V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ked refreshnem stranku, tak sa zase objavi spravne.
Da sa s tym nieco urobit, alebo to ma suvis s nejakou inou funkcionalitou?
Vyskusane
Ked refreshnem stranku, tak sa zase objavi spravne.
Da sa s tym nieco urobit, alebo to ma suvis s nejakou inou funkcionalitou?
To je bug, opravime to.
Robím v IT - aj troubleshooting a bugfixing, aj keď teraz už len po manažérskej stránke a veľmi oceňujem váš prístup. To sa tak často nevidí.
Nejaká nominácie na krištáľovú lupu, alebo nejakú Slovenskú obdobu ešte nebola?
Určite by som vám ju doprial...
Ďakujem
The requested URL /foto/233494.html was not found on this server.
Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at http://www.mtbiker.sk Port 80
Dik
iron.hide ako funguje blokovanie tém?
- Ak kliknem na zakazovu znacku, tema sa prestane zobrazovat, ale najdem ju v zozname zablokovanych tem a viem ju z neho aj vyradit aby sa opät zobrazovala.
- Ak kliknem na hviezdicku, tema sa neprestane zobrazovat, len sa zobrazi pri jej nazve hviezdicka a taktiez ju najdem v zozname oblubenych tem a viem ju z neho aj vyradit aby sa odhviezdickovala.
Keď kliknem na správy, v ponuke na ľavej strane mi zobrazovalo pri "Neprečítané príjemcom" v zátvorke počet takýchto správ, teraz už nie, prečo ?
04peter - dovod je ten, ze sa stavalo ze to cislo nesedelo s poctom sprav neprecitanych prijemcom a ludi to potom mylilo. Je to dane komplikovanostou systemu, na ktorom forum bezi a tym, ze sme ho este viac skomplikovali ked sme implementovali vlakna (ako ma gmail), ktore standardne phpBB forum nema.