jaj ten kellys bol 2011, ja som sa uz vazne zlakol ci im nedrbe
ked uz kellys sabotage tak mne sa pacil tento z roku 2002 alebo 2003, to uz neviem.
vtedy som nad nim slintal kazdy den, zavodna raketa za 99 990,- Kč, uz vtedy tubeless copyrightwww.wictor.wz.cz www.wictor.wz.cz
jaj ten kellys bol 2011, ja som sa uz vazne zlakol ci im nedrbe
ked uz kellys sabotage tak mne sa pacil tento z roku 2002 alebo 2003, to uz neviem.
vtedy som nad nim slintal kazdy den, zavodna raketa za 99 990,- Kč, uz vtedy tubeless
Urcite to nie je ani 2002 , 2003 myslim tiez nie, tie kluky aj kolesa su asi model 2004 alebo dokonca 2005 . Ale to je asi uz dnes jednoe Tubeless kolesa som tiez mal v roku 2004, ale nejake lacnejsie Mavicy. Tieto Shimana boli fajn, lahke, ale tiez praskali
tak je to tu,geometria vo velkosti L taká,ako som si predstavoval-na zadnej stavbe sa mi zdá,že sa dajú otočiť úchyty na vahadlo,asi sa bude dať meniť uhol,to preskúmam neskôr-tu je foto-myslím že je to ten najvyšší model FRD
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vtedy som nad nim slintal kazdy den, zavodna raketa za 99 990,- Kč, uz vtedy tubeless
Tak ten je úplne naparádu
Pekne ho vyšperkoval.
Urcite to nie je ani 2002 , 2003 myslim tiez nie, tie kluky aj kolesa su asi model 2004 alebo dokonca 2005
Vyzera pekne, ale ma dost vysoku cenu na to ze je tam osadene SLX a Deore
To niesi sám (Y) v jednoduchosti je krása fakt...
To niesi sám (Y) v jednoduchosti je krása fakt...
http://www.pinkbike.com/news/felt-decree-first-look-2015.html
no vyzera to super, v plnke Lko nieco cez 11kg. Zavity a nie press fit a boost a podobne blbosti. Parada.
http://www.pinkbike.com/news/felt-decree-first-look-2015.html