tak ich nemôžem ani pridať, lebo keď niekam kliknem, tak to je automaticky "koniec trasy" a funguje len to presúvanie. Super sú tie vlastné body, na ktoré ma upozorňuje počítač počas dráhy (kontrolný bod, jedlo, atd...) a tie je prakticky nemožné umiestniť len v jednom konkrétnom smere ak napríklad idem tým miesto tam a neskôr späť.

Ďalej mi vadí, že plánované dráhy nemôžem organizovať v priečinkoch, pridávať im tagy a podobne.

A potom sú také ďalšie úplne nelogické veci: prečo v základnom menu "aktivity", "štatistiky" ... je zrazu Golf a nemôžem si ten golf dať preč. V aplikácii connect, keď si chcem pozrieť graf prevýšenia tak si ho môžem pozrieť iba tak, že na x-ovej osi je čas a nie vzdialenosť. Ak si chcem zmeniť hodnoty tepu, ktoré sú hranicou pre jednotlivé zóny, tak v prehliadači sa k tomu neviem nikde doklikať a v mobile to je úplne zahrabané a keď mi hrudný pás zblbne a zrazu mi nameria 220 tepov, tak sa mi sami prepíšu a ja to zasa musím hľadať.

Inak teraz sa to webové rozhranie zmenilo (posledných pár dní musel byť ten update) ale tieto problémy zostali, akurát teraz v google chrome na PC si ani neviem vyklikať trasu a musím to robiť v firefoxe.
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 17:28:58
10
Mam jednu otázku: pustím Garmin 830 keď idem na výjazd (bez navigácie) a občas, niekedy aj každých päť minút mi spárovaný telefón hlási hodnoty tepu (mám hrudný pás spárovaný s Garmin aj s mobilom), čo to je? Čo je to za funkciu,kde sa vzala?
Zobraziť komentár 12.04.2023 - 18:07:58
00
keyboard_arrow_up