Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Skús použiť fitfiletools a nastaviť mu ako zariadenie niektorý novší Garmin, či to pomôže.
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 18:50:59
00
Oks dík :y: ...najbližšiu aktivitu to vyskúšam a dám info...tuším tam nebola kedysi takáto možnosť...stránku som používal len výnimočne keď som na 830tke omylom ukončil aktivitu
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 19:05:03
00
Rouvy, zwift ide priamo aj na connect. Jedine mywhoosh sa neda priamo spojit s connectom. Ale da sa to obist tak ze si v myshoosh najdes a nastavis edge ako senzor a vsetko by malo preniest na edge a potom aj do connectu. Ale nemam otestovane, len som to videl na forach tak riesene.

Prílohy:

IMG_5005.jpeg
IMG_5005.jpeg 63.42 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.11.2025 - 19:12:48
00
tak ako napísal vlastoch, paralelne zapnut virtuálnu jazdu aj ako záznam cez edge a bude to počítať všetko potrebné, robím to tak isto, ze z edge to hodí len do connect kvôli metrikam a original virtuálny záznam ide len na stravu, cize ani žiadne duplicitné nájazdy kilometrov týmto spôsobom nevzniknu
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 19:40:11
00
Skúšal som rôzne kombinácie Direto XR - Garmin MyWhoosh.
1. MyWhoos: všetky senzory - Garmin: iba externý wattmeter na kľuke INPEAK - totálne chaotické údaje o výkone a kadencii - asi nejaké interferencie
2. MyWhoosh: bez senzorov + INPEAK - Garmin: Direto ako smartrenažér - brutálne rozdiely vo vykazovanom výkone, ostatné hodnoty s prijateľnými odchýlkami
3. Skončil som s MyWhoos: všetky senzory - Garmin: Direto ako smartrenažér - MyWhoosh i Garmin vykazujú takmer rovnaké hodnoty, ale zdá sa mi, že výkon hodne vyšší ako realita.
Ako to máte nastavené? Ten export a dodatočné nahrávanie/vymazávanie súborov ma dosť otravuje.
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 19:52:05
00
ani po 5.precitani nerozumiem co kde mas a o co ti ide :)
ja to mam takto
wattmetrove pedale favero -> edge -> connect
trenager Saris -> mawhoosh -> strava
naposledy po 65min aktivite ukazovali obe zariadenia uplne rovnaky priemerny vykon
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 21:33:54
00
Ma tam napisane co ma k comu pripojene: 1. Kappke My W... a co k tacho...porovnal potom 2. Appka bez trenazera len W a tachometer pripojený trenazer...vtedy boli velke rozdiely 3. My W... vsetky senzory bicykla a tachometer pripojeny len na trenazer
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 21:46:10
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up