Vidis, ja som z Garmin Connectu, ci appky, alebo webu, uplne nadseny. 🤷♂️ Co sa ti na tom prostredi nepaci?
Najviac mi prekáža práca s dráhami. Ak si chcem v komoote alebo v mapy.cz vyklikať trasu tak si pridám waypointy a viem meniť ich poradie a pohodlne ich pridávať a odstraňovať. V connecte tam mám iba také tie malé guličky, ktoré viem premiestňovať, ale zmeniť ich poradie je vcelku nemožné. Takisto pokiaľ viem, tak ich nemôžem ani pridať, lebo keď niekam kliknem, tak to je automaticky "koniec trasy" a funguje len to presúvanie. Super sú tie vlastné body, na ktoré ma upozorňuje počítač počas dráhy (kontrolný bod, jedlo, atd...) a tie je prakticky nemožné umiestniť len v jednom konkrétnom smere ak napríklad idem tým miesto tam a neskôr späť.
Ďalej mi vadí, že plánované dráhy nemôžem organizovať v priečinkoch, pridávať im tagy a podobne.
A potom sú také ďalšie úplne nelogické veci: prečo v základnom menu "aktivity", "štatistiky" ... je zrazu Golf a nemôžem si ten golf dať preč. V aplikácii connect, keď si chcem pozrieť graf prevýšenia tak si ho môžem pozrieť iba tak, že na x-ovej osi je čas a nie vzdialenosť. Ak si chcem zmeniť hodnoty tepu, ktoré sú hranicou pre jednotlivé zóny, tak v prehliadači sa k tomu neviem nikde doklikať a v mobile to je úplne zahrabané a keď mi hrudný pás zblbne a zrazu mi nameria 220 tepov, tak sa mi sami prepíšu a ja to zasa musím hľadať.
Inak teraz sa to webové rozhranie zmenilo (posledných pár dní musel byť ten update) ale tieto problémy zostali, akurát teraz v google chrome na PC si ani neviem vyklikať trasu a musím to robiť v firefoxe.