vsak to si bol v madarsku, tak co sa cudujes tam su vodici podobni ako na slovensku alebo v cesku.
a inak nesiel si nahodou aj cez priechod hegyeshalom-nickelsdorf? ako to tam asi dnes vyzera.
hlavne že strašia na malom hraničnom priechode u nás medzi SR a ČR, šiel som autom a odstavili ma, vypýtal si OP a VP, podal som mu iba VP, lebo ten som prvý našiel, sekundu ho mal v rukách a rovno ma poslal preč potom som šiel po tme ale dvoch hodinách späť a zasa ma zastavovali, potom ale zbadali že už ma mali tak mával, že už nemusím zastavovať..
Two Greek tourists on rental bikes where caught riding leisurely on the highway in Amsterdam.
They must have thought: "These must be the famous bike paths of Amsterdam. So wide and deserted. How relaxing!" copyrightscontent.xx.fbcdn.net scontent.xx.fbcdn.net
Tie vyskove beriem , ale domotat sa k tej lavke pre cyklistov na Petrzalskej strane za EU ked idem napr. od Cervenej posty zdrzi dost. O Apolle radsej ani nehovorim, na Apolle cyklistov aj pesich uplne odrezali od Petrzalky...
No raz som zmatenych cyklistov musel previest cez cestu a naviest pod most, nevedeli co a ako. Sem tam vidim zmatenych cyklistov, ktori skoro skoncili na Pristavnom. Ak to clovek pozna, tak je tam hned, v pohode, ale inak je to bieda, to mas veru pravdu. A rozne nezmyselne znacenia, zastavka priamo na cykloceste .. ale celkovo je to parada oproti takej Vajnorskej
Apollo je veru strasny fail
ides si po Dolnozemskej na bicykli, trochu sa zamyslis a uz si na privadzaci a na Pristavnom. zorientujes sa ze si vlastne na dialnici a co teraz? otocis to a pojdes v protismere? no pokracujes dalej az do Ruzinova. jednoduche.
v lete pravidelne som stretaval turistov na novom moste co bud zo zochovej alebo naopak od auparku planovali cestu po vozovke, tie zjazdy do nikam z apola a pristavneho su hrozne
ides si po Dolnozemskej na bicykli, trochu sa zamyslis a uz si na privadzaci a na Pristavnom. zorientujes sa ze si vlastne na dialnici a co teraz? otocis to a pojdes v protismere? no pokracujes dalej az do Ruzinova. jednoduche.
Musis ale pred zakazom vjazdu zosadnut a az par m za znackou mozes poracovat v jazde. Ked je nad alebo pod tou znackou aj zakaz vstupu chodcom, vtedy je to uz horsie. Ak su tie znacky par m za sebou, kusok prejdes ako cyklista a kusok ako chodec.
Zda sa mi,ze tam zakaz chodcom je, niekde v krikoch .. ale zakaz bicyklom nie, az hore je znacka dialnice, to je uz neskoro
Na Apollo je zakaz bicyklom, od Eurovei, z Petrzky neviem.
zoparkrat som videl uz aj chodcov (turistov s batohmi) ist pesi cez Novy Most hore po vozovke uz ma asi nic neprekvapi. jedine ze by na koni tadial niekto isiel
Nehovor 2x .. v Petrzalke sa premavaju na konoch po hradzi, tak .. .. ale na druhej strane, ak by to bol e-kôň a bol osvetlený, preco nie ? (na most Apollo a SNP myslim je mozne vjazd na koni, alebo s vozom, len bajkom nie).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a inak nesiel si nahodou aj cez priechod hegyeshalom-nickelsdorf? ako to tam asi dnes vyzera.
Two Greek tourists on rental bikes where caught riding leisurely on the highway in Amsterdam.
They must have thought: "These must be the famous bike paths of Amsterdam. So wide and deserted. How relaxing!"
Urcite nie je skratka, normalne po mostnej cykloceste je to kratsie (nemusis sa tolko tocit) + nemusis nabrat tolko vyskovych
Apollo je veru strasny fail
Musis ale pred zakazom vjazdu zosadnut a az par m za znackou mozes poracovat v jazde. Ked je nad alebo pod tou znackou aj zakaz vstupu chodcom, vtedy je to uz horsie. Ak su tie znacky par m za sebou, kusok prejdes ako cyklista a kusok ako chodec.
Na Apollo je zakaz bicyklom, od Eurovei, z Petrzky neviem.