Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftWladix napísal:
Dajte pls tip kde kupovat dobre ale nepredrazene naramky prosim. :)

AliExpress. Jednoznačne. Rozdiel v kvalite mínus 5 percent, rozdiel v cene bez preháňania mínus 95 percent. Mám aj Ali aj originálne remienky a takto by som to odhadol. Teraz ale nosím nylonové, elastické.
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 11:15:01
00
Keď už dáš za hodinky takú sumu...šetriť na remienku sa neoplatí...?
https://armyproduct.cz/cs/reminky.html
...mne sa tie z Ali zdajú, že ten systém QuickFit sa každú chvílu hned odopne...
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 11:28:48
01
Tie s quick fitom nema zmysel brat, tie na suchy zips su perfektne
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 11:33:15
02
Mám 3 original a asi 10 z Ali. Rozdiel minimálny, QuickFit funguje spoľahlivo na všetkých. Ja si rád zaplatím za kvalitné veci, fakt, preto aj nemám problém si kúpiť Fenixy, ale 60 eur za silikónový remienok, ktoré je len o pár percent lepší, považujem už za spotrebiteľský nezmysel. Ale každému čo jeho je, hovorím len svoju skúsenosť.
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 11:49:42
01
arrow_leftzasnezeny_kaktus napísal:
Tie s quick fitom nema zmysel brat, tie na suchy zips su perfektne

Vidíš, presne opačnú skúsenosť mám. Tie na suchý zips sú na moju malú ruku všetky veľké 🥺
Zobraziť komentár 05.10.2024 - 11:50:49
00
Dostal jsem se k hodinkám Garmin Fenix 5x a mám dotazy:
1. vibrace při přijatém hovoru jsou pouze 1x. Aby hodinky vibrovaly do té doby než přijmu hovor asi nejde, co?
2. přijatá zpráva na messengeru, vidím ji na hodinkách, ale nepodívám se na tu zprávu. Přijde mně další zpráva od stejného odesílatele a mně se zobrazí začátek té první zprávy. Náhled té druhé zprávy vůbec nevidím. Jde s tím něco dělat? Abych viděl druhou zprávu a pak náhled třetí....
Je nějaký model od Garminu, který by výše uvedené umožňoval?
Děkuji
Zobraziť komentár 09.10.2024 - 20:35:42
00
arrow_leftyojo napísal:
Mna ked zrazilo auto, tak mi zena volala naspat, co sa stalo behom minuty. A to mam len Garmina sparovaneho s telefonom.

Má to nejaký vplyv na baterku telefónu alebo Garmina?
Zobraziť komentár 13.10.2024 - 19:06:07
00
Haha ked prisli nove fenix 6, stravil som tyzdne s garmin supportom aby rozbehali skiing appku (hodinky mrzli pokazdej jednej jazde) pri 7 som poslednu zimu stravil tyzdne na fore a otravovanim garminu aby rozdrbanu skiing appku opravili (bolo podla nich ok zaratavat do skiing aj jazdy vlekom 😂) je ale smutne ze nie je skutocna alternativa.
Zobraziť komentár 13.10.2024 - 19:47:17
00
arrow_leftJaroh napísal:
Má to nejaký vplyv na baterku telefónu alebo Garmina?

Nema ziadny, len musi byt sparovany a pripojeny cez BT s mobilom. Ja to mam aj na Venu 3, bud auto, alebo staci podrzat dlho horne tlacitko a automaticky vytoci preddefinovane cislo, alebo odosle spravu vsetkym emergency kontaktom s tvojou polohou, ze sa nieco stalo.
Zobraziť komentár 13.10.2024 - 19:55:33
00
myslimze Jaroh chcel vediet rozdiel vo vydrzi pri zapnutom bluetooth v garmine a telefone voci nezapnutemu.

uz sa to tu riesilo, no vysledok nepamätám. Bolo to že 'zanedbatelne'?
Zobraziť komentár 13.10.2024 - 21:29:59
00
No tak to neviem ako kto riesil ale ja ked vypnem BT na garmine tak vydrz je ovela vacsia.
Zobraziť komentár 13.10.2024 - 21:44:42
01
Explore2: neupdatujte to na najnovšiu verziu, ma to problémy.
https://forums.garmin.com/sports-fitness/cycling/f/edge-explore-2/388172/grade-inaccurate-since-24-20

Toto je moje prvý a posledný Garmin, ak sa nespamataju... oni snáď tie prístroje vôbec netestuju.
Zobraziť komentár 16.10.2024 - 22:43:24
01
Vedel by som ti napísať celý román o updateoch na Venu2 🤦😂
Zobraziť komentár 17.10.2024 - 06:23:13
00
Na Venu 2 softwarovo spomalili nabijanie (vraj kvoli ochrane baterie...) , aby podporili predaj Venu 3. Inak som s Venu 2 nikdy po update nemal problem.

To pustanie nepodarenych updatov bude prikaz manazmentu odtrhnuteho od reality.
Zobraziť komentár 17.10.2024 - 07:27:58
00
Neviem odkedy ich máš, ja som ich kupoval chvíľu potom ako vyšli
len krátky výpis čo si pamätám:
- po jednom z prvých updateov hodinky vždy ráno zamrzli, keď sa synchnonizovali s garmin connect (každé ráno som musel na tvrdo reštartovať hodinky) a nedalo sa pripojiť na wifi
- potom bol problém s HR senzorom, ktorý dával úplne nezmyselné hodnoty (hodinky ukazovali tep cez 130 a reálne som mal cca 90)
- po niektorej aktualizácií stále svietil HR senzor pri aktivite, aj keď som mal pripojený hrudný pás,
- po ďalšom update neustále dokola ponúkalo update na tú istú verziu po každej synchronizácií
- pokazili niečo v garmin pay, tí čo mali pridané 2 karty, tak im peniaze sťahovali z druhej karty, nie z tej, ktorú mali prednastavenú na platbu..

Asi tak v skratke, a to ani nejdem písať o blbnutí barometra, senzora osvetlenia, že niekedy sa zobudia tak na 3. pokus po "otočení zápästia", atď...
Zobraziť komentár 17.10.2024 - 09:44:08
00
keyboard_arrow_up