Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Nemam to zapnute stale. Ale zrovna po kupe hodiniek a ked som skusal rozne nastavenia, tak mi oxymeter 'odhalil' koronu. Dva tyzdne som mal 96%-100% a jednu noc mi to kleslo na 90%. Cez den som bol v poriadku, vecer uz som mal jemne priznaky. V noci opat cca 90% a na druhy den celkova unava. Objednal som sa na test a pozitivny. Nastastie ta celkova unava ten druhy den bol vrchol mojej korony.
Takze zmysel to ma, netreba hned vsetko hejtit. Lebo tiez som mohol odpisat, naco si kupujete hodinky s oxymetrom, ked ho mate vypnuty?
Btw, ja ho tiez uz nemam zapnuty ani v noci. Ale ked pride dalsia vlna tak ho mozno preventivne zapnem.
Takze zmysel to ma, netreba hned vsetko hejtit. Lebo tiez som mohol odpisat, naco si kupujete hodinky s oxymetrom, ked ho mate vypnuty?
Btw, ja ho tiez uz nemam zapnuty ani v noci. Ale ked pride dalsia vlna tak ho mozno preventivne zapnem.
Ja som nehejtoval. Sám ho používam, keď sa cítim zle, ale nezapínam ho stále, pretože je to zbytočné.
Nastupujucu chorobu vie s velkou presnostou odhalit aj kludovy pulz. Ak je zrazu kludovy pulz ovela vyssi ako je priemer, tak to nevesti nic dobre. U mna sa to zatial potvrdilo v 100%. 2x choroba a kludovy vystrelil o 15-20 uderov. Tak isto to ukaze aj ci uz je clovek zdravy tym, ze sa vrati kludovy pulz na zvycajne hodnoty.
Mam dilemu , ake kupit hodziny na beh a kazdodenny zivot. Na bajk pouzivam 830tku cize hladam hodziny ktore pripojim k hrudnemu pasu s 830tky
Teraz mam AW5 ale uz ma nebavi kazdy den nabijat a ked je aktivita vacsia tak aj 2x do dna . Vyuzivam ich iba na platenie , zopar krat do roka telefonovanie ale to je tak vsetko . Platenie TB v Garmin pay nieje ale tak mobil mam vzdy so sebou.
Mam dilemu ci vziat Epix 2 alebo Fenix 7x Solar alebo nieco lacnejsie .
Nejake napady ?
Mam dilemu , ake kupit hodziny na beh a kazdodenny zivot. Na bajk pouzivam 830tku cize hladam hodziny ktore pripojim k hrudnemu pasu s 830tky
Teraz mam AW5 ale uz ma nebavi kazdy den nabijat a ked je aktivita vacsia tak aj 2x do dna . Vyuzivam ich iba na platenie , zopar krat do roka telefonovanie ale to je tak vsetko . Platenie TB v Garmin pay nieje ale tak mobil mam vzdy so sebou.
Mam dilemu ci vziat Epix 2 alebo Fenix 7x Solar alebo nieco lacnejsie .
Nejake napady ?
https://www.youtube.com/watch?v=syT8gxO4o4U
https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/sportove-hodinky/4479753/suunto-ambit-3-peak-black.html
prve pocity
- tlacitka su fakt horsie ako na 6X, citit tam taky dvojclick
- zmizla moznost WIDGETOV v IQstore a F7 sa asi same rozhodnu, ci to v hodinkach bude WIDGET alebo APPKA
SUN MOON - mi dalo ako WIDGET
GIMPORTER - mi dalo ako APPKU, co je dost naprd, ak by som si chcel nahrat novy track do hodiniek pocas aktivity
+ dotykac ide aj v rukaviciach, ktore nedokazu ovladat mobil
+ svetlo je navykovka
+ HOMESCREEN z akehokolvek menu pomocou zakrytia hodiniek dlanou je tiez navykovka
a veci co vadia mne, inemu nemusia
+- vseky menu su na ciernom pozadi, zatial som nenasiel moznost to zmenit na biele
+- Widgety sa nedaju dat samostatne ako na F6, ale len prehlad
--------------------------------
aktivita - strava/instinct [mnm]
prechadzka s kocikom - 366/289
prechadzka s kocikom- 163/146 bike v kopcoch - 550/556
prechadzka s kocikom - 272/138
bike v kopcoch - 880/801
bike v kopcoch - 970/925
bike v kopcoch - 1339/1314