Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja som raz v dazdi musel zabrzdit na hradzi za bezcom, lebo aj oproti siel dalsi bezec, a kedze prsalo tak mi strasne piskali brzdy :) chudak takmer dostal infart.

randy - samozrejme mas pravdu, ale po chodnikoch jazdi mnoho cyklistov, napriklad aj ja som obcas nuteny. a nikdy som za to nebol pokutovany, ani policajti ma nikdy nezastavili.
Ak sa bojim, tak mam teda zostat doma? ooookey
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:43:19
01
iron.hide : az ked ti diviak vynada, ze co sa im drbes do obyvacky a aby si sa pratal prec, potom uz bude cas rozmyslat nad tym, zavesit bajk na klinec :lol:
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:56:32
00
lto hehe, fakt je ten, ze v nocnom lese medzi svinami sa citim ovela lepsie nez v bratislavskej premavke hoci aj za bieleho jasneho dna :) len chytro chytro prestrikovat mestom a hybaj do lesa.
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 11:00:56
01
iron.hide Ved aj masovi vrahovia prestavaju s porusovanim zakonov az vtedy, ked ich chytia :)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 13:29:13
00
Romania style prejazd cez vlakove priecestie :D
https://www.facebook.com/libertatearo/videos/10152203041815885/?fref=nf
Zobraziť komentár 21.12.2015 - 11:45:24
07
tú srandu do tej cesty tam asi nedali len tak zo srandy :D evidentne sa s nimi inak nedá
Zobraziť komentár 21.12.2015 - 12:07:26
00
randy
ak mi povies, ze si mal koliziu s autom po ktorej si bol v kome a nasledne na invalidke a nemas problem s chodenim / jazdenim po cestach, tak sa ti poklonim ...
Zobraziť komentár 21.12.2015 - 15:57:07
00
Mas pravdu. Aj vsetci co prezili havariu na aute, by teraz mali jazdit po chodnikoch a vzdy sa na to vyhovorit.
Zobraziť komentár 23.12.2015 - 22:09:55
01
Randy , nechcem moc pred Vianocami , no nedá mi...ty máš niekedy tak na p..u názory , že mi pripadáš ako usoplený pubertiak , čo býva s rodičmi...Tak , aby som nebol od veci , prosím ťa mi povedz , ako sa mám dostať , keď idem s deťmi na výlet bikom do lesa / na cyklocestu / bez toho , aby som nešiel po chodníkoch...To ich mám vystaviť riziku kolízie s motorovým vozidlom , len preto , že tam vyprdieva nedeľný obed nejaký zľaknutý bežec? Ta taký veľký a ešte aj hrčatý...
Zobraziť komentár 23.12.2015 - 23:21:58
012
Ramon1 O nazoroch niektorych jedincov pomlcim :D Ale... Proti detom (spominam ich niekde?) a ludoch, ktori sa na bicykli ledva driza nemam naozaj nic, ale ludia pouzivajuci chodniky na dennodenny transport tam naozaj nemaju co hladat. Ale asi velmi nechodis peso, vsakze. Moj zly zazitok s cyklistami na chodniku je z pohladu chodca (ze som bezal bola nahoda). A ako si si uz vsimol, tak to nie je moj nazor, ale mas to v cestnom zakone a prirovnanie nie je nazor.

A aj tak - ak mas s tym problem, nefnukaj tu a povedz Ficovi, nech sa zmeni zakon podla ktoreho tam cyklista nema co hladat.
Zobraziť komentár 24.12.2015 - 11:21:07
01
Randy ludia ktori pouzivaju chodniky na denndenny transport asi vedia preco to robia... A ak mas s tym problem, nefnukaj tu a povedz Ficovi, nech aj na Trnavke v ramci kampane postavi nejaky osvetleny stadion :-p

P.S. asi nechodis moc casto na bajku do prace / po meste vseobecne ?
Zobraziť komentár 25.12.2015 - 11:53:25
03
Tiez cestou do prace vyuzivam chodnik na usekoch kde sa na ceste necitim bezpecne,samozrejme davam chodcom prednost a snazim sa aby som bol videny a pocuty,je to o vzajomnej tolerancii :)
Zobraziť komentár 25.12.2015 - 12:53:52
03
Randy, Zákony sú najmä pre netolerantnych ľudí ktorí nepoužívajú zdravý sedliacky rozum, nemajú trocha empatie a ohanaju sa nimi aj keď je napr. chodník s premávku 2 chodci za polhodinu... Jasne ze cez jarmok sa tam s bicyklom pchať nebudem, ale ak je prázdny a nie ako súbežna cesta radšej ho použijem..

BTW: Takže keď už takéto 100% dodržiavanie zákonov povedz mi, ako si jazdil na bicykli za zníženej viditeľnosti keď pol roka platil chybny zákon keď namiesto svetla svietiaceho do vzdialenosti max. 25 m tam dali 25mm? nejazdil si po zotmení, alebo si mal svetlo úplne sklopné pod predné koleso alebo... si nebodaj porušoval zákon?
Zobraziť komentár 25.12.2015 - 14:28:05
05
fokel stadion nepotrebujem :) nebavi ma kruzit dookola ako skrecok :)) Do prace to mam 700 m, no jazdim najcastejsie smer most apollo, takze ruzinovska a kosicka, pripadne vrakunska cesta (tu je to o hubu, ale na chodnik nepojdem...). Parkrat som pouzil aj tie akoze cyklochodniky, ale kopec jam a prechodov cez cestu ma nejak nepresvedcili. Naozaj sa mi zda najspravnejsie mat co najviac cyklistov viditelnych na cestach a snad sa mestske casti potom rozhodnu s tym nieco robit. Takto si vsetci povedia, ze ved aj tak jazdia po chodnikoch, tak kaslat na noch.

mamator jj..vidiet a pocut. Ked uz niekto ode po chodniku, tak musi chodcov obchadzat velkym oblukom, nech sa nelakaju. Mam to vyskusane aj ked bezim, tak niektori dobre ze na lampu nevyskocia :/

Minikin asi nejazdis na cestaku. Inac by si ho na chodnikoch rozflakal. Niektore useky radsej aj beham po ceste. Aby som nezakopol...
Zas no...je rozdiel zakaz jazdy po chodnikoch, ktory plati snad v kazdej krajine eu a jasna chyba (ale niekto hyperaktivny by sa toho mohol chytit...)
Zobraziť komentár 25.12.2015 - 17:15:22
01
Takze jazdis po ceste aj v useku, kde je cyklochodnik? Tak gratulujem, tiez porusujes zakon. Takze laskavo tu nemudruj a nechaj aj ostatnych, nech ho porusuju podla svojho uvazenia a na vlastnu zodpovednost rovnako ako Ty.
Zobraziť komentár 25.12.2015 - 18:27:50
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up