Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Momentalne jazdim zadne conti xking 2.4 prot 29". Po ~1800km su celkom znicene. Myslite ze by som ziskal ich vymenou na zimne/jarne jazdenie v snehu a blate? Chcel by som skusit bezdusaky, ale tieto su uz trochu derave a dosekane tak preto rozmyslam nad novym plastom.
Podla toho co sa tu pise sa mi zatial pozdavaju Minion DHR II 2.3 exo tr. Vie niekto porovnat xking a DHR II? 95% sa pohybujem po trailoch, ale ani na asfalte by nemali byt o moc pomalsie? Su o nejakych 100g tazsie.

Prílohy:

IMG_20151120_105550.jpg
IMG_20151120_105550.jpg 656.41 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.11.2015 - 11:16:35
00
To ste teda niektorí borci, myslím v dobrom, ťahať také ťažké plášte, máte môj obdiv :bow: , no určite to nie je pre každého, pre mňa isto nie a to myslím že tento rok som bol na tom kondične celkom dobre, no ja zas extra veľký zjazdár nie som a mám celkom dobrý pud sebazáchovy :) a určite záleží od terénu no aj dlžky trasy, občas dáme okolo 100 km tento rok napr. s kamošom z Nitry Ponitrianská magistrála (bez obchádzok) po Penhýbel a tam si také ťažké plášte fakt predstaviť neviem :)
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 12:49:30
00
U mna plati ze idem radsej pomalsie do lesa ako v sanitke z lesa :)
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:02:28
02
arrow_leftimro1 napísal:
To ste teda niektorí borci, myslím v dobrom, ťahať také ťažké plášte, máte môj obdiv :bow: , no určite to nie je pre každého, pre mňa isto nie a to myslím že tento rok som bol na tom kondične celkom dobre, no ja zas extra veľký zjazdár nie som a mám celkom dobrý pud sebazáchovy :) a určite záleží od terénu no aj dlžky trasy, občas dáme okolo 100 km tento rok napr. s kamošom z Nitry Ponitrianská magistrála (bez obchádzok) po Penhýbel a tam si také ťažké plášte fakt predstaviť neviem :)

Nie si sám. Mám tie, čo majú okolo 800-900 gramov a nebol s nimi problém. Nasadil som ich v máji 2014, predný ešte mám nahodený, zadný som zodral a za ten čas bez bez defektov, rezancov alebo seknutí. Jazdím ich bez duší, vpredu 25-30 psi, vzadu 28-32. Mám 78 kg, ešte minulú sezónu o 10 viac a a nikdy som nemal potrebu voziť ťažké butylové supertacky mrchy. Keby som jazdil čisto parky, tak ich nahodím. Pri nájazde v parkoch možno 5-10% mi to príde zbytočné. Ráfky otlčené, dobité ale podfúkli len dva krát pri blbom vbehnutí do kolaje. Dofúkať šli zase malou pumpou a šlo sa ďalej.
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:19:59
01
Ake obrovske tlaky:)

myslim si, ze byt dobry zjazdar a mat pud sebazachovy sa nevylucuje. iba sa pomaly posuvas, kedze jazdis viacmenej na istotu...
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:28:50
00
Čo tak obut Tomahawk ?
http://www.maxxis.com/catalog/tire-498-121-tomahawk
Zobraziť komentár 21.11.2015 - 16:21:01
00
Nevyzerá zle. Počkám na nejaké skúsenosti.
Zobraziť komentár 21.11.2015 - 16:26:23
00
Nebude to brzda vzadu?
Zobraziť komentár 21.11.2015 - 17:16:47
00
Podľa mňa menšia ako Minion alebo HRII :)
Zobraziť komentár 21.11.2015 - 17:21:24
00
Dnes odjazdene Hole na snehu a blate po korenoch. Uplne obycajny Minion nesklamal. Radost jazdit s tymi plastami.
Zobraziť komentár 21.11.2015 - 17:21:52
04
Vozim teraz WTB Vigilante vzadu v tvrdsej verzii(Fast Rolling) ,TCS light, vpredu mam hans dampf trail star, lebo makky Vigilante(High Grip) robia iba v 1,14kg verzii(TCS Tough)-trochu zbytocne moc. Obcas zajdem na ich stranku, ci nejake novinky nie su, cosi som nasiel, pisal som do wtb a velmi sa mi pacila odpoved, ktora mi prisla. Neviem, ci len tento clovek je takyto pozitivny, alebo cela firma, ale takuto zanietenu odpoved na jednu blbu otazku som necakal. Tipek je asi dost nadseny z prilnaveho lahkeho plasta:)

Ja:
Hi, I noticed on your web site, that I can choose from "level" window a TCS Light/High Grip version of Vigilante tire, but in the chart bellow this version isn´t mentioned. Does this version really exist? Will it be available in Europe for 2016 season? Thanks for your anwer.

WTB:
Thanks for your email, glad you’re interested in our tires and pay close enough attention to notice something like that!

I am personally excited about the Light/High Grip tires. I have been running the Vigilante Light/High Grip on the front with a Trail Boss Tough/Fast in the back and it’s an awesome combo! Lots of grip from the soft compound up front but not the extra weight of a Tough casing tire.

The tire level definitely does exist, but so far we have only done one production run of them and not many distributors are aware that we have them available. We are making more of a push to get them out to people currently and for the year 2016. The website/charts will also be updated accordingly, but yes the tires do exist and you can buy them in the U.S. for the time being. I will try and get some more info on whether we have them in Europe, and you can always email [email protected] for a quick answer! I need to get people to buy these so that they keep making them!

I’ll get back to you if I hear anything about stock in EU.

Talk to you soon,
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 08:05:10
04
Toto je vec, čo sa mi na amíkoch páči. Vedia robiť business a vážia si zákazníka. Keď som kupoval svoj rám, tak k nemu nebola ani pevná zadná os ani ISCG adaptér. Stačilo pár mailov a keďže to nebol najlacnejší rám a obchod videl, že mám vážny záujem tak som to dostal free.

Detto som nevedel aké naladenie RS tlmiča použiť na rám. Napísal som mail, chlapík z Yeti z vývoja si vypýtal moje číslo a asi 20 minút sme kecali čo jazdím, koľko vážim a na základe toho mi odporučil M/L. Neriešil vôbec, že moja angličtiná je ešte lámanejšia ako Vinetuova :D. Pritom rám som kupoval dva roky dozadu a odvtedy už majú nové modely.
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 08:13:39
07
Paci sa mi to, ked znacka svetoveho mena takto komunikuje so zakaznikmi, ma to nieco do seba... ale dobra sprava je, ze bude lahky makky vigilante:) aj ked cena tychto plastov je dost vysoka, hadam aj okolo 60 eur.
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 10:01:03
02
"znacka je znacka ,o tom potom"...hlavne to tam robia ludia co "to" maju radi nie len ako "pracu " ...tak to aj potom vyzera ;)
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 10:12:55
03
arrow_leftBaho napísal:
Mam,butcher sx vydrzali 2 roky tirania ,je fakt super no po hocicom inom budes mat dojem ze si zatiahol rucnu brzdu.. musis slapat aj dole kopcom ;-)

Veru,neveriacky som kontroloval,ci mi nevisia brzdy.
Myslel som si,ze nokian gazza ma vysoky valivy odpor,ale proti butcherom je to xc plast :-)
Zobraziť komentár 17.04.2016 - 11:32:35
01
keyboard_arrow_up