nemusia byt zle ale snurky v prevodniku nie je velmi prakticka vec...chcelo by to nejaky suchy zips na prekrytie. no a neviem ci nebudu mat velmi makku podrazku
no, akurat minulu sobotu som ich kupil, takze par dojmov...
snurky v prevodniku mat urcite nebudes, na jazyku je gumka, ktorou vies snurky uchytit
o podrazke som si myslel to iste, kym som ich nechytil do ruky, je dostatcne tuha...nie je to ziadny carbon, ale oproti starym scottom, ktore som mal a ktore sa tvarili ovela viac ako tretry, necitim rozdiel, vdaka tvaru podrazky sa v nich chodi pohodlnejsie
dojmy z jazdy zatial minimalne, jen na jahodnu a spat po lese a v dazdi...nepremokave rozhodne nie su, ale to od nich hadam nikto necaka
Ja mam tie Shimano M021. Zatial sa mi javia uplne v pohode. Netlacia pohoda Kupovala som ich v Nitre v cykloobchode (nazov uz presne neviem) stali 1180.- Bola to daka akciova cena a mali este dost kusov aj cisel na vyber
Urcite to bol ten velosprint. Odtial na lavo je ta vaznica a na duhu stranu tusim daky sud.Aj stanica je podla mna blizko tak max 10 min. chodze. Pri tom obchode je este dake trhovisko. Inak velmi sa v Nitre nevyznam, len dake zakladne orientacne body. Aj v tom obchode som bola prvy krat
tiez mam podobne, ale mna na nich dost stve, ze ma otlacaju nad kolenami (co je na tom konci nejaka zasita guma), mozno to bude aj tym ze som ich mal max. 5 krat na sebe, ale ze by to bol nejaky komfort
este mam otazocku...zakupil som navleky na ruky a nohy,reku fajna vec do zimnych ran a netreba tolko miesta na ich vozenie ked si ich neskor sundam.Ale ked tak rozmyslam,tak neviem ako sa to nosi-teda navleky na nohy su jasne-kratasy a pod to,ale na ruky-to si davate iba dres a navleky?Asi by mi bola este celkom kosa takto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no, akurat minulu sobotu som ich kupil, takze par dojmov...
snurky v prevodniku mat urcite nebudes, na jazyku je gumka, ktorou vies snurky uchytit
o podrazke som si myslel to iste, kym som ich nechytil do ruky, je dostatcne tuha...nie je to ziadny carbon, ale oproti starym scottom, ktore som mal a ktore sa tvarili ovela viac ako tretry, necitim rozdiel, vdaka tvaru podrazky sa v nich chodi pohodlnejsie
dojmy z jazdy zatial minimalne, jen na jahodnu a spat po lese a v dazdi...nepremokave rozhodne nie su, ale to od nich hadam nikto necaka
Ja mam tie Shimano M021. Zatial sa mi javia uplne v pohode. Netlacia pohoda
k stanici je blizsie este Kellys(alebo Mama) na polygone...
Edit: uz som to nasiel, je to fox.