Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
to je u každých hodín so snímačom od spodu
v zázname su bludy,
cdn.myshoptet.com
Ale uz davno ich nenosim, dlhe roky som vobec ziadne hodinky na ruke nenosil, ale kedze "mudre hodinky" nemusia len ukazovat presny cas, ale mozu byt uzitocne aj nak, tak som si zadovazil Garmin Instinct a som s nimi nadmieru spokojny:
map-centre.com.au
Za 240€ tazko najst nieco lepsie
Je to moja doterajsia skusenost rad si precitam podobnu pozitivnu skusenost s inymi watch.
Velmi sa mi paci aj moznost vlozit do connect vybavenie ja napr. tam mam retaz vzdy mam problem sledovat kolko km. ma nabehane. Vyberie sa aktivita ktoru mam ratat a je to best.
Po vcerajsej vymene :
Preco nosit tie gps lokatori ked sa ide na skialp? Vsak posli sms pol hodinu predtym nez ta zasype lavina.
Dakujem za pomoc a ochotu
edit: pipne to 3x a 1x. tak ako je to naprogramovane. jedno pipnutie je take krakte dvojite, az sa moj opis rovna s tym co je v kode
Si zabudol spomenúť, že odomňa
Neber to ako kritiku, len takéto nejasnosti treba riešiť s chladnou hlavou a najprv čo to poštudovať na fórach, zisťovať, že kde môže byť problém a vždy sa nájde riešenie. Garmin robí najlepšie GPS hodinky na svete a máš najvyšší model hodiniek, ale stále je to iba zariadenie bez umelej inteligencie, takže ešte niesú schpné naučiť sa tvojim myšlienkovým pochodom, naopak ty sa musíš prispôsobiť hodinkám ak chceš byť s nimi spokojný.
Načo toľko výkričníkov v každom komentári?
V sobotu si ich kúpil a dnes by si už predával
Hmm s Tebou je radosť komunikovať asi aj osobne...Jediný, kto nečíta s porozumením si Ty. Strejdo a ďalší Ti slušne vysvetľovali rozdiel medzi BT a Wi-Fi prenosom.
A áno Garminy Fenix sú nabité funkciami. Áno ich OS nepatrí medzi tie najprehľadnejšie, ale na to máš manuál a Google, aby si si aspoň základné veci dohľadal.
A ak kupuješ vec za 800€ "na blink" a potom sa pozastavuješ nad základnými vecami plný hnevu a negativizmu, hmmm to potom nie je problém hodiniek, ale toho, kto ich ovláda.
Neviem o akom pozorumení píšeš. Na túto debatu končím, nemá zmysel, len ťa prosím do budúcna, už nechci odomňa žiadne Garmin veci, nemám chuť ich zháňat nevďačným ľuďom, ktorí si nevážia dobrú cenu, tak ani si nevedel poďakovať ako za dobrú cenu tak aj za to, keď som ti napísal celý postup ako do nich natiahnúť naspäť slovenčinu. Prvá tvoja správa, keď si s čistonovými hodinkami prišiel domov bola citujem "No už mám problém zničoho nič sa reč zmenila na angličtinu a v menu už nie je položka slovenský jazyk" a pokračovalo to problémom bluetooth slúchadlami a pomalým sťahovaním pesničiek, žiadne ďakujem, nevyžadujem to, ale sluši sa to. Ako som písal v prvej správe, niekedy sa na to treba pozrieť sebakriticky a priznať si, že problém môže byť aj medzi hodinkami a stoličkou.
Ináč ako tu bolo spomenuté mb=milibit, MB=megabajt a Mb=megabit, tj. 800MB/s=100Mb/s.
Chlapi už nereagujme, myslím si, že problém Garmin Tactix je vyriešený, vlastne...., žiadny ani nebol
Tak ešte raz. Z mojej skúsenosti tieto notifikácie fungujú na Vivoactive 3, Fenix 5X plus aj Tactix Delta solar.. problém bude inde a nie v Garmine.
PS: citujem posledný príspevok len preto, aby bolo vidno na čo reagujem ak si niekto zase rozmyslí a vymaže príspevok.
Nechcem tu robit nejaky elaborat, ale male rozobratie. 1. usek rozbiehanie, maly brdok, tepy v podstate identicke. 2. usek kratke mierne klesanie, tepy z pasu okamzite dole, va3 prekvapivo stupaju. Nasledne stupanie, usek 4. Tepy rovnake, bohuzial druhy aj posledny krat
Meranie zo zapastia ukazuje mierne vyssie tepy- priemer, s cim by sa vsak dalo este ako tak zit, ale ten priebeh je oneskoreny, ak chces ist nejaku konkretnu intentizu, zmenu tempa a pod. No a obcas to ustrelenie k maximu... A tato analyza (dokazala h0vno