Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -15% Alpinestars Denali 2 rukavice, grisaille black/coral fluo
46,99 €
-15%
MOC 58,99 €
Výpredaj savings Viking KATIA dámske rukavice, pink/multicolour
10,79 €
savings
MOC 17,99 €
-10% Endura Hummvee Lite Icon LTD dámske rukavice, čierna
od 25,99 €
-10%
MOC 39,99 €
Za tu cenu som z Bike 24 kupil Hirzl Gripp Thermo 2.0 a to je nebe a dudy. Do cca. nuly su OK ak je chladnejsie, potom si na ne navleciem dalsie flisove inserty Burton do palcakov.
Mame zjavne inu skusenost. Jedine z tvojej co suhlasi aj u na mna je, ze nemaju polstrovanie na dlani (to nemam ani na letnych MT500). Zima mi zatial v nich bola iba raz, na bezkach pri -12, prvych 10 minut.
Včera mi ale padli do oka nejaké cyklo fleece s membranou v dekaci q vyzerali super,asi im dám šancu
aj tu sa daju najst pekne kusky
https://www.decathlon.sk/cyklo-rukavice-100-cierne-id_8286469.html
asi prve rukavice, kt neboli ako zverak. asi pojdem do nich, aspon ma nebudu min tlacit a ked budu zle vela neprerobim
Ideálne na teploty okolo nuly, skúšal som ich do -3ºC a teplo, ale nižšie to už asi nebude. No hlavne sú neskutočne príjemné a mäkké, takže všetko sa ľahko ovláda. Pre niekoho môže byť mínus, že sú z dvoch vrstiev (membrána je vnútri), ktoré sa navzájom trochu šmýkajú. Na graveli mi to nevadí, ak si niekto len opiera dlane o riaditká, mohlo by to vadiť.
V pohode, nemaju gel na dlani, co je super. Jedina nevyhoda je, ze medzi prstami je tenky material na odvetranie a ked mam prst na brzde, tak to dost chladi prsty. Takze v minusoch jedine nedrzat prstom brzdovu paku
Na jesen som si kupil Endura singletrack windproof https://www.endurasport.com/singletrack-windproof-glove-black/12928905.html
Tie su uplne super, ale jazdil som v nich pri max 0 stupnov, mozno -1... Takze neviem, vo vyssich mrazoch ako budu fungovat.
Inak taku vychytavku mi poradili chalani, co jazdia motocross. Ked jazdia v zime, tak si navlecu chirurgicke rukavice a nato normalne rukavice a ze je to super. Ale este som to neskusal.