Ja ho mam, len sa mi nechcelo fotit ho. Kupoval som ho na Bike24. Sice momentalne je vypredany, ale myslim si, ze v kratkom case bude dostupny.
Na Bike-Discount je podobny od Topeak ale drahsi...
Vdaka za typ, tento stojan poriesi skladovanie bikov presne podla mojich predstav
prakticky to iste pradava aj topeak - dual touch sa to vola dokonca ho maju v obchode kde mam este nake kupony, asi idem odmerat garaz hehe, takze vdaka za tip!
Takže drobná " odpútavka " od krabicového šialenstva v podobe Mikulášskej nádielky pre môjho Stumpíka...trošku som potunil, bo kto "tuní " ten jazdí ...
katko a toto si čítal ? poštovné draršie, ako tá kundovina ?
Poštovné pri odbere pod 100,00 € činí 7,12 € s DPH
Radi by sme vás informovali, že ak navýšite hodnotu objednávky o 94,05 €, bude tovar odoslaný zdarma.
...práve , že som ušetril
Ale pokoj priatelia, prestal som chlastať Colu, Mikulášské balíčky som si nedoprial , tak som aspoň " tú predraženú gumu " kúpil...Prosím , neberte mi radosť
prd si ušetril, v každom normálnom obchode to predávajú za tých doporučených 5,95 €...no len daj pekne názov tej predajne, kde si takto radi "prilepšia"...by som ich poslal hned niekam....
ten link som dal len preto, že Progress je dovozca a od nich to kupuje aj tá tvoja predajňa...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odvtedy na 3 zamky a nie lahko prsitupny.
http://www.minoura.jp/english/storage/tower/biketower10.html
Ja ho mam, len sa mi nechcelo fotit ho. Kupoval som ho na Bike24. Sice momentalne je vypredany, ale myslim si, ze v kratkom case bude dostupny.
Na Bike-Discount je podobny od Topeak ale drahsi...
Vdaka za typ, tento stojan poriesi skladovanie bikov presne podla mojich predstav
lakko mozem u teba skladovat jeden bicykel pocas zimy?
Zas niekomu dosli krabice?
Fajnove su
http://eshop.progresscycle.sk/fizik-krouzek-na-sedlovku-30-9-31-6-white-detail-4DB2000101.aspx
Poctiva kovadlinova krabica .. ta hned tak nepraskne
Radi by sme vás informovali, že ak navýšite hodnotu objednávky o 94,05 €, bude tovar odoslaný zdarma.
...práve , že som ušetril
Ale pokoj priatelia, prestal som chlastať Colu, Mikulášské balíčky som si nedoprial , tak som aspoň " tú predraženú gumu " kúpil...Prosím , neberte mi radosť
tiez pozeram ze to uz je 120% vianocna prirazka... ja som to bral z bike-components za 4.95
ten link som dal len preto, že Progress je dovozca a od nich to kupuje aj tá tvoja predajňa...