Jaaaj, lenze to je v civilizovanych krajinach, my sme na Slovensku. To mas ako ked pride greenhorn na Divoky zapad a pokusa sa vsetko spravodlio riesit. Zastrelia ho hned prvy den
Nie je to sice na Slovensku (ale aspon takmer), no nemozem si pomoct, ale tak trochu to potvrdzuje tu moju teoriu o bezpecnej polohe cyklistu v jazdnom pruhu. Samozrejme, toto je opacny extrem jazdy, ktoru tiez neodporucam:
prid bikovat na dolnaky a najdes ich na sebe styri za par sekund po zastaveni, najviac ich bolo tusim v maji
kludne aj na druhu stranu martiniek je ich tu mrte,najlepsie ze len jedneho musis napr. z ruky zosuchavat na 4 krat ...drzi sa svina ...a ci sa dokaze este prikrcit
nie len že sa ich človek nezbaví, ale ani zabiť to neni tak jednoduché.. nejde to len tak rozpučiť prstami ako iná háveď.. a hlavne je to rýchle neskutočne, u nás to schytávajú hlavne psi a to len človek zahliadne a 5min prehladáva srsť kam to zmizlo..
Je to sfina .. moze prenasat aj boreliu, aj dalsie svinstva (anaplasma, atd.)
sice neviem co je hento ale ja mam z posledneho tyzdna 3 stipance ktore nezmyzli ani po tyzdni..... vyzera to ako vred, 3 dni to bolo v strede hnisave a svrbi to jak slak..... a neviem co ma postipalo....!!
canopus mi pisal SS aby som mu poslal foto ze sa nato kukne s nejakym kolegom (zaco mu aj touto cestou dakujem )..... kazdopadne som uz dnes bol u svojho lekara a aj ked sa mu moja poziadavka moc nepozdavala, dal si povedat a urobi mi vysetrenie krvy... rano idem na odbery.... a zistil som pritom ze mi aj preventivka konci o 2 dni takze mi urobi hned aj to
Zaistovac skrutiek WTF ??? - v bazari sa objavil za 20€ (pov.cena 45€). Ked treba tak ukradnem manzelke par kvapiek laku na nechty. Cim je ten zaistovac skrutiek o tolko lepsi?
Nie je to sice na Slovensku (ale aspon takmer), no nemozem si pomoct, ale tak trochu to potvrdzuje tu moju teoriu o bezpecnej polohe cyklistu v jazdnom pruhu. Samozrejme, toto je opacny extrem jazdy, ktoru tiez neodporucam:
.. ja zastavam inu teoriu. Najbezpecnejsie je ist trasou, kade auto nepojde Drazdit statistiku sa nevyplaca Okrem toho do mna dozadu uz raz auto narazilo. Sice malickej rychlosti, ale stalo sa. Teorie su pekne az do momentu, ked ich nabura prax.
Suhlasim, ale ja som porovnaval jazdu tesne pri pravom okraji pruhu s jazdou v pravej polovici pruhu. Zvazil si aj efekt, ze ked jedno auto za tebou spomali, spomalia aj auta za nim a tak si ta lepsie vsimnu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://szolgai.sk/sk/165-pice (vtipny link)
popr.
http://www.bikeservis.com/spice-34r-steel-modre50-ks-p-6028.html
prid bikovat na dolnaky a najdes ich na sebe styri za par sekund po zastaveni, najviac ich bolo tusim v maji
https://www.youtube.com/watch?v=UxIJc90fo_4
kludne aj na druhu stranu martiniek je ich tu mrte,najlepsie ze len jedneho musis napr. z ruky zosuchavat na 4 krat ...drzi sa svina ...a ci sa dokaze este prikrcit
Je to sfina .. moze prenasat aj boreliu, aj dalsie svinstva (anaplasma, atd.)
antibiotika , nepodcenit , viz. vyssie
https://www.youtube.com/watch?v=UxIJc90fo_4
Suhlasim, ale ja som porovnaval jazdu tesne pri pravom okraji pruhu s jazdou v pravej polovici pruhu. Zvazil si aj efekt, ze ked jedno auto za tebou spomali, spomalia aj auta za nim a tak si ta lepsie vsimnu?