Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
Ďakujem
Trošku decentnejšie ako s penou
Ježiško mi priniesol Garmin Vivoactive 3 a korektná spolupráca s mojim telefónom Honor 9 je veľký boj.
Prvé spárovanie prebehlo v pohode, potom to asi týždeň fungovalo bez problémov. Teraz sa už apka Connect v telefóne tvári, že hodinky nevidí. Keď ich chcem spárovať, musím ich úplne odobrať z aplikácie a potom ich spárovať nanovo. Potom spojenie hodinky-telefón funguje dovtedy, kým nie sú od seba ďalej ako je dosah bluetooth a stratia spojenie. Keď ich dám zas k sebe, už sa nevedia spojiť nanovo.
Stretol sa s tým prosím niekto?
https://forums.garmin.com/sports-fitness/healthandwellness/f/vivoactive-3-3-music/155074/honor-9-lite-connection-problems
Tuto je môj thread. V skratke: počas normálneho zjazdu (nič rýchle) stúpol tlak z cca 1016 na 1022 a výška prestala klesať. Štartovacia výška 228 a cieľová 264, pričom to bolo takmer na tom istom mieste s minimálnym rozdielom vo výške.
Niektorí tam píšu že im to začalo blbnúť po update, tak dúfam že to bude SW chyba.
NOTE: Keď sa porozhliadnete na tom fóre tak tam nájdete podobné problémy aj pre Fenixy.
EDIT: práve som sa dopátral k tomuto design-flaw-sensor-opening-in-the-wrong-place-what-now
Update 6.51 beta vacsinu tychto problemov riesi a pridava nove funkcionality. U mna teraz zatial bez problemov, elevation profil bez chyb dokonca po 63 km vyjazde skoncim v cieli na rovnakej nadmorskej vyske ako na starte (start=ciel), co bolo predtym niekedy aj niekolko desiatok metrov rozdiel.