poradte, ake rukavice celoprste teraz na zimu? take viacmenej univerzalne, aby sa mi v nich extremne ruka nepotila. Pozeral som nejake Longus, Author, ale nejako sa mi nelibili. A to cena bola okolo 600,-. Ako som tu trosku listoval, docital som sa ze su vcelku dobre aj PELLS. Tak zatial mam na dohlade znacku PELLS a SPECIALIZED. Mam malu ruku. Do ceny max 1000,-
zatial tolko
...a povrchova uprava pri palci je ako stvorena na utieranie sopla
to all: ako zistim, aka velkost rukavic je na mna dobra?
1.drzia dobre na rajdoch?
2.nepoti sa v nich ruka?
3.neprefukava ich?
4.spracovanie-svy vyzeraju kvalitne? nebude sa to parat casom?
5.ked dobre vidim, nemaju suchy zips na utahovanie - nie su prilis volne?
6.prsty su dlhsie, ci skor kratsie?
dik:)
tolko veci by ma nenapadlo sa opytat, a presne toto by som aj ja chcel vedet
OT: preco sa na tomto fore cituje posledny prispevok??? naco je to dobre? ked moj prispevok nasleduje hned za tym na ktory reaguje, tak je to zbytocne a strana je dlha bezdovodne.
podobne je to aj s viacnasobnymi citaciami (cca 3 a viac).
1. mam take gumene zdrsnene gripy a na nich drzia dobre, trochu horsie to bolo s brzdovou pakou a radenim, kde trocha klzali (napr. ked som chcel len tak laškovne prehodit ze som tu packu stlacil len na okraji - vtedy smykalo)
2. urcite nie
3. nie
4. vsetky svy vyzeraju byt dobre, nikde neuleteli mimo tak si myslim ze by to malo byt v pohode
5. nie su volne, je tam taka samostahovacia hovadinka ktoru neviem pomenovat (nie zrovna gumicka, take volaco ja rukav na rolaku, alebo krk na rolaku, ze sa to stiahne na telo - sak chapeme sa
6. tie moje su L a sedia my, a mam prsty dlhe jak tyzden pred vyplatou... pre teba si ich aj odmeram pravitkom
@ joyzo: tak to neviem ci by vydrzali aj pod nulou, ale dnes nesklamali (neviem kolko bolo stupnov)... treba vyskusat ci by vydrzali aj take podmienky, tazko takto povedat
k tomu limcu (samostahovacia hovadinka) - nepoti sa pod nim ruka? predpokladam ze ano
inak dik za odpovede
prikladam fotku
HORNÍ ČÁST:
• Materiál Amara s velkou odolností a dobrým větráním
• Elastická manžeta pro snadné oblékání
• Větruodolný materiál Aerotex
• Reflexní prvky pro větší bezpečnost
DLAŇOVÁ ČÁST:
• Dlaň z umělé odolné kůže s gumovým potiskem pro jistý úchop
• Dvojitě prošitá dlaň pro větší odolnost
podla tohto ano, inak to je aj v nazve
http://www.specialized.com/bc/SBCEqProd ... spid=25608
co vy na ne?
btw. porovnajte cenu!!!
http://www.specialized.cz/new/doplnek_s ... oplnek=453
tiez ma zaujali a rozmyslam o nich, ale ta cena ma akosi nesedi. Su to asi jedine zimne rukavice od SPECIALIZED. Zeby? ak hej potvrdte to niekto, ked nie tak ma napravte. Dik
na stránkach specialized.com, zvoľte krajinu usa a potom v doplnkoch je kategória zimné rukavice, http://www.specialized.com/bc/SBCEqSect ... ovesWinter
a tam sú ako zimné uvádzané tieto: radiant, subzero, deflect, equinox a submerge, bohužial ani jeden kus z toho nie je k mání v bratislave,
majú iba bbb, tie mi ale neulahodili.
Buďto na západe niečo z týchto, alebo to istí náš kamarát matt s tými IceRide alebo X-wind.
Keby sa dali u nas kupit za tych $18.00, tak nevaham.