Hľadám firmu na zákazkové šitie cyklodresov. Zatiaľ mám skúsenosť len s Nyna.
Hľadám to čo všetci. Dobrý pomer cena/kvalita.
Poraďte. Osobné skúsenosti z blízkej minulosti vítané.
P.S. Najlepšia rada bude odmenená Frankovkou Modrou, výber z hrozna od Movina. hehe
Nie nemám čo sa kvality týka s Nynou žiaden problém no posledná objednávka ma vyšla drahšie ako všetky predchádzajúce. V minulosti mi robili letné dresy/gate a aj zimnú kolekciu. Vzhľadom k poslednej doobjednávke a jej ceny zvažujem novú kolekciu skúsiť spraviť inde.
My sme robili letne sady v LAWI.
Pozitiva:
- vyborne materialy
- vyborna vlozka
- asi slusne ceny (podla ohlasov ludi, ktori si davali robit inde)
Negativa:
- slaby grafik - nakoniec sme robili rozkreslenie do strihu sami
- su daleko, takze nie je mozne riesit osobne
- slaba odozva na maily, ale to je mozne, ze sme uz boli v sezone, kedy maju najviac roboty
- paraju sa zahnutia na rukavoch - prvy dres sme reklamovali po tyzdni a robi to na vsetkych
skusenost MÁM osobnú jednoznačne pozitívnu ODPORÚČAM
cena veľmi OK, výroba od 1 ks, dodatočná objednávka bez problému
individuálna zmena na každom drese možná (napr vlastné meno)
materiál a vložka podla vlastného vyberu z ponuky
(poznamočka frankovku mám rád)
a za 2. prečo by som nemal podporiť SVK výrobcu
Len malá poznámočka - pán Vasas (TOP) robil pred 10 rokmi dresy z dobrého materiálu, kvalitné šitie - používali sme ich na Okolo Slovenska, pre lídrov. Dva väčšie čo ostali, som dosť dlho nosil. Gate sa lídrom nedávali, takže o kvalite nič neviem. Problémom bol strih, nie každému sadol - ale to je asi u všetkých výrobcov. Neskôr sme prešli ku Kalašovi - bol cenove výhodnejší. V podstate väčšia časť ceny bola zaplatená bartrom - reklamou.
P.S: - pán Vasas je maďarskej národnosti a vtedy dresy dával potláčať a aj šiť v Maďarsku. Teraz má možno dielňu aj na Slovensku.
nie som nejaky odbornik na odev, ale nedavno sme si dali vyrobit dresy (gate nie) v www.top-bikewear.sk a ja osobne nemozem byt spokojny,
material - lahko sa para + pocit v nom tak trochu ako v sacku
potlac - po par vyjazdoch z batozkom sa osuchava
svy nie su ploche
strih mne osobne sadol vyborne, mozno robia viac typov dresov a my sme si nevybrali az tak dobre...
my sme robili v DEEM v Žiline a myslím že aj Divina racing team by sa k tomu mohol vyjadriť. ja som robil iba dresy a celkom v pohode. http://www.deem.sk/
No tak sa to trošku zamotáva. Tí čo od TOP objednávali môžu mi dať recenziu s popisom čo od nich objednávali? Lebo mať dobrú cenu je fajn no mať nespokojných zákazníkov s nápisom na prsach TURBIKE sa mi už až tak nepáči.
Deem v ZA robili aj naše dresy. Prvá várka šla asi v roku 2008 a kvalita dresov výborná (jazdím ich doteraz prakticky stále). Možno by som mal drobnú výčitku ku strihu dresov, videl som aj lepší strih. Predný panel je kratší ako zadný, je to úmysel ale celkom mu nerozumiem.
Kvalita gatí bola horšia, no nie úplne zlá.
Druhú várku sme dali robiť v r. 2010 a musím povedať že kvalitou za pokazili. Gate celé zlé, po "pár" výjazdoch vypadajú ako tie z r. 2008, no a vložka je našitá o kúsok viac vpredu a tým pádom mi vzadu 2-3cm chýbajú. K dresom nemám výhrady ale gate určite nie. Divina je na tom rovnako ako my.
Turbi, téma je výborná, budem sa inšpirovať pretože potrebujeme vyrobiť novú várku.
my sme v DEEM robili dresy asi v roku 2005? a je v pohode ešte aj teraz, ani od popruhov batohu nieje extra vydraný.. akurát farby boli nesýte, ale zjavne zmenili technológiu lebo divina aj pivári majú čiernu čiernu, u nás to je šedá..
Skôr by som to videl na zmenu materiálu. Prvá várka je iný materiál na prvý pohľad "menej kvalitný" no podľa mňa lepší ako ten novší - na pohľad perfektný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
www.kalas.cz - od kalasa mam cyklobundu uz treti rok, bez jedineho problemu, ci poskodenia
www.eleven.cz - dres minuly rok kupeny, taktiez ok zatial
www.dres.cz
www.cyklodresy.eu
Na SK Nyna, pripadne nejake firma bola v Ziari n. Hronom, Zarnovici alebo v tom okoli, poguglim, ak najdem link, hodim to sem.
Pozitiva:
- vyborne materialy
- vyborna vlozka
- asi slusne ceny (podla ohlasov ludi, ktori si davali robit inde)
Negativa:
- slaby grafik - nakoniec sme robili rozkreslenie do strihu sami
- su daleko, takze nie je mozne riesit osobne
- slaba odozva na maily, ale to je mozne, ze sme uz boli v sezone, kedy maju najviac roboty
- paraju sa zahnutia na rukavoch - prvy dres sme reklamovali po tyzdni a robi to na vsetkych
Skusenosti nemam.
skusenost MÁM osobnú jednoznačne pozitívnu ODPORÚČAM
cena veľmi OK, výroba od 1 ks, dodatočná objednávka bez problému
individuálna zmena na každom drese možná (napr vlastné meno)
materiál a vložka podla vlastného vyberu z ponuky
(poznamočka frankovku mám rád)
a za 2. prečo by som nemal podporiť SVK výrobcu
LL bude mozno v sobotu "okolobratislavy" v spomínanom drese
P.S: - pán Vasas je maďarskej národnosti a vtedy dresy dával potláčať a aj šiť v Maďarsku. Teraz má možno dielňu aj na Slovensku.
material - lahko sa para + pocit v nom tak trochu ako v sacku
potlac - po par vyjazdoch z batozkom sa osuchava
svy nie su ploche
strih mne osobne sadol vyborne, mozno robia viac typov dresov a my sme si nevybrali az tak dobre...
http://www.deem.sk/
Kvalita gatí bola horšia, no nie úplne zlá.
Druhú várku sme dali robiť v r. 2010 a musím povedať že kvalitou za pokazili. Gate celé zlé, po "pár" výjazdoch vypadajú ako tie z r. 2008, no a vložka je našitá o kúsok viac vpredu a tým pádom mi vzadu 2-3cm chýbajú. K dresom nemám výhrady ale gate určite nie. Divina je na tom rovnako ako my.
Turbi, téma je výborná, budem sa inšpirovať pretože potrebujeme vyrobiť novú várku.