Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
Konecne je slnecne ziarenie dostatocne intenzivne.
Mate niekto podobnu skusenost?
to NIE JE rozpor ...
indikator vlavo ukazuje na kolko % je nabita bateria, indikator vpravo ukazuje kolko ti ta bateria vydrzi pri AKTUALNOM nastavení a podmienkach, t.j. ukazuje ze vydrzi 15 dni pri nepretrzitom aktualnom solarnom nabijani ... akonahle das hodinky mimo slnka, 15 dni sa hned zmeni na ine cislo (mensie) ...
to je rovnakky princip ako ked si pri danej urovni baterky zapnem/vypnem nocne meranie okyslicenia ... tiez sa mi zmeni vydrz pri tom istom stave baterky
zrejme solarne nabijanie nedokaze nabit bateriu na 100, len predlzuje vydrz, t.j. cast aktualnej spotreby sa pokryva zo slnka a nie z baterky
Takze zmysel to ma, netreba hned vsetko hejtit. Lebo tiez som mohol odpisat, naco si kupujete hodinky s oxymetrom, ked ho mate vypnuty?
Btw, ja ho tiez uz nemam zapnuty ani v noci. Ale ked pride dalsia vlna tak ho mozno preventivne zapnem.
Nastupujucu chorobu vie s velkou presnostou odhalit aj kludovy pulz. Ak je zrazu kludovy pulz ovela vyssi ako je priemer, tak to nevesti nic dobre. U mna sa to zatial potvrdilo v 100%. 2x choroba a kludovy vystrelil o 15-20 uderov. Tak isto to ukaze aj ci uz je clovek zdravy tym, ze sa vrati kludovy pulz na zvycajne hodnoty.
toto mam take pamatne z leta, aj tak sa čudujem ze som si cestou domov ten zaznam nezabudol spustis, to boli tak dva promile 😂
Toto je hlupost. Pokial viem, tak mobil nepusti z nabijacky do baterie viac W ako je naprogramovany. Cize kludne mozes mat aj 100W nabijacku a bateria pojde na 5W.A to plati aj na hodinkach.
Je to tak urobene schvalne, aby mobily nehoreli.
Ahojte, mnohí z vás už majú odo mňa Garmin zariadenia a ste spokojní (až na pár výnimiek, ktorí miesto preštudovania návodu hneď zvalili chybu na Garmin, ale každý sme nejaký😁) .
Pre tých, ktorí stále zháňajú Garmin zariadenia, či už hodinky, edge zariadenia na bike, hrudné pásy, wattmetrové pedále, alebo trenažéry Tacx za lepšie ceny ako sú v eshopoch, kľudne mi napíšte. Ako reprezentant SR v paracyklistike mám zľavu na vybrané produkty, samozrejme nie v neobmedzenom množstve a nie na všetko, ale ja tie veci nepotrebujem, tak kľudne pomôžem niekomu inému. Zas nerátajte s horibilnými zľavami, ale každé euro sa zíde 😊.
To, ze si sa pohyboval, neznamena, ze si nespal
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22