Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Fajcite?
Áno 7% [ 9 ]
Nie 72% [ 88 ]
Prestal som 20% [ 25 ]
Celkový počet hlasov : 122
Fajči si koľko chceš, aj 200 denne. Ale prečo mňa nejaký zdymený človek núti byť pasívnym fajčiarom?

Jaj, keď ťa nútia tak to je iná vec, proti tomu som aj ja. Ale to si predtým nespomínal že ťa niekto zbije, zviaže, a privlečie násilím do zahulenej krčmy...

A ešte tu čosi hovorí o slobode... Však fajčenie je o obmedzovaní slobody. Pretože prirodzené a normálne je nefajčiť.

Prirodzené a normálne je chodiť peši a nie na bicykli, nohy sa nám vyvinuli na chodenie a nie na bicyklovanie. :)
Zobraziť komentár 27.10.2007 - 23:29:38
00
od nepamati nie, len otvtedy, co prvi osadnici privliekli tabak ciastocne to za nich vyzehlili potomkovia osadnikov - privlecenim MTB...uz sa len zbavit toho tabaku... :-)
joko pouziva bicykel :-)
inak netolerancia az arogancia vzdy "zdobili" fajciarov
Zobraziť komentár 27.10.2007 - 23:37:08
00
dotm: Ty si nefajciar (podla prispevkov) a netolerancia az arogancia "zdobi" aj Teba - takze to Tvoje tvrdenie neni az tak na mieste ...

Ja uz nefajcim 1 rok, 1 mesiac a 2 tyzdne a zatial sa drzim. Ale som bola vzdy a budem tolerantna voci fajciarom a aj ostatnym ludom, a nie za kazdu cenu ich odcudzovat ... ja ked nemam rada opitych ludi, tak nejdem do krcmy v case alebo na mieste, kde takych ludi mozem stretnt, lebo vacsina z nich je agresivnych a neni to nic prijemne sa s nimi dotahovat ...
Kazdy majitel si moze rozhodnut, ci v JEHO podniku sa fajcit bude alebo nie, takisto ako sa sam moze rozodnut, ci bude varit maso alebo nie ... je to len jeho vec a odrazi sa to na jeho trzbach ... stat ho zakazom fajcenia v JEHO podniku obmedzuje ...
Zobraziť komentár 27.10.2007 - 23:46:52
00
tomcop...akože neviem, kde ty bývaš kamoš, ale podnikov, kde sa nefajčí je zanedbateľné množstvo. Ak vôbec nejaké. U nás v BA viem o jednom a ešte v čajovniach sa nefajčí.

A nerozumiem, čo sa stále oháňaš tými ožratými a agresívnymi. To asi len ty máš takú smolu, že dostaneš vždy po chrape.
Tak tu nedávaj furt kaleráby o agresívnych ožranoch, lebo ľudí, čo sú agresívni, keď si dajú pár pohárikov je zanedbateľné množstvo oproti tým, kvôli ktorým smrdím ako cicina, keď sa vraciam z pifka domov :!:
Zobraziť komentár 27.10.2007 - 23:50:31
00
whiteboss: Nesuhlasim, ze agresivnych ludi po alkohole je menej ako tych, co kvoli nim smrdis ako cicina ... ak Ti to vadi, tak si kup domov pivo - bud flaskove alebo v plechovke, a vypi si ho v klude, v nezafajcenom prostredi ... mimochodom dych po pive neskutocne smrdi - neobmedzujes tym niekoho?
Zobraziť komentár 27.10.2007 - 23:59:02
00
ano, v otazke fajcenia sa tym vobec netajim, ze som netolerantny a az arogantny
pardon, ale nepoznam najmensi dovod, preco by som mal tolerovat fajcenie v mojej blizkosti, bez toho, aby som si to zelal...zvlastne, ze kazdy fajciar sa na svoju obranu obhajuje poukazovanim na alkohol...ved to je uplne iny problem, ktory ma s fajcenim pramalo spolocneho...inak, kazdy nech si fajci kolko sa mu zachce, presne tak, nezakazujme to, vyuzime, zdvihnime spotrebnu dan napriklad dvojnasobne alebo aj viac
Zobraziť komentár 27.10.2007 - 23:59:08
00
A je zaujimave, ako niekto, kto si rad vypije, tak obhajuje alkohol a odsudzuje fajciarov ...
Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:00:27
00
No ja suhlasim, nezakazujme to, dajme dane, ake treba ale na vsetko, co skodi, cize aj alkohol. Nechapem preco tu tak obhajujete ten alkohol. Poznam aj ludi, kt. nefajcia a ked si vypiju, tak vyhulia aj krabicku. Takze za to moze alkohol. :lol:
Aj ja som zacal fajcit ked som bol opity. Opat alkohol. :lol: Zakazat ho.
Co sa tyka nefajciarskych krciem - asi ich tolko teda netreba. Ja si myslim, ze keby bol enormny zaujem, tak uz by ich bolo urcite viac. Vsak je to len trh - dopyt a ponuka... :wink:
Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:04:36
00
nevypijem si sice rad, ale ani neodsudzujem, iba poukazujem na skusenosti, zial s ohladuplnym fajciarom som sa este nestretol, asi mam smolu :D
tusim, ze fajcenie rozdeluje aj bikerov, jasny znak, ze nic dobre neprinasa...:lol:
Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:05:41
00
olliek...nerozumiem, po akých pajzloch ty s tomcop pobehujete, ale dávate úplné veci odveci.

Keď je niekto ožratý a zároveň na mňa a mojich blízkych agresívny, tak sa postavím a vyriešim. To sa stalo iba raz!!!
Ale keď niekto pri mne fajčí, tak mám chuť ho rovno poslať psovi pod ocas. A to sa nestalo iba raz, ale stále!!!

tomcop...ak si abstinent zapáli, pretože si predtým vypil, tak to svedčí o tom, aký je to slaboch!

Naposledy upravil Heno dňa 28.10.2007 - 00:07:45, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:06:30
00
dotm - skoda, ze si nestretol mna, bola som ohladuplna fajciarka :-)
Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:06:33
00
whiteboss - iba po slusnych, neboj ...
Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:08:59
00
Keď po slušných, tak odkiaľ vieš o tých agresívnych ožranoch?
Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:09:47
00
skoda ale, cest jej pamiatke!

jej=Tvojej ohladuplnej fajciarskej minulosti :)
Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:12:45
00
whiteoss: Tak skus fajciarovi povedat, ze ti to vadi. To si este neskusil? Pokial ma IQ na urovni, tak si myslim, ze sa bude snazit ti nefukat popod nos, ja by som to urobil. Ale skus ozratemu povedat, nech ti da pokoj, urcite neda.
A pokial sledujem tvoje bydlisko, vsak kazdy treti tyzden vypravaju v spravach aky bordel robia aj zahranicni ochlastovia v Starom meste. Tak mi chces povedat, ze ty akoze mas az 1 neprijemnu skusenost s niekym pod vplyvom alkoholu? Cudne. A po pajzloch nechodim, ver mi.
Suma sumarum, nevykrikujte tu nieco o zakazani, sami viete (vieme), ze ked sa nieco zakaze, nastve to kopec ludi... (vid zakaz bikeovania v lesoch). Treba byt tolerantny aj na jednej aj na druhej strane.
No ono je smola, ze takemu ozratemu magorovi je jedno, ci je v pajzli alebo nie. On tam totizto mozno prisiel aj ako slusny clovek, ale po 5 poharikoch je agresivne zviera.

Naposledy upravil tomcop dňa 28.10.2007 - 00:14:23, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.10.2007 - 00:12:53
00
keyboard_arrow_up