Bol som pozriet Everest...
Nedoporucujem nastudovat historiu skutocnej udalosti, podla ktorej bol film natoceny. Je jasne, ze nevratia sa vsetci zivi, to by nemalo vyznam nakrutit film, ale mozete hadat kto to zvladne...
Nepacila sa mi scenka s helikopterou a samotny fakt, ze z tej hory robia jedno velke smetisko...
Ina tema:
V roku 2016 zacnu nakrucat film o Emilovi Zatopkovi. Dufam, ze aspon charakter atleta budu vediet priblizit ako aj dobu a podmienky za ktorych trenoval. Necakajte vsak vyzorovu podobu atleta vo filme. Aj Zatopkova manzelka sa vyjadrila: nikto nikdy nebude mat take lytka ako Topek...
pri filme Everest som bol 3 mesiace pri nakrucani a po neviem kolkych rokoch sme isli cela rodina na premieru .musim povedat ze cely film sa im podaril .inac sceny boli nakrutene v terene ziadne studio vo vyskach 3000 a vyššie pri - 20
pri filme Everest som bol 3 mesiace pri nakrucani a po neviem kolkych rokoch sme isli cela rodina na premieru .musim povedat ze cely film sa im podaril .inac sceny boli nakrutene v terene ziadne studio vo vyskach 3000 a vyššie pri - 20
dopozeral som prvu seriu serialu Narcos a pre fanusikov dokudramy, filmov ako napr. Scarface, Traffic, alebo Cidade de Deus je to MUST SEE zalezitost
Este doplnim, ze je to od tvorcov Elitnej jednotky. Ja som ju sice nevidel, ale mnohym to dost napovie.
Zakladny tabor na Evereste - kam chodia bezni turisti na tyzdnovy trekkingovy vylet (pozri CK Bubo a pod) - sa nachadza vo vyske 5363 metrov nad morom.
ten Narcos potesil az na posledne 2-3 casti: zaujimave,ze hlavny protagonista Pabla Escobara--brazilcan Wagner Moura nevedel vôbec po spanielsky ked mu ponukli tuto rolu
ja pre zmenu odporucam film roka SICARIO
tak bol som dnes v kine na tom Sicariovi a pacilo sa velmi. atmosfera miestami zimomriavkova
myslim ze Canopus nie je daleko od pravdy, minimalne je to horuci kandidat na Oscara za reziu, kameru a hudbu/zvuk....a Benicio je kral!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja odporucam tento film : http://www.csfd.cz/film/9782-na-titulni-strane/prehled/
Nedoporucujem nastudovat historiu skutocnej udalosti, podla ktorej bol film natoceny. Je jasne, ze nevratia sa vsetci zivi, to by nemalo vyznam nakrutit film, ale mozete hadat kto to zvladne...
Nepacila sa mi scenka s helikopterou a samotny fakt, ze z tej hory robia jedno velke smetisko...
Ina tema:
V roku 2016 zacnu nakrucat film o Emilovi Zatopkovi. Dufam, ze aspon charakter atleta budu vediet priblizit ako aj dobu a podmienky za ktorych trenoval. Necakajte vsak vyzorovu podobu atleta vo filme. Aj Zatopkova manzelka sa vyjadrila: nikto nikdy nebude mat take lytka ako Topek...
žeby? http://www.vanityfair.com/hollywood/2015/09/everest-movie-behind-the-scenes
Este doplnim, ze je to od tvorcov Elitnej jednotky. Ja som ju sice nevidel, ale mnohym to dost napovie.
Zakladny tabor na Evereste - kam chodia bezni turisti na tyzdnovy trekkingovy vylet (pozri CK Bubo a pod) - sa nachadza vo vyske 5363 metrov nad morom.
ja pre zmenu odporucam film roka SICARIO
posledne casti mozno trochu doplatili na to, ze prvou seriou to este nekonci, ale tiez boli na vysokej urovni
Sicario ma bude urcite bavit. Z toho Villeneuvea sa stava nova reziserska hviezda
myslim ze Canopus nie je daleko od pravdy, minimalne je to horuci kandidat na Oscara za reziu, kameru a hudbu/zvuk....a Benicio je kral!
Ten tretí/Third Person(2013)
Ten tretí/Third Person(2013)
Cinemax2 12.10.2015 13:40
Cinemax 13.10.2015 20:00
ale v 3D kine by to mohlo byt aj tak celkom fajn.