Neviete náhodou ako to je s lyžiarskymi podmienkami Tatry + Jasná? Ci má význam íst na lyže. POdla fotiek co tu vidím tak sneh je max od 1500 a vyssie
Bol som v jasnej tento rok uz 3x v decembri, 11,14 a 22. Vcera to bolo zatial najhorsie. Zahradky/Lucky pobede mega rozbite, zo snehu bol az piesok, na teplomeri na Priehybe 10st. Chopok sever sa zvrchu neda zlyzovat, su tam zabrany vela ludi to vsak skusa - z lanovky to vyzera fajn. Je to vsak jedna namrznuta ladova doska, aj ked 1c pisali ze je spustena, sice to bolo zratrakovane ale zrejme to nad ranom dost primrzlo. Fakt to neskusat zlyzovat, radsej ist dole kabinkou. 11ka sa mi pobede zdala najlepsie, aj ked bubny uz dost boli, snehu na nej je dost. Na zjazdarskej ludi ako mravcov, rano to bolo zmrznute, vystriekali tam farbou pasy aby za ne ludia nelyzovali (hlavne kraj ku kabinke) , kedze par metrov z vrchu po bokoch vytrcali kamene. Kto nemal tupe hrany ako ja tak si tam dobre zalyzoval. Ku koncu cesty pri kabinke na Kosodrevine vytrcaju trochu kamene, su tam brany s upozornenim. Slnecna ok, len v strede sem tam kamienok, celkovo ale ok. Krupova bola ok. Panorama napriek tomu ze pisu ze je otvorena bola uzavreta, velmi by som ju neskusal jazdit. 5a z lanovky lucky na Zahradky total lad a kamene, ak nebudu moct snezit ta dlhsie ako 3 dni nevydrzi. Ta je v najhorsom stave v stredisku (z otvorenych). Prepojka Zahradky - Priehyba ok, prepojka Priehyba - Biela put je vysnezena vyzera ze dost, neskusal som vsak. Tl:dr: Doskriabal som si sklznicu, nastastie nie hlboke ryhy. Ako vravi kolega na lanovke, za take lyzovanie by mali platit zakaznikom a nie zakaznici stredisku. Ocenujem ich snahu, ze to tak zasnezili a v tychto podmienkach tam nasnezili enormnu kopu snehu a ze sa da v takychto podmienkach lyzovat je mozno i trochu zazrak. Ale zial za plnu sumu sa to urcite neoplati, naviac ak k tomu pripocitas dopravu. Pockaj do noveho roku alebo aspon 2-3 dni co bude v noci mrznut a budu to moct dosnezit. Topi sa to pred ocami a na juhu na zjazdovku svieti cely den slnko. Naviac to tam bude cez sviatky nabite a rychlo to vysuchaju. Myslim ze by bolo lepsie na Furkotke, ja som chcel ist na Strbske, len vecer o 21h dali spravu ze ju otvaraju az 23teho, tak neviem, ci sa tak rozhodli pre zle pocasie, ci preto ze ju nechceli rozbit, alebo ci preto, aby ludia za nu platili plnu sumu.