este mam otazocku...zakupil som navleky na ruky a nohy,reku fajna vec do zimnych ran a netreba tolko miesta na ich vozenie ked si ich neskor sundam.Ale ked tak rozmyslam,tak neviem ako sa to nosi-teda navleky na nohy su jasne-kratasy a pod to,ale na ruky-to si davate iba dres a navleky?Asi by mi bola este celkom kosa takto
...a este k tomu vestu. Velke vyuzitie ma bunda, z ktorej mozes spravit vestu.
vysvetli mi niekto rozdiel medzi cyklo tretrami a cyklo botami napr. ktore som uviedol na predoslej stranke?Je to len o komforte ci je za tym nieco viac
kratasy urcite nekupuj z Lidla...kamarat si raz nedal povedat a nakoniec si nimi mohol akurat tak retaz utierat od necistot...vlozka vobec nesedela, pretoze bola uuuplne blbo nasita...neviem, podla mna co sa tyka oblecenia, tak ukurat kvalitne spodne pradlo a gaturdy ktore ozaj sedia tak ako maju su to najdolezitejsie...
Ja mam zimne nohavice s widstoperom a micro fleesom z dnuka z od Aldiho(co je obdoba Lidla) uz od jesene a su na nezaplatenie...kazdopadne treba si vec poriadne popozerat ked ju kupujes,lebo niektore boli nakrivo usite...
Mám podobnú skúsenosť ako Warzone - bežne kupujem v Rakúsku u Hofera (rakúska verzia Aldiho). Za 9 eur dres alebo krátke gate, za 14 eur dlhé gate alebo zimná bunda - to inde nedostanem. A s kvalitou som spokojný. Lidl som neskúšal, možno má iného dodávateľa.
Mám podobnú skúsenosť ako Warzone - bežne kupujem v Rakúsku u Hofera (rakúska verzia Aldiho). Za 9 eur dres alebo krátke gate, za 14 eur dlhé gate alebo zimná bunda - to inde nedostanem. A s kvalitou som spokojný. Lidl som neskúšal, možno má iného dodávateľa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a este k tomu vestu. Velke vyuzitie ma bunda, z ktorej mozes spravit vestu.
Co by jeden neurobil aby sa preslavil.
JOKO vdaka za super tip. Inak od dnes 13.09.07 akcia v HOFERy, zimna vybavicka CRANE. Zimny dres http://www.hofer.at/at/html/offers/58_4500.htm za 14,99 eur, zimne gate http://www.hofer.at/at/html/offers/58_4499.htm za 11,99 a suprava spodne pradlo + zimny dres http://www.hofer.at/at/html/offers/58_4501.htm za 14,99 eur.
Hned rano volam zene nech mi nieco kupi, ponevac pracuje v Rakusku.
prilba: longus (ked budu financie idem menit
dres: LIDL
rukavice: tusim su z metra
to druhe je take trochu hrubsie (na jesen) tiez z edusha