Mate tu niekto tento kompijuter? ja s nim mam taky problem ze mi ukazuje divno sklon kopca dnes som isiel kopec kde bolo max stupanie 25% a on mi ukazuje najviac 14% a nezdaju sa mi ani vyskove metre v navode strana 19 je pisane 3moznosti kalibracie ja som zadal domacu vysku ostatne 2 som neprisiel nato ako ich spustit vedel by mi s tym niekto pomoct?
No napadlo ma aj nieco take, ze nejaka kombinacia tlacitok, ale narychlo som prebehol manual a nic take som tam nenasiel. A hlavne mesiac sa mi nic take nestalo a teraz za tyzden 2x. No uvidim ci sa to este bude opakovat
...niekedy dávnejšie tu bola položená otázka do pléna , či je kompatibilné zariadenie Sigma Rox 10.0 so snímačom kadencie a rýchlosti od konkurenčnej firmy Garmin...Dnes odskúšané - kampatibilita ANT+ zariadení JE a funguje bez problémov...
ant+ musi splnat nejaky standart a cize by vsetky zariadenia oznacene ant+ mali byt medzi sebou kompatibilne. ja taktiez vyuzivam nie garmina ale bontrager ant snimac rychlost a kadencia
hento zacalo robit aj mne na tom istom mieste akurát na lavej strane. a postupne sa to rozsirovalo az z toho bola bublina cez cely dipslej. ono je to nieco ako taka hruba folia. Ked to mas v zaruke odporucam reklamovat.
Rox 11 vyzerá naozaj dobre. Podaril sa im po stránke dizajnovej (tentokrát sa mi viac páči biela verzia na rozdiel od Rox 10) a zaujímavé sú aj nové funkcie. Pridali dnes už pomaly povinné Strava live segments, nové duálne senzory a zaujímavou novinkou mi príde aj prepojitelnosť s elektronickými radeniami Di2/eTap.
Pokiaľ by dali cenovku do 250€ za set, event. nejakých 150€ za basic verziu, tak by som silno uvažoval o zmene, aj keď s Rox 10 som maximálne spokojný. Skôr si ale myslím, že cena bude v oboch prípadoch vyššia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedá sa to odlepiť, očistiť a nalepiť napríklad fóliu na mobil?
Pokiaľ by dali cenovku do 250€ za set, event. nejakých 150€ za basic verziu, tak by som silno uvažoval o zmene, aj keď s Rox 10 som maximálne spokojný. Skôr si ale myslím, že cena bude v oboch prípadoch vyššia.
http://www.sigmasport.com/en/produkte/fahrrad-computer/rox/wireless/rox-gps-11
http://www.sigmasportstore.com/category-s/1866.htm?searching=Y&sort=1&cat=1866&show=480&page=1