Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Mas nejaky link, kde sa toto prebera a myslim taky, ze nie ze jedna pani povedala. Lebo za seba mozem povedat, ze Venu 2 mi meraju spanok fakt presne. Staci vecer co to popit a skore ide rapidne dole. Stres aj po vyjazde detto.
Mna uz rozosmeje ked niekto narieka ze musi vstavat skoro rano o pol piatej do prace 😁 by som chcel vediet co by robil ak by mal byt v praci napriklad 0:47 pripadne 2:29 alebo 3:25 a koncil by az po 18tej alebo zase zacinal 15:40 a koncil by az rano po 6tej 😂
nemám link, mám cca 4-5 ročnú prax. Instinct, FR245, F6, Instinct2, F7. netvrdím, že to meria úplne zle, čo mi vadí je to, že musím cez app ručne nastaviť čas spánku. keď človek nemá pravidelný spánok je to trochu oštara, občas sa mi stane že si to zabudnem prestaviť a potom to buď spánok nezaznamená, alebo úplne zle. spánok, keď si občas pospím cez deň tam nemám vôbec. ako som aj popisoval vyššie, keď sa večer pozabudnem pri telke, započíta mi to ako spánok, hoci nespím. a áno, alkohol (a napr. aj covid) vedia zaznamenať pomerne presne
EDIT: ako na zavolanie
https://forums.garmin.com/beta-program/fenix-7-series/f/announcements/350148/beta-version-15-68---check-for-updates-only?fbclid=IwAR1_aMcQ0LW1EC_cTbOoOYQwKr43tEbyw8bfGxIrH8kgC3qqLyR9Ofwilbk
Garmin mam nastaveny sleep mode od 11 do 7, a cez vikend ked spim dlhsie tak mi niekedy ako "prebudenie" zatrackuje o pol 8 ked sa zobudia deti ... este aj zacne displej svietit do oci. Plus ten NAP mod by sa mi hodil.
https://forums.garmin.com/beta-program/fenix-7-series/f/announcements/350148/beta-version-15-68---check-for-updates-only
Garmin mam nastaveny sleep mode od 11 do 7, a cez vikend ked spim dlhsie tak mi niekedy ako "prebudenie" zatrackuje o pol 8 ked sa zobudia deti ... este aj zacne displej svietit do oci. Plus ten NAP mod by sa mi hodil.
Áno môžem potvrdiť, že meranie spánku má Garmin zjavne tragické. Na mojich 100 eurových Honor GS Pro Watch meralo podstatne presnejšie ako na Garmin Forerunner 955 čo mám teraz.
Z pozorovania. Prvé dni to bolo riadne uletené. Akoby som spal aj keď som bol úplne bdelý. Ale posledné dva dni už to meria OK. Je možné, že sa nejak kalibruje na moje telo? Neviem. Skúsim to denne sledovať a podám bližšie info.
Dĺžka spánku... Čas zaspávania, čas zobúdzania ... Fázy spánku... Hodnotenie spánku ? ...alebo "nabitie" Body battery ?
To, ze si sa pohyboval, neznamena, ze si nespal